Beni travestiye benzetmis.

Bu sözü size taşıyan görümcenize kendine benzeyen birini bulmuşsun ne güzel deseydiniz, iki densiz birbirini bulmuş.
bazı insanların libidosu böyle durumlarda tavan yapar ya ama ben ona yapacagımı bilirim.

söyledim o fare gibi suratına baksın görürsem agzını dagıtırım o herifin diyor
Ohh benim içim soğudu burdan valla , ağzına sağlık enişte bey'in
Ama kız kardeşine de ince bi ayar vermesi lazım bence, kızım sen hayırdır yengenle böyle böyle konuşmuşsun diye

Hadi o salak herif bunu söylemiş, görümcen de gelip sana mı anlatıyor böyle böyle dedi diye. Tövbe tövbe. Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak.
takmamaya çalısıyorum ben o kadar kötü niyetli olamam

kendimi biliyorum ama işte insan erkege benzetmek yani agrıma gitmedide değil

Yengenizde yemeyip içmeyip size mi taşıdı bu kelimeyi !!!

Al işte bi patavatsızın teki daha.

canım körler sağırlar birbirini ağırlar karışamayız

bunu diyen zaten terbiyesiz de görümcenin de sana gelip bunu söylemesi hiç hoş değil. Ayrıca görümcene bu kişinin benim hakkımda böyle bir benzetme yapmasına nasıl müsade ettin bana bi onu anlat bakalım deseydin. Bide gelmişsin bana senin hakkında böyle dedi diye yetiştiriyorsun diye terslerdim ben olsaydım.

KOMPLE Görümceyi kusurlu buluyorum(forumda ilk defa)
Tam rezalet (yada belki ilişkiniz laçka bir tarzda)
Bizim geline neler neler söylendi, görümcesi olarak bir kere bile en ufak belli etmedim, 9 senedir.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Adam bu yorumu yapıyo demekki görümcenin bu yoruma kızmayacağını biliyor. Üstüne birde görümce gelip bunu sana söylüyor. Harika bir evlilik olacak. Ben olsam görümceme aşk olsun o bu yorumu yaptı sende ona izin mi verdin. Bana saygın sevgin bu kadaar mı derdim.

Yaw iyi de travesti dediğimiz şey boylu puslu, estetik yaptırmış gayet güzel dönüşmüş canlılardır. İltifat etmiş aslında de geç. Takma o küçük beyinlileri de

şaka yaptım kız der geçiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…