haklısınız daha neler neler var buna benzer söylediği yaptıgı seyler.senin de ondan soğuyacak sebeplerin varmış..neden soğumadığını hissediyosun; alışkanlı ve boşluk.
yeni bir ilişkiye başlaman zaman alabilir. ama o zamanı da gerçekten sevmediğin bir adam için kahrolarak geçirme bence..üni. ortamı süper eğlenin gezin vs.
ama soğumamıştım işte nasıl bir körlükse..senin de ondan soğuyacak sebeplerin varmış..neden soğumadığını hissediyosun; alışkanlı ve boşluk.
yeni bir ilişkiye başlaman zaman alabilir. ama o zamanı da gerçekten sevmediğin bir adam için kahrolarak geçirme bence..üni. ortamı süper eğlenin gezin vs.
Aynı şekilde denediğini ama kimseyle yapamadığını biliyorum. Ama bizim hiç iletisimimiz yoktu. 1 kere sesimizi duymamız yetmişti. Sürekli yüzyüze baksak ayrilacagimizi bile zannetmiyorum.onun hayatında başkası olmuş olabilir mi? peki siz neden ayrıldınız özel değilse biraz bahsedebilir misin? kendi ilişkime göre düşüneceğim o yüzden soruyorum yanlış anlamayın :)
bugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin banaunutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.
bugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin banaunutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.
haklısınız bu gün karar verdim artık ounla ilgili bir şey düşünmeyeceğim ve kimseye bir şey sormayacağımÖyle ya da böyle bu adam gitmiş mi,gitmiş.Sevse gider miydi ya da seni üzmek istemese gidermiydi ama gitti.Önemli olan bu,demek ki kendine göre sebepleri var .Sen masumsun,seviyorsun özlüyorsun kendince adım da atmışsın .Ama bak o senin gibi düşünmüyor demek ki..Sevene ne ki engel Allah aşkına.
Hayırlı işler hemen olur,sürümcem de kalanlardan da hayır gelmez.Ve hayat boşlukları asla kabul etmez.Şuan üzülüyorsun,özlüyorsun.Ama geçecek bu da.Bu boşluğu elbet birileri dolduracak.Dua et ki,senin ve sevginin kıymetini bilen merhametli ve vicdanlı bir adam çıksın karşına.
Sana tavsiyem; Kendine iyilik yap,onunla ilgili haber alma,umudunu kes ve acabaları bir kenara bırak.Eğer ondan kötü birşey duyarsan ,daha kötü olacaksın.Hayata karşı özgüvenin iyice sıfırlanacak.İnan sevgi ,aşk bu kadar ucuz bu kadar kolay gözden çıkarılacak birşey değil.
Umarım hakkında hayırlısı olur,çabucak atlatırsın.
ilk değil ancak daha önce böyle acı çekmemiştim.Ilk aşk acisi mi daha önce de oldu mu
Gecmeyen acı yok biliyorsun değil miilk değil ancak daha önce böyle acı çekmemiştim.
unutulmayı gurur da yaptım aynı zaman da sevdiğim insan tarafından görmezden gelinmek beni üzüyor. onun da beni sevebilmesi için neler vermezdim. keşke sevse beni..unutulmayı gurur yapmışsın sadece. sevdiğinden istemiyorsun gibime geldi. bak benim ayrılacağız diye tir tir titrediğim üni.deki aşkım şu an evli. hala fotoğraflarına bakıyorum, mutlu. gözleri gülüyor diye mutlu oluyorum biliyor musun yanında o kız olduğu halde. çünkü gerçekten sevmiştim. evet beni unuttu belki, belki de unutmadı ama sevgim gururumu kinimi bastırıyor.
haklısınız belki yeni iyi güzel insanlar çıkar karşıma değil mi? ama sonuç yine aynı olur muhtemelen yine ayrılık yine üzüntü en iyisi kimseyle olmamakkaç kere ayrılıp barıştığım her defasında bana dönen sevgilimle sürekli vakit harcadım. aynı sen gibi keşke geri dönse diye dualar ederdim dönerdide ama aynı tas aynı hamam. bir ip bi yerden koptuysa istediğin kadar düğümle faydasız.neler yazardım neler ona konuşamadıklarımı sayfalara yazardım şimdi hala okuduğumda tutamam kendimi ağlarım. sana tavsiyem aynı okuldada olsanız ne kimseye bana bakıyomu diye sor ne de kendin muhattap ol. aslında o seninle ilgilenmeyerek sana okadar büyük bir iyilik yapıyor ki. kendine ve başka aşklara şans tanı. çünkü o bir başkasıyla karşına çıktığında daha fazla üzüleceksin bu şekilde devam edersen.
kesinlikle olacaksın inan bize :)inşallah artık mutlu olmak istiyorum
teşekkürler :) inanıyorum iyiki varsanız :)kesinlikle olacaksın inan bize :)
Kaçan balık büyük olur psikolojisinden başka bir şey değil sizinkisi...ben hep kendimi suçluyorum. 4 aydır mutlu değilim canım çok acıyor. 4 ay oldu gideli hala en ufak bir adımı olmadı bana. facede de sürekli online gecenin 4-5lerine kadar acık. buldu hemen başkasını. çok canım acıyor.
Uzulme bu kadar dertli. Kendine başka yol çizmeye bak.bugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin banaunutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.
4 ay önce ayrıldık. sıkıldı benden bunaldı. sorun kaldırcak hali yokmus. memleketlerimiz ayrı. yazın staj dolayısıyle konusamadık. beni neden aramıyorsun kaç aydır görüşemiyoruz arayıp bi sesimi duymak istemiyo musun beni özleymiyo musun diye sordugumda '' aramak istesem arardım ama aramadım aranabilirdi aslında ama aramadım işte ne biliiyim mesajlasıyoruz ya yetmez mi?'' dedi. bunun üzerine kavga cıkardım ben tabi. bu olayla ayrılmadık. ama o günden sonra soğumustum. anlıkmış megerse. her söylediği batıyordu bana tartısıyorduk sacma sapan sebeplerle. ben bitti bitti diyordum her olaydan sonra. o da ben daha fazla sorun kaldıramıcam dedi ayrıldık. ben birkac gün sonra ayrılmak istemediğimi vs söyledim ama dönüş olmadı. o da aslında ayrılmak istemiyor gibiydi arkadasımla falan konusmuslar aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum demiş. biz uzaktan ilişki yürütemiyoruz demiş.ne zaman ayrıldınız ve sebeb neydi.
4 ay önce ayrıldık. sıkıldı benden bunaldı. sorun kaldırcak hali yokmus. memleketlerimiz ayrı. yazın staj dolayısıyle konusamadık. beni neden aramıyorsun kaç aydır görüşemiyoruz arayıp bi sesimi duymak istemiyo musun beni özleymiyo musun diye sordugumda '' aramak istesem arardım ama aramadım aranabilirdi aslında ama aramadım işte ne biliiyim mesajlasıyoruz ya yetmez mi?'' dedi. bunun üzerine kavga cıkardım ben tabi. bu olayla ayrılmadık. ama o günden sonra soğumustum. anlıkmış megerse. her söylediği batıyordu bana tartısıyorduk sacma sapan sebeplerle. ben bitti bitti diyordum her olaydan sonra. o da ben daha fazla sorun kaldıramıcam dedi ayrıldık. ben birkac gün sonra ayrılmak istemediğimi vs söyledim ama dönüş olmadı. o da aslında ayrılmak istemiyor gibiydi arkadasımla falan konusmuslar aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum demiş. biz uzaktan ilişki yürütemiyoruz demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?