- Konu Sahibi sunshine44
-
o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar..dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik üstelik nedensiz bişeydi ve bana kızdı ayrılmak istediğini söyledi bende son kararınmı dedim evet diyince daha bişey demedim bugün sevgililer günümü kutladı normal davrandı barıştık gibi bişey oldu sonra ben dayanamadım dün gece çok agladım uyuyamadım yazdım aldıgım cevap sadece napiim oldu 6 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışmıştık ve ben yine herkese söyledim ayrılırsam nasıl tekrar insanlara söylücem çok utanıyorum sizcede anormal degilmi..
balık baştan kokar boşuna dememişler... bu kişi ile evlensen bile mutlu bir evliliğiz olacağını sanmıyorum, sürekli bu şekilde kavga eder dursunuz..
yok bilmem ayrılalım falan sonra birşey olmamış gibi devam etmeler yok bilmem ağladıysan napayim demeler..
seven insan böyle davranmaz,, belliki boşluktan yanlızlıktan sizle sevgili,, gerçekte sizi sevmiyor, duygularınızı çokta umursamıyor.. sizden daha güzel bulacağı biri karşısına çıkarsa hiç düşünmeden seni bırakır gider..
yerinde olsam ömrümü bu kişiyle boşa harcamam,, kendime yeni birileri için şans yaratırdım
bugünün masrafından kurtulmak için yapmış olmasın:26:
yapanı duydum valla gülmeyin şimdi
seni küstürmese buluşalım demek zorunda kalcaktı hediye çiçek böcek yemek derken bütçesi sarsılcaktı küstürdü gerek kalmadı bunlara aklınca belkide:26:
keşke öyle olsaydı uzak şehirlerdeyiz öyle bi durumumuz yok yani tamamen yok yere huzursuzluk çıkardı
huy edinmiş ozaman bunları genelde taviz verince yapıyolar bi halt sanıyolar kendilerni çektirmek lazım
gerizekalı aklıma geldikçe sinir oluyorum seni sevdigim çok belli diyo bide bu arkadaş öğretmen olcak ergen olsa neyse dicem
Aynı benim sevgilimin dedikleri söylediklerin biliyor musun? Seni seviyorum ama 1 buçuk yıldır beni deliliklerin mahvetti dedi. Ayrılmak istemiyorum ama beynim senin yaptıklarını düşününce kalbimi dinlemiyor dedi. Zamanla iyi olacak diye bekliyoruz. Olur mu sence?
olsaydı benim ki olurdu 2 yılda düzelirdi dile kolay 2 yıl hiç bişey düzelmeyi bırak giderek üstüne koydu diyorum ya hiç tanımadığı ailesi kuzenleri arkadaşları ne dengesizliği bıraktılar ne sinir hastlığı ne ruh hastasığımı ağızını açıpta birine cevap vermedi en çokta bu koydu ve sonunda bitti düzelir diye bekliyorsan bekleme düzeley di benim öküz düzelirdi ne yeminler ne içip içip ağlamalar bırakma diye yalvarmalar sonuç boşa giden 2 yıl
olsaydı benim ki olurdu 2 yılda düzelirdi dile kolay 2 yıl hiç bişey düzelmeyi bırak giderek üstüne koydu diyorum ya hiç tanımadığı ailesi kuzenleri arkadaşları ne dengesizliği bıraktılar ne sinir hastlığı ne ruh hastasığımı ağızını açıpta birine cevap vermedi en çokta bu koydu ve sonunda bitti düzelir diye bekliyorsan bekleme düzeley di benim öküz düzelirdi ne yeminler ne içip içip ağlamalar bırakma diye yalvarmalar sonuç boşa giden 2 yıl
herkes buna benzer şeyler söylüyo olmayınca olmuyo demekki
Şahsen "Amuda kalk, ayı!" derdim ben
Senin öküzün yerinde olan öküz benim işte. Ben aynılarını sevgilime yaptım. Annem, ablam, arkadaşlarım benim deliliklerim askerliği bu duruma geldik. Bitanem benim hala zaman verelim düzelteceğim isteğimi kabul edip,hala insanların ağzına bakan beni zamanla düzeleceğiz diye ikna etmeye çalışıyor.
Senin öküzün yerinde olan öküz benim işte. Ben aynılarını sevgilime yaptım. Annem, ablam, arkadaşlarım benim deliliklerim askerliği bu duruma geldik. Bitanem benim hala zaman verelim düzelteceğim isteğimi kabul edip,hala insanların ağzına bakan beni zamanla düzeleceğiz diye ikna etmeye çalışıyor.
artık klasikmiş laflara döndü hiç halt düzelmiyor emin ol
Sen şimdi gider onunla barışırsın da, yapma sakın değer vermiyo sanasana napııım demiş o lafı unutma, herşeyi bitir gün gelicek sana dicekki 'nolur barışalım bak sensiz yapamıyorum' işte ozaman sende ona dersin 'napııım'
dün maçtaydım geldim diye yazmış o olaydan sonra sanki ben sordumda..bende napiim yazdım güldü sevilmedigimi deger görmedigimi söyledim seni sevdigim çok belli ya falan dedi özür diledi ama ben cevap vermedim bugünde ne o yazdı ne de ben ayrıldık yani..
dün maçtaydım geldim diye yazmış o olaydan sonra sanki ben sordumda..bende napiim yazdım güldü sevilmedigimi deger görmedigimi söyledim seni sevdigim çok belli ya falan dedi özür diledi ama ben cevap vermedim bugünde ne o yazdı ne de ben ayrıldık yani..
Herşey sevgi diil ki be canım. Ya sana duyduğu saydı, sana verdiği değer nolucak.. Bende çok sevmiştim ama bi işe yaramadı sevgi tek başına.. Bazen olayları akışına bırakmak en iyisi.. Yönlendirmek isterken neresinden tutarsan tut elinde kalıyo bazen
bence de sevdigi cok belli... napayımmış!
ayrıldık yani derken cevap gelirse barısacakmısınız? yoksa ayrılmamışız mı diyeceksiniz?
ilişki karsılıklıdır ve herhangi birinin yonetimine bırakılcak birsey degil ki.
ne yapayım diye soruyorsa ne yapması gerekeni soyleyin. ya da anlatmaya useniyorsanız hic dil dökmeden kestirin atın.
o napiim lafı beni mahvetti nasıl yani falan oldum kendi kendime sanki dışardaki biriyle konuşuyo..en son özür dilerim yazdı ben ona cevap vermedim oda bidaha yazmadı aramadı gerçekten sevse mücadele ederdi herhalde
sal gitsin dusunmene degmez. kuru kuru agız ucuyla der gibi özür diliyor...
ama sana gelecek yine, mucadele etti hissine kapılacaksın muhtemelen. fakat kararını vermen lazım.
yani ozrune yanıt alamayınca amaaan banane tavrı gosteriyorken sonra neden gelir...? yalnızlıgından, daha iyisiin bulamadıgında... pismanlık o zaman ne ifade eder ki?
o yuzden cevap gelirse barısmak mı yoksa ayrılmamışız demek mi? yoksa hespasormak veya hic karsılık vermemek....
ilişkiyle ilgili belirsizlikten ziyade su an ne yaptıgını yapacagını belirlemen seni rahatlatır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?