bazı insanların libidosu böyle durumlarda tavan yapar ya ama ben ona yapacagımı bilirim.Bu sözü size taşıyan görümcenize kendine benzeyen birini bulmuşsun ne güzel deseydiniz, iki densiz birbirini bulmuş.
Ohh benim içim soğudu burdan valla , ağzına sağlık enişte bey'insöyledim o fare gibi suratına baksın görürsem agzını dagıtırım o herifin diyor
takmamaya çalısıyorum ben o kadar kötü niyetli olamamHadi o salak herif bunu söylemiş, görümcen de gelip sana mı anlatıyor böyle böyle dedi diye. Tövbe tövbe. Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak.
Ohh benim içim soğudu burdan valla , ağzına sağlık enişte bey'in
Ama kız kardeşine de ince bi ayar vermesi lazım bence, kızım sen hayırdır yengenle böyle böyle konuşmuşsun diye
kendimi biliyorum ama işte insan erkege benzetmek yani agrıma gitmedide değilEmin ol olginlukla alakali bi durum degil niyetle alakali bisey hadi yasin buyuk falan gosteriyor deseydi gelsin soylesin ama boyle biseyi kirilacagini dusunmeden nasil gelip sana aoyluyor gorumcen
Bosver hic dert etme onemli olan senin kendini nasil gordugun kocanin seni nasil gördüğü
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Al işte bi patavatsızın teki daha.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
canım körler sağırlar birbirini ağırlar karışamayızadamın söylediği ne malum görümcenin edepsiz oyunu olmasın,insan bi düşünür ev lenme niyetiyle görüşüyorum adamın aile uyandıracağı intibaya bak diye..şimdi eşiniz kardeşinin böyle ağzı yavşak biriyle birlikteliğine müsaade edecek mi?
yapar mı kiVe görümceniz gelip bunu size mi anlattı?
Kendisi uydurmuş olmasın?
takmamaya çalısıyorum ben o kadar kötü niyetli olamam
Evet ben travestiyim ne var bunda abin travesti seviyor deseydin de bi mal gibi baka kalsalardi
Yapabilir.
yapar mı ki
bunu diyen zaten terbiyesiz de görümcenin de sana gelip bunu söylemesi hiç hoş değil. Ayrıca görümcene bu kişinin benim hakkımda böyle bir benzetme yapmasına nasıl müsade ettin bana bi onu anlat bakalım deseydin. Bide gelmişsin bana senin hakkında böyle dedi diye yetiştiriyorsun diye terslerdim ben olsaydım.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
densizlerBir arkadasin dügun albümüne bakiyorduk .komsum dediki kiz ayni bülent ersoya benzemissin.ben ve albümün sahibi şok
şaka yaptım kız der geçiştirirTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Adam bu yorumu yapıyo demekki görümcenin bu yoruma kızmayacağını biliyor. Üstüne birde görümce gelip bunu sana söylüyor. Harika bir evlilik olacak. Ben olsam görümceme aşk olsun o bu yorumu yaptı sende ona izin mi verdin. Bana saygın sevgin bu kadaar mı derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?