Mutluluki konumu okudun mu cnm
göndereyim cnmTatlım sen etiketleyince okudum..
Terbiyesiz patavatsız işte adam onu bırak görümcenin sana bir garezi var ki gelip sana yetiştirmiş..
Oda terbiyesiz bence...
O çok mu güzel bir kadın seni kıskanıyor mu acaba fotosu varsa göndersene
3 cnm kendisinide görürüzSizin üç çocuğunuz vardı di mi ? İki miydi yoksa ? Neyse işte çocuk yapmış büyütmüş kendinizi salmamış hoş bir kadınsınız. Ayrıca travesti görmesek inanıcaz. Aman takmayın ya saçma salak muhabbetleri yapan boş insanlar.
ben seviyor sanıyordum oysa dalga konusu olduk.bence gorumcenız sızı sevmıyor ınsanlar patavazsızlık yapabılır ama gorumcen bılınçlı soylemış ıdrak etmek lazım....
göndereyim cnm
cnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halimMutlaka seni sinir etmek istemiş canım. fotoyu gördükten sonra iyice emin oldum.
Hiç üzme kendini onun yaptığı çirkinlik yüzünden sen gayet güzel bakımlı 3 çocuk anası bir kadınsın 41 kere maşallah..
cnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halimEki Görüntüle 1840261 Eki Görüntüle 1840262
Ama sen benzemediğini biliyorsun bu kadar üzülmemelisin ruh halini bu kadar etkilememeli.
ya aslinda fena degillercnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halimEki Görüntüle 1840261 Eki Görüntüle 1840262
cnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halimEki Görüntüle 1840261 Eki Görüntüle 1840262
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?