Yaw iyi de travesti dediğimiz şey boylu puslu, estetik yaptırmış gayet güzel dönüşmüş canlılardır. İltifat etmiş aslında de geç. Takma o küçük beyinlileri de
olabilirGörümcenin kendi fikri olmasın o...
Gorumcenız yalan soyluyor olabılır.Cunku normalde benzetse bıle bunu sıze soylemezdı.Sızı cekemıyor klasık gorumceÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
bazıları zevk alır bundan kendiside ata benziyor haberi yok fare ile at ortaya ne muhteşem yaratıklar çıkar düşün töbe töbeGorumcenız yalan soyluyor olabılır.Cunku normalde benzetse bıle bunu sıze soylemezdı.Sızı cekemıyor klasık gorumce
bana yetiştirdiğine göre bende öyle düşündüm cnmTencere yuvarlanmis kapagini bulmus atasozu gorumcen ve o ayi icin gecerliymis demek ki canini sevdigim ecdadim ne kadar ileri gorusluymus
Adamin dedigine mi sasarsin bu lafi sana getiren gorumcene mi
Adam muhtemelen gorumcene yaranmak icin boyle demistir
Gorumcene de dikkat et bi konuda seni fena kiskaniyo ki boylelikle canini yakmak istiyo
ya bence gorumcenız pıslık ya ne bılım.Benım halamda boyledir kendı çirkindi.annem gibi güzel bir kadına etmedıgı hakaret kalmamıstır.Yok su senın hakkında bunu dedı yok bu senın hakkında bunu dedi.Inan takmana değmez.Guzel olmasan eşin senınle evlenır mıydıbazıları zevk alır bundan kendiside ata benziyor haberi yok fare ile at ortaya ne muhteşem yaratıklar çıkar düşün töbe töbe
mevzu güzellik değil cnm hakaret saygısızlıkya bence gorumcenız pıslık ya ne bılım.Benım halamda boyledir kendı çirkindi.annem gibi güzel bir kadına etmedıgı hakaret kalmamıstır.Yok su senın hakkında bunu dedı yok bu senın hakkında bunu dedi.Inan takmana değmez.Guzel olmasan eşin senınle evlenır mıydı
Söyleyen bi dangalakl.
Size getiren hem dangalak,hem kıskanç,hem haset,hem de dedikoducu çok mu saydırdım görünceye ne
Görüncenle arana mesafe koy canım.
Bi daha derse çok klasik ama kişi kendinden bilir işi de
agızdan çıkan laf nereye gider acaba düşünmeli insanhadi o dengesiz bunu demişte, bu olayı size taşıyan nasıl taşıdı, hangi düşünceyle?
Ben gorumcen icin üzüldüm oyle bir ayı ile sevgili. Gorumcene kızdım o oyle bir ayılık yapmış neden gelip sana benzetiyor.
Takma. Gerizekali kendince eglenmis. Uzulmeye degmez. O kim ki?
Gorumcen nasil biridir araniz nasildir bilmem ama, belki sevgilisi birsey demedi kendisi sirf senin canini sıkmak icin demiş olabilir mi?iğrençler
ve sen bu kadınla selfie çekiniyorsun. böyle olduğunu bildiğin bir kadınla kesinlikle samimiyet kurmamalısın..Oldum olası küçümser zaten beni
kendimi biliyorum ama işte insan erkege benzetmek yani agrıma gitmedide değil
ya böyle bi duruma herkesin canı sıkılırdı bence.ana burda art niyet var evetGorumcen nasil biridir araniz nasildir bilmem ama, belki sevgilisi birsey demedi kendisi sirf senin canini sıkmak icin demiş olabilir mi?
Günahı boynunada...
Bazi insanlar kendi kirli dusuncelerini baskalari uzerinden diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?