beni unuttu mu? unutmadıysa neden dönmüyor?

herhangi bi formulu yok.. severse sever, sevmezse sevmez.. bu yuzden aşkın tanimi yok iste.. belli bi davranis kalibi olsaydi, herkes tek bi tip insana asik olurdu..
bir erkeği kendinize aşık etmenin yolları vs diye bir sürü kitaplar var piyasada. ne kadar doğru acaba bilemiyorum demek ki bir yolu var.. neyse ya giden gitti. ben ne kadar bizim için çabalasam da etsem de o görmüyor bunu. beni anlamıyor, duymuyor.. her şekilde bütün algıları kapalı bana karşı vazgeçmekten başka yol yok sanırım. bu saatten sonra tekrar aşık olması mümkün değil zaten

o bahsettigin kitaplar bos zirvalardan ibaret.. iclerinde onerilen sacmaliklar, umrunda olmadigin bi erkegin onunde daha da itici gorunmene neden olur, o kadar..

çok güzel söylüyorsun. çok teşekkür ederim. aslında ben biraz da vicdan azabı çekiyorum. bazı davranışlarım çocukçaydı. bazen ona çok hırçın davranıyordum. benim de hatalarım var. bu yüzden onu kaybettiğimi düşünüyorum. içim bu yüzden acıyor böyle biraz da. kendimi suçlamaktan vazgeçemiyorum

Üzülmek istiyorsan üzül tabii kolay değil ayrılık.
Ancak onu geri istediğini belli ederek daha çok uzaklaştırırsın kendinden.
Çünkü adam dönmek istese zaten dönerdi.
Yarın seni aşağılamaya başlarsa daha çok kırılırsın.
Ne gerek var ki gururunu bu kadar ayaklar altına almaya.

sevseydi arardı merak etmeyin

Şu geçen zamanına yazık. İlerde pişman olursun.
2 sene beraberdiniz, seni seviyordu, asla bırakmayacağını söylüyordu, gelecek planları yapıyordu değil mi?
Emin ol bizde çok gördük bunları, bana edilen yeminleri, verilen sözleri sana saysam buradan Hakkari'ye yol olur. Bunu nasıl yapar nasıl unutur kısmını geç. Yapıyorlar işte, kadın da erkek de yapabiliyor. Verilen sözleri, aşk dolu bakışları unut, reset at beynine boşuna kendini yiyip bitiriyorsun zamanla yaş ilerledikçe anlayacaksın abla sözü dinle : )

şimdi gözüne her yerde DEV gibi görünen adam..
sen yeni bir ilişkiye başlayınca BİT gibi görünecek emin ol.

şimdi gözüne her yerde DEV gibi görünen adam..
sen yeni bir ilişkiye başlayınca BİT gibi görünecek emin ol.
yeni bir ilişkiye başlamak benim için çok zor artık. yani istemiyorum kimseyi. hem benim de bazı davranıslarım çocukça ve ona karsı hırçındım. olgunlasana kadar mantıklı kararlar almaya başlayana kadar ve bir olay karşisisnda düşünerek hareket etmeyi öğrenene kadar kimse olmıcak. yoksa yine sonuç hüsran olur öyle değil mi ?

:) teşekkür ederim ablacım. :) haklısınız ne sözler vermişti ya. inanmışım ben de ona çocuk gibi.

Erkekler hep böyle.. eskiyi bilmezler.. "önüm açık" .. kafasi

Çabalamayi bırak. Ille de dönsün diyorsan ona buna soracagina arkadasca muhabbet etmeni öneriyorum :)

bu böyle birkaç ay sürebilir çok normal..kaçan kovalanır herzaman..emin ol unutursun karşına çok iyi insanlar çıkar...

elinde tutamadın..sabretti ve sonuçta senden soğudu o zaman işin zor..
elindeyken düşünmeliydin bence..

elinde tutamadın..sabretti ve sonuçta senden soğudu o zaman işin zor..
elindeyken düşünmeliydin bence..
ama şöyle de bir şey var. hakediyordu bazen gerçekten hırçınlığımı. beni eski sevgilisiyle kıyaslamıstı mesela ve eski sevgilisine benimki diye hitap etmişti. ilgisizdi bana karşı hep. o da az değildi yani uzun lafın kısası..

senin de ondan soğuyacak sebeplerin varmış..neden soğumadığını hissediyosun; alışkanlı ve boşluk.
yeni bir ilişkiye başlaman zaman alabilir. ama o zamanı da gerçekten sevmediğin bir adam için kahrolarak geçirme bence..üni. ortamı süper eğlenin gezin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…