bir erkeği kendinize aşık etmenin yolları vs diye bir sürü kitaplar var piyasada. ne kadar doğru acaba bilemiyorum demek ki bir yolu var.. neyse ya giden gitti. ben ne kadar bizim için çabalasam da etsem de o görmüyor bunu. beni anlamıyor, duymuyor.. her şekilde bütün algıları kapalı bana karşı vazgeçmekten başka yol yok sanırım. bu saatten sonra tekrar aşık olması mümkün değil zatenherhangi bi formulu yok.. severse sever, sevmezse sevmez.. bu yuzden aşkın tanimi yok iste.. belli bi davranis kalibi olsaydi, herkes tek bi tip insana asik olurdu..
o bahsettigin kitaplar bos zirvalardan ibaret.. iclerinde onerilen sacmaliklar, umrunda olmadigin bi erkegin onunde daha da itici gorunmene neden olur, o kadar..bir erkeği kendinize aşık etmenin yolları vs diye bir sürü kitaplar var piyasada. ne kadar doğru acaba bilemiyorum demek ki bir yolu var.. neyse ya giden gitti. ben ne kadar bizim için çabalasam da etsem de o görmüyor bunu. beni anlamıyor, duymuyor.. her şekilde bütün algıları kapalı bana karşı vazgeçmekten başka yol yok sanırım. bu saatten sonra tekrar aşık olması mümkün değil zaten
çok güzel söylüyorsun. çok teşekkür ederim. aslında ben biraz da vicdan azabı çekiyorum. bazı davranışlarım çocukçaydı. bazen ona çok hırçın davranıyordum. benim de hatalarım var. bu yüzden onu kaybettiğimi düşünüyorum. içim bu yüzden acıyor böyle biraz da. kendimi suçlamaktan vazgeçemiyorumBu geçtiğin yollardan defalarca geçtim. Tam üç kere kimseyi bir daha sevemem ben dediğim üç insan oldu. Ama her seferinde yok dedim. Kendimi hiç rezil etmediğim için öyle mutluyum ki. Hiç biri için burnumdan kıl aldırmadım, acımadı ki diye geçtim. Hatta dönmeye çalışana güle güle dedim. Neden biliyor musun? Kadın erkek hiç farketmez kendin en önemlisisin. Asla hiç bir erkek için kendimi, gururumu ikinci plana atmam ben. Beni istemeyeni ben hiç istemem. Bunun adı bencillik değil gurur. Gururlu ol nolur. Kaç konunu gördüm her seferinde aynı şeyler. Lütfen kendine yakışan tavırı göster. Seni unuttu mu istemiyor mu terk mi etti. Keyfi bilir o kaybetti. Niye kendine acı çektiriyorsun adam umursamıyor. Cehennimin dibine gitsin ya sana ne. Öyle de. İlerde anlayacaksın. Ben her biten beni üzen aşktan sonra çok şükür dedim
Kendine gel artık.
Değmez kimse için değmez.
ben hep kendimi suçluyorum. 4 aydır mutlu değilim canım çok acıyor. 4 ay oldu gideli hala en ufak bir adımı olmadı bana. facede de sürekli online gecenin 4-5lerine kadar acık. buldu hemen başkasını. çok canım acıyor.
çok kayıtsız gerçekten bana karşı hiç olmamışım gibi. bunu nasıl yapıyor anlamıyorum..onun kayıtsız kalışına takıldın sen.
içinde şimdi tilkiler cirit oynuyordur..
bilirim o duyguyu, sevgi görünümlü;
boşlukdur o...
yeni bir ilişkiye başlamak benim için çok zor artık. yani istemiyorum kimseyi. hem benim de bazı davranıslarım çocukça ve ona karsı hırçındım. olgunlasana kadar mantıklı kararlar almaya başlayana kadar ve bir olay karşisisnda düşünerek hareket etmeyi öğrenene kadar kimse olmıcak. yoksa yine sonuç hüsran olur öyle değil mi ?şimdi gözüne her yerde DEV gibi görünen adam..
sen yeni bir ilişkiye başlayınca BİT gibi görünecek emin ol.
:) teşekkür ederim ablacım. :) haklısınız ne sözler vermişti ya. inanmışım ben de ona çocuk gibi.Şu geçen zamanına yazık. İlerde pişman olursun.
2 sene beraberdiniz, seni seviyordu, asla bırakmayacağını söylüyordu, gelecek planları yapıyordu değil mi?
Emin ol bizde çok gördük bunları, bana edilen yeminleri, verilen sözleri sana saysam buradan Hakkari'ye yol olur. Bunu nasıl yapar nasıl unutur kısmını geç. Yapıyorlar işte, kadın da erkek de yapabiliyor. Verilen sözleri, aşk dolu bakışları unut, reset at beynine boşuna kendini yiyip bitiriyorsun zamanla yaş ilerledikçe anlayacaksın abla sözü dinle : )
anlayamadım ben siziErkekler hep böyle.. eskiyi bilmezler.. "önüm açık" .. kafasi
ben ona kesinlikle bir adım daha atamam ne arkadaşça ne başka türlüÇabalamayi bırak. Ille de dönsün diyorsan ona buna soracagina arkadasca muhabbet etmeni öneriyorum :)
elinde tutamadın..sabretti ve sonuçta senden soğudu o zaman işin zor..yeni bir ilişkiye başlamak benim için çok zor artık. yani istemiyorum kimseyi. hem benim de bazı davranıslarım çocukça ve ona karsı hırçındım. olgunlasana kadar mantıklı kararlar almaya başlayana kadar ve bir olay karşisisnda düşünerek hareket etmeyi öğrenene kadar kimse olmıcak. yoksa yine sonuç hüsran olur öyle değil mi ?
ama şöyle de bir şey var. hakediyordu bazen gerçekten hırçınlığımı. beni eski sevgilisiyle kıyaslamıstı mesela ve eski sevgilisine benimki diye hitap etmişti. ilgisizdi bana karşı hep. o da az değildi yani uzun lafın kısası..elinde tutamadın..sabretti ve sonuçta senden soğudu o zaman işin zor..
elindeyken düşünmeliydin bence..
senin de ondan soğuyacak sebeplerin varmış..neden soğumadığını hissediyosun; alışkanlı ve boşluk.ama şöyle de bir şey var. hakediyordu bazen gerçekten hırçınlığımı. beni eski sevgilisiyle kıyaslamıstı mesela ve eski sevgilisine benimki diye hitap etmişti. ilgisizdi bana karşı hep. o da az değildi yani uzun lafın kısası..
inşallah artık mutlu olmak istiyorumbu böyle birkaç ay sürebilir çok normal..kaçan kovalanır herzaman..emin ol unutursun karşına çok iyi insanlar çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?