beni yine çok üzdü..

bugünün masrafından kurtulmak için yapmış olmasın:26:

yapanı duydum valla gülmeyin şimdi

seni küstürmese buluşalım demek zorunda kalcaktı hediye çiçek böcek yemek derken bütçesi sarsılcaktı küstürdü gerek kalmadı bunlara aklınca belkide:26:

malesef haklısın özür diledi sinirlendigim için öyle dedim falan dedi klasik laflar işte

keşke öyle olsaydı uzak şehirlerdeyiz öyle bi durumumuz yok yani tamamen yok yere huzursuzluk çıkardı

Sen şimdi gider onunla barışırsın da, yapma sakın değer vermiyo sana sana napııım demiş o lafı unutma, herşeyi bitir gün gelicek sana dicekki 'nolur barışalım bak sensiz yapamıyorum' işte ozaman sende ona dersin 'napııım'

dün maçtaydım geldim diye yazmış o olaydan sonra sanki ben sordumda..bende napiim yazdım güldü sevilmedigimi deger görmedigimi söyledim seni sevdigim çok belli ya falan dedi özür diledi ama ben cevap vermedim bugünde ne o yazdı ne de ben ayrıldık yani..

Herşey sevgi diil ki be canım. Ya sana duyduğu saydı, sana verdiği değer nolucak.. Bende çok sevmiştim ama bi işe yaramadı sevgi tek başına.. Bazen olayları akışına bırakmak en iyisi.. Yönlendirmek isterken neresinden tutarsan tut elinde kalıyo bazen

bence de sevdigi cok belli... napayımmış!

ayrıldık yani derken cevap gelirse barısacakmısınız? yoksa ayrılmamışız mı diyeceksiniz?
ilişki karsılıklıdır ve herhangi birinin yonetimine bırakılcak birsey degil ki.
ne yapayım diye soruyorsa ne yapması gerekeni soyleyin. ya da anlatmaya useniyorsanız hic dil dökmeden kestirin atın.

evet sevgide biyere kadar şimdi en cicim zamanlarımız dert yok sıkıntı yok kendi kendine sıkıntı çıkarıyo peki ya evlenince nolcak bile bile ateşe atmış olcam kendimi inşallah içimdeki sevgi biranda biterde kurtulurum teşekkürler canım ilgine

o napiim lafı beni mahvetti nasıl yani falan oldum kendi kendime sanki dışardaki biriyle konuşuyo..en son özür dilerim yazdı ben ona cevap vermedim oda bidaha yazmadı aramadı gerçekten sevse mücadele ederdi herhalde

sal gitsin dusunmene degmez. kuru kuru agız ucuyla der gibi özür diliyor...
ama sana gelecek yine, mucadele etti hissine kapılacaksın muhtemelen. fakat kararını vermen lazım.
yani ozrune yanıt alamayınca amaaan banane tavrı gosteriyorken sonra neden gelir...? yalnızlıgından, daha iyisiin bulamadıgında... pismanlık o zaman ne ifade eder ki?
o yuzden cevap gelirse barısmak mı yoksa ayrılmamışız demek mi? yoksa hespasormak veya hic karsılık vermemek....
ilişkiyle ilgili belirsizlikten ziyade su an ne yaptıgını yapacagını belirlemen seni rahatlatır bence.

bazen diyorum onca emeği çöpemi atıcaz diye bazende yaptıkları aklıma geliyor çaresizleşiyorum ama ilişkinin başından beri kafamda hep soru işaretleri vardı çok kavga ettik çok ayrıldık ama kopmadık bitürlü ayrılamadık bana karşı saygısını yitirdi ben onun yemek yiyip yemediğini bile sorarken o benim aglamama sadece napiim dedi aglamam bile onu sinirlendirmiş kafam çok karışık inşallah hiç gelmezde böyle biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…