- Konu Sahibi sunshine44
-
o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar..dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik üstelik nedensiz bişeydi ve bana kızdı ayrılmak istediğini söyledi bende son kararınmı dedim evet diyince daha bişey demedim bugün sevgililer günümü kutladı normal davrandı barıştık gibi bişey oldu sonra ben dayanamadım dün gece çok agladım uyuyamadım yazdım aldıgım cevap sadece napiim oldu 6 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışmıştık ve ben yine herkese söyledim ayrılırsam nasıl tekrar insanlara söylücem çok utanıyorum sizcede anormal degilmi..
siz mutluğunuza huzurunuza bakın,kimseye açıklama yapmak ya da hesap vermek zorunda değilsiniz,ilgisizdi,olmadı,kısmet değilmiş diyip geçin. sizi üzmüş ağlatmış,sonra da n'apayım demiş ve ilk vukuatı da değilmiş,başkaları ne tepki verir diye düşüneceğinize kendinizi düşünüp kendiniz için yaşamalısınız.
dogru söylüyosunuz hep güzel şeyler yaparak hatalarını unutmamı sagladı bi şekilde ama yine tekrarladı artık ailem dahil herkesten çekiniyorum tek düşüncem o şuan
En ufak tartışmada ayrılmak istediğini söyleyecek.
Ertesi günü bir mesajla barışmış olacak ohoooo bu kadar kolay olursan
daha çok üzülürsün canım..
Ayrılık dedi mi güle güle de.
Mesaj mı attı kimsiniz de.
Beni üzdün dedin napıyım mı dedi geber de.
Cidden de yaaa tam öküzmüş
o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar..dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik üstelik nedensiz bişeydi ve bana kızdı ayrılmak istediğini söyledi bende son kararınmı dedim evet diyince daha bişey demedim bugün sevgililer günümü kutladı normal davrandı barıştık gibi bişey oldu sonra ben dayanamadım dün gece çok agladım uyuyamadım yazdım aldıgım cevap sadece napiim oldu 6 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışmıştık ve ben yine herkese söyledim ayrılırsam nasıl tekrar insanlara söylücem çok utanıyorum sizcede anormal degilmi..
kac yasindasiniz ?
evet haketen tam bir öküz ama onun öküzlüğüne göz yumdum her zaman o kadar mutsuzumki mahvetti günümü hayatımı herşeyimi
evet haketen tam bir öküz ama onun öküzlüğüne göz yumdum her zaman o kadar mutsuzumki mahvetti günümü hayatımı herşeyimi
24 aynı yaştayız
canim cok ta kucuk deyilsin bak. Liseli asik deyilsiniz ki siz. sana en ufak bir seyden hemen ayrilalim diyorsa ben olsam birakirdim o adami, hayatima daha ciddi ve normal birini sokardim.
Göz yumduğun için bu kadar rahat işte.
Hatanın farkındasın onu düzeltemezsin ama kendini düzeltebilirsin
keşke onuda düzeltme şansım olsaydı bu kadar zaman boşa geçmiş demekki
tekrar biri çıkacagını düşünmüyorum ben ona 3 yılımı verdim karşılıgın bu olması o kadar canımı acıtıyoki desteginize teşekkür ederim
En büyük hatamız yıllarımı verdim yıllarım boşa gitmesin diye
eksiklerini,öküzlüklerini gözümüze gözümüze sokan adama ısrarla
yapışmak..
Evlenmeden daha adam diyor ki ben öküzümmmmmm bennn diye bağrıyor.
Sen onun yüzük takmış halini görme hiç intihar sebebi olur Allah korusun.
Giden her yıl sana tecrübe kattı aslında öyle düşün.
Ve zararı farkettiğinde dönmeyi bil..
evet bunları bilipte uygulamak o kadar zorki kız olmak çok zor şimdi yazdı maçım vardı ordan geldim diye bende napiim dedim güldü sadece ben hiçbişey demedim
Şimdi onu taklit ettiğin için komik bulur güler..
Telefonlarına bir hafta cevap verme gülen sen olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?