Beni travestiye benzetmis.

Sizin üç çocuğunuz vardı di mi ? İki miydi yoksa ? Neyse işte çocuk yapmış büyütmüş kendinizi salmamış hoş bir kadınsınız. Ayrıca travesti görmesek inanıcaz. Aman takmayın ya saçma salak muhabbetleri yapan boş insanlar.

görümceniz o kişiden daha da fazla patavatsızmış

bence gorumcenız sızı sevmıyor ınsanlar patavazsızlık yapabılır ama gorumcen bılınçlı soylemış ıdrak etmek lazım....

Tatlım sen etiketleyince okudum..
Terbiyesiz patavatsız işte adam onu bırak görümcenin sana bir garezi var ki gelip sana yetiştirmiş..
Oda terbiyesiz bence...
O çok mu güzel bir kadın seni kıskanıyor mu acaba fotosu varsa göndersene

göndereyim cnm

3 cnm kendisinide görürüz

Mutlaka seni sinir etmek istemiş canım. fotoyu gördükten sonra iyice emin oldum.
Hiç üzme kendini onun yaptığı çirkinlik yüzünden sen gayet güzel bakımlı 3 çocuk anası bir kadınsın 41 kere maşallah..

cnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halim

tamam da bunu sana görümcen neden söylüyor asıl uslupsuz olan o .. sen de bi remini actır ve peze..ge benziyo de...

Görümcen sevgilisinin bu çirkin ithamı hoşuna gitmiş olacakki koşmuş sana anlatmış,bana kalırsa görümcen travesti ruhlu !
Bukadar pislik olunabilir ancak göstermiş cnm eşine söyle bu durumu ve ayağını kessin seninle inan içi temiz olan biri bunu sana söylemek şöyle dursun,sevgilisinin ağzının payını verirdi!!
Eminim birlikte gülüp eğlenmişlerdirde !!
Böyle karakteri beş para etmez insanlar kendilerini bi şekilde gösteriyorlarya çok seviniyorum ben araya soğukluk girmesi mesafe koymak için bulunmaz fırsat bu benim için
Kesin atın bi seferde

cnm travestileri bilirsin antalya da çirkinlik ayrı beni erkeklere benzetiyo bi düşün ya .bu günkü ruh halim Eki Görüntüle 1840261 Eki Görüntüle 1840262

S Suna2222 Söyleyeni geç de, gelip o görümce niçin bunu sana yetiştiriyor?
Herkes her an her fotoğrafta güzel çıkmak zorunda mı? Herkes mi fotojenik? Herkesin her günkü bakımı, anı bir mi?
Önemsenecek bir şey değil.

Bi daha açıp konu edecek olurlarsa, görümcene "Bunu bana söyleyince noldu yani? Napayım dediyse? O an sen benim yerime veremedin mi onun ağzının payını? Savunamadın mı yengeni?" şeklinde art arda soruver bakalım neymiş derdi.
Baktın anlamıyor, sok lafını aynı telden.

Ayrıca ben de Antalya'dayım, en son gördüğüm travesti bi içim suydu yalnız, bunlarla alakası yok

Son derece uyumlu bi çiftler bence. Hadi o dangalak öyle bir şey söylüyor, görümce olacak neden müjdeler gibi bunu aktarıyor... Çok güzel şeyler söylese yine koşa koşa söyler miydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…