Beni travestiye benzetmis.

Evet çok güzel travestilerde var İnsanın travesti olası geliyo bazen

Son derece uyumlu bi çiftler bence. Hadi o dangalak öyle bir şey söylüyor, görümce olacak neden müjdeler gibi bunu aktarıyor... Çok güzel şeyler söylese yine koşa koşa söyler miydi acaba?
Sorunlu insanlar

Artık eskisi gibi olamaz benimle bitti zaten.

Bana simdi böyle dan dun konuşan yarın sana evlendiğinde neler diycek acaba meraklardayim de!

Benim eşimin halası sa beni çirkin buluyormuş tatlım :) bunlar böyle çekemediklerini taşlarlar... Asla üzülme

Adamın böyle bişey söyleyebilmesi saçma, görümcenin gelip bide bunu sana söylemiş olması daha da saçma. saçmalıklar denizi.

Sende adamın fotosuna bakıp, görümcenize bu ib*eyle mi eveleneceksin? de. Görümcenizin de o kişiden farkı yok bence. Adam öyle birşey dedi diyelim, neden gelip size söyledi. Adam demek ki çok travesti görüp geçirmiş. normal bir insanın aklına böyle benzetme nereden gelsin. Hiç zorunuza gitmesin. Allahın yarattığı kulu sorgulayacak bir beyne sahip bir insanın sözünü umursamayın. Konuyla alakası yok ama birgün yolda bir grup bayan vardı ama erkek sesi geliyordu. Kadın o kadar güzeldi ki, alla alla erkek nerede diye baktım. Meğersem o ses kadından geliyormuş, taş gibiydi valla

""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…