- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.384
- 798
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Gorumcen hakkinda neden o kadar detay verdin ki bende onu anlamadim.
Gelipte o sana niye anlatmis orasida enteresan...
Kendini bilmez dengesiz herif öyle dese bile görümcenin bunu sana anlatması çok düşüncesizce. Ağzının payını verseymiş o anda herifin.
gayet rahatız yaniGorumcen denen beyinsizde gelip sana mi anlatiyor bunu...
hem şok hem iptalBir arkadasin dügun albümüne bakiyorduk .komsum dediki kiz ayni bülent ersoya benzemissin.ben ve albümün sahibi şok
kendi düşüncelerini arz etti bana sarımBence bırdaki tek edepsiz gorumcenin goruştugu herif mi gorumcen mi?
Öyle bir lafta susturması lazımdı ve bu lafı sizin asla duymamanız lazımdı.
Demişler ya sen bana benim hakkımda soylenenleri değil senin yanında nasıl buna cesaret ettiklerini soyle diye işte tam oyle
Bende de hormon bozukluğu var sakal çıkarıyorum görümceyi bi bana yolla teşhisi koysun asılSakalımı bıyığımı burarak küçümseyici bi tavırla onu süzeyim
üzülmeyin patavatsızın tekiymiş.hem fotoğrafınızı görmüştüm hiç alakası yok yani
önceden fotom vardı canımFoto nerde
söyledim o fare gibi suratına baksın görürsem agzını dagıtırım o herifin diyorEee son durum ne? Anlattın eşine inşallah?
yok cnm zaten fare suratlı fare gibi suratına baksın dedimSize bunu arz ettiğinde keşke sizde ona ''keske kendısıde adama benzeseymıs'' deseydınız... Gitsin zevkle yetıstırsın onuda gülerek...
fareye benziyor kara dişlekKendiside maymuna benziyor deseydiniz.ama esas suclu gorumceniz.
Görümcenizin bunu size söyleyiş anını bile kafamda canlandıramadım.
Görümce: "Benimkine bu resmi gösterdim"
Siz: "hadi ya, ne dedi?"
Görümce: "sen travestiye benziyormuşsun."
Siz: ...
Kusura bakmayın ama çok saçma ve komikya çok saçmalamış nasıl bi adam o ve görümceniz de ayrı bi alem.
2 fare buldu birbirini ben bir tek şey dedim kendi fare suratına baksın yaniGörümcenizin size saygısı sevgisi olsaydı gerçekten bunu demiş olsa bile sevgilisi size söylemezdi bilerek söylediğine göre sizi çekemiyor ve güveninizi kırmak için yapıyor bunu siz de şakayla karışık rencide edin onu ortamlarda başkasının üstüne atın anlasın o zaman
ahh canım herkes senin gibi olgun muAdam dengesizse gorumcede bi o kadar dengesiz ne diye gelip bunu sana soyluyor ki ablami fitografta yanimda goren bi arkadasim annen mi demisti ki ablam kendinin benden genc gosterdigini soyledigi halde birgune birgun bunu dile gwtirmedim ayni sekilde enistemi yanimda goren bi baska arkadasim babam zannetmisti ama gickimseye bunun lafini bile etmedim ne yani soyleyip uzsem basim goge mi erecek
yakışık kalmadı amaSalak görümcen niye bunu gelip sana anlatıyo. İki kişi arasında böyle muhabbetler olabilir. Art niyetli kesinlikle kendince senle dalga geçmiş..
hoşuna gitmese gelip bna söyler mi zevk aldı bece oBen bir görümce olarak görüştüğüm kişi yengem hakkın da böyle densiz bir yorum yapmış olsa ben gidip yengeme bu sözü kesinlikle söylemem.
Öte tarfatan görüştüğüm kişiye de "bende seni ilk gördüğüm de bişeye benzetememiştim tanıdıkça fikrim değişti" diye inceden lafı sokardım.
Burada adamın ne dediği önemli değil burada asıl olan görümcenin size karşı olan bir kıskançlığı bir çekememezliği söz konusu. Aklı başında olsa gelip size bu sözü söylemezdi.
Görümceniz resmen size laf sokmuş bence.Adam bunu derken Görümce hanım ne yapmış?
Size bu lafı dedikten sonra "Yenge ben onun ağzının payını verdim bir daha o adamla görüşmeyeceğim" dedimi?
Emin ol olginlukla alakali bi durum degil niyetle alakali bisey hadi yasin buyuk falan gosteriyor deseydi gelsin soylesin ama boyle biseyi kirilacagini dusunmeden nasil gelip sana aoyluyor gorumcenahh canım herkes senin gibi olgun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?