- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Daha öncesinde görmüştüm.Foto nerde
Hadi adam bunu demişte o.gorumcen niye gelip sana dedi ben buraya takildimÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Ben bir görümce olarak görüştüğüm kişi yengem hakkın da böyle densiz bir yorum yapmış olsa ben gidip yengeme bu sözü kesinlikle söylemem.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?