Beni travestiye benzetmis.

Görümcenizin bunu size söyleyiş anını bile kafamda canlandıramadım.
Görümce: "Benimkine bu resmi gösterdim"
Siz: "hadi ya, ne dedi?"
Görümce: "sen travestiye benziyormuşsun."
Siz: ...
Kusura bakmayın ama çok saçma ve komik ya çok saçmalamış nasıl bi adam o ve görümceniz de ayrı bi alem.

Görümcenizin size saygısı sevgisi olsaydı gerçekten bunu demiş olsa bile sevgilisi size söylemezdi bilerek söylediğine göre sizi çekemiyor ve güveninizi kırmak için yapıyor bunu siz de şakayla karışık rencide edin onu ortamlarda başkasının üstüne atın anlasın o zaman

Görümcen akıllı olsa sana bunu demez. Ben olsam derdim birbirinizi bulmussunuz ikinizde boşsoğaz desizsiniz derdim foto bu anlık çekim her açıdan bi baska cıkıo insan.

Hadi adam bunu demişte o.gorumcen niye gelip sana dedi ben buraya takildim

Ben bir görümce olarak görüştüğüm kişi yengem hakkın da böyle densiz bir yorum yapmış olsa ben gidip yengeme bu sözü kesinlikle söylemem.
Öte tarfatan görüştüğüm kişiye de "bende seni ilk gördüğüm de bişeye benzetememiştim tanıdıkça fikrim değişti" diye inceden lafı sokardım.
Burada adamın ne dediği önemli değil burada asıl olan görümcenin size karşı olan bir kıskançlığı bir çekememezliği söz konusu. Aklı başında olsa gelip size bu sözü söylemezdi.
Görümceniz resmen size laf sokmuş bence.Adam bunu derken Görümce hanım ne yapmış?
Size bu lafı dedikten sonra "Yenge ben onun ağzının payını verdim bir daha o adamla görüşmeyeceğim" dedimi?

Salak görümcen niye bunu gelip sana anlatıyo. İki kişi arasında böyle muhabbetler olabilir. Art niyetli kesinlikle kendince senle dalga geçmiş..

Adam dengesizse gorumcede bi o kadar dengesiz ne diye gelip bunu sana soyluyor ki ablami fitografta yanimda goren bi arkadasim annen mi demisti ki ablam kendinin benden genc gosterdigini soyledigi halde birgune birgun bunu dile gwtirmedim ayni sekilde enistemi yanimda goren bi baska arkadasim babam zannetmisti ama gickimseye bunun lafini bile etmedim ne yani soyleyip uzsem basim goge mi erecek

Bence onu soyleyen degisikten çok size ileten gorumceniz bosbogaz. Hadi adam etti bir terbiyesizlik o niye sana soyleyip canini sıkıyor? Verip cevabini sustursaymis? Boyle edepsiz birinden kendisine iyi koca mi olur saniyor?

üslupSuzluğun bayrağını senin görümcen çekiyor, hadi adam söylemiş o niye gelip sana söylüyor bunu '

Hadi o salak herif bunu söylemiş, görümcen de gelip sana mı anlatıyor böyle böyle dedi diye. Tövbe tövbe. Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak.

Belki de adam size güzel falan dedi görümce kıskanıp size böyle söylemiş olabilir.

adamın söylediği ne malum görümcenin edepsiz oyunu olmasın,insan bi düşünür ev lenme niyetiyle görüşüyorum adamın aile uyandıracağı intibaya bak diye..şimdi eşiniz kardeşinin böyle ağzı yavşak biriyle birlikteliğine müsaade edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…