Beni travestiye benzetmis.

Gorumcenız yalan soyluyor olabılır.Cunku normalde benzetse bıle bunu sıze soylemezdı.Sızı cekemıyor klasık gorumce

hayır cok güzel travestiler var fakat beni görseniz ne alaka sen ne alaka travesti dersiniz.

Gorumcenız yalan soyluyor olabılır.Cunku normalde benzetse bıle bunu sıze soylemezdı.Sızı cekemıyor klasık gorumce
bazıları zevk alır bundan kendiside ata benziyor haberi yok fare ile at ortaya ne muhteşem yaratıklar çıkar düşün töbe töbe

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus atasozu gorumcen ve o ayi icin gecerliymis demek ki canini sevdigim ecdadim ne kadar ileri gorusluymus

Adamin dedigine mi sasarsin bu lafi sana getiren gorumcene mi

Adam muhtemelen gorumcene yaranmak icin boyle demistir
Gorumcene de dikkat et bi konuda seni fena kiskaniyo ki boylelikle canini yakmak istiyo

bana yetiştirdiğine göre bende öyle düşündüm cnm

bazıları zevk alır bundan kendiside ata benziyor haberi yok fare ile at ortaya ne muhteşem yaratıklar çıkar düşün töbe töbe
ya bence gorumcenız pıslık ya ne bılım.Benım halamda boyledir kendı çirkindi.annem gibi güzel bir kadına etmedıgı hakaret kalmamıstır.Yok su senın hakkında bunu dedı yok bu senın hakkında bunu dedi.Inan takmana değmez.Guzel olmasan eşin senınle evlenır mıydı

mevzu güzellik değil cnm hakaret saygısızlık

Söyleyen bi dangalakl.
Size getiren hem dangalak,hem kıskanç,hem haset,hem de dedikoducu çok mu saydırdım görünceye ne

Görüncenle arana mesafe koy canım.
Bi daha derse çok klasik ama kişi kendinden bilir işi de

hadi o dengesiz bunu demişte, bu olayı size taşıyan nasıl taşıdı, hangi düşünceyle?

Ben gorumcen icin üzüldüm oyle bir ayı ile sevgili. Gorumcene kızdım o oyle bir ayılık yapmış neden gelip sana benzetiyor.
Takma. Gerizekali kendince eglenmis. Uzulmeye degmez. O kim ki?

Ben gorumcen icin üzüldüm oyle bir ayı ile sevgili. Gorumcene kızdım o oyle bir ayılık yapmış neden gelip sana benzetiyor.
Takma. Gerizekali kendince eglenmis. Uzulmeye degmez. O kim ki?
iğrençler

Görümce de kalkıp bunu size söylüyorsa ben asla o kadını iyi niyetli bulmam..Belliki sizi sevmiyor ya da çekemiyor.Resmen mutlu olmuş neredeyse..Ayrıca nasıl erkek arkadaşına laf ettirebilir,ağzının payını vermemiş mi? Yazık

kendimi biliyorum ama işte insan erkege benzetmek yani agrıma gitmedide değil

Bence hic uzuldugune degmeyecek bisey òyle olsaydi bu yasina kadar bebzer cumleleri bir kac defa duynus olurdun

Yeryuzu patavatsiz insalarla dolu onlarin dusundugu gibi olsa kesin patavatsizin biri soylemisti daha oncedende duydugun sey okurdu

Icini rahat tut bence

Gorumcen nasil biridir araniz nasildir bilmem ama, belki sevgilisi birsey demedi kendisi sirf senin canini sıkmak icin demiş olabilir mi?
Günahı boynunada...
Bazi insanlar kendi kirli dusuncelerini baskalari uzerinden diyebilir.
ya böyle bi duruma herkesin canı sıkılırdı bence.ana burda art niyet var evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…