- Konu Sahibi sunshine44
-
Ağladım dediğinde napayım mı dedi?
Kimse kusura bakmasın, ne güzel küfür edilirdi ona!!!
Böyle birisi için zaman harcama, zaten harcasan da asla bu ilişkinin devamı yok,üzgünüm...
Onu beklemene gerek yok, sen ayrıl...
Sana değer veren insanların yanında ol...
üstelik ben hep hatayı kendimde ararım alttan almaya çalışırım ne kadar safmışım ya
biz kadınlar neden öküz odun seviyoruz niye insan evlatları bulmuyor bizi çok merak ediyorum senin ağlamanı üzülmeni kılını bile kıpırdatmayan bir insan için bu kadar kendini üzmeye değer mi
onu fazla şımartmışsın galiba gereğinden fazla değer vermeyi bırak belki aklı başına gelir
evet hep bizi üzenin peşinden gidiyoruz belamızı arıyoruz galiba haklısın canım herkes çok haklı ama ama işte[
6 ayda senin kıymetini anlayıp sana daha çok değer vermesi gerekirken bunları yapıyorsa hadi barıştın aynı tas aynı hamamdır değişçekmi evlenmeyi düşünsen nasıl bir ömür geçecek bunları düşün kimse senden daha değerli değil ama işte biz kadınlar bizim canımızı yakanları seviyoruz hak etmeyecek öküzlere aşık oluyoruz
İnsanlara ne diyeceğinin ne önemi var? Hatta bir açıklama yapmana gerek mi var?
İlla bir şey diyeceksen tekrar denedik ama olmadı anlaşamadık dersin. Kimsenin de yorum yapmak haddine değil.
İlişkiler başlar, biter belki tekrar başlar ve tekrar biter. Bu sadece ilişkiyi yaşayan iki kişiyi ilgilendirir.
Kendine değer ver ve önemse. Senin üzülmene ''napiim' diyecek rahatlıkta bir adamı hayatında tutma.
Sal gitsin.
o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar..dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik üstelik nedensiz bişeydi ve bana kızdı ayrılmak istediğini söyledi bende son kararınmı dedim evet diyince daha bişey demedim bugün sevgililer günümü kutladı normal davrandı barıştık gibi bişey oldu sonra ben dayanamadım dün gece çok agladım uyuyamadım yazdım aldıgım cevap sadece napiim oldu 6 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışmıştık ve ben yine herkese söyledim ayrılırsam nasıl tekrar insanlara söylücem çok utanıyorum sizcede anormal degilmi..
evet hep bizi üzenin peşinden gidiyoruz belamızı arıyoruz galiba haklısın canım herkes çok haklı ama ama işte[
6 ayda senin kıymetini anlayıp sana daha çok değer vermesi gerekirken bunları yapıyorsa hadi barıştın aynı tas aynı hamamdır değişçekmi evlenmeyi düşünsen nasıl bir ömür geçecek bunları düşün kimse senden daha değerli değil ama işte biz kadınlar bizim canımızı yakanları seviyoruz hak etmeyecek öküzlere aşık oluyoruz
o kadar degişik bişeyki bu ilişki denen şey beni çok mutlu ettiginde hiç aklıma gelmiyo yaptıgı hatalar sanki bidaha yapmıcakmış gibi geliyor sevmese o güzellikleri yapmazdı diyorum ama bunlarda kafamda hep soru işareti evlenirsem bile bile kendimi ateşe atmış olucam galiba
belkide daha çok kendimden utanıyorum kimse ayrıntıyı bilmiyor hatta şuan sadece siz biliyosunuz bile bile hep barıştım mutlu günlerin hatrına
o kadar degişik bişeyki bu ilişki denen şey beni çok mutlu ettiginde hiç aklıma gelmiyo yaptıgı hatalar sanki bidaha yapmıcakmış gibi geliyor sevmese o güzellikleri yapmazdı diyorum ama bunlarda kafamda hep soru işareti evlenirsem bile bile kendimi ateşe atmış olucam galiba
2 yıl bende yaşadım söz verirdi ama ertesi güne hiö konuşulmamış gibi devam ederdi şimdi ayrıyız kafam rahat seviyorumda ama kendim 2 yıl içinde resmen sinir hastası oldum bütün ailesi dengesiz ruh hastası sinir hastası demekdiklerini bırakmadılar hemde hiç tanımadıkları halde ama ben 2 yılımı verdim birkere bile savunmadı beni aileme laf edemezsin dedi çıktı işin içinden
daha ortada hicbirsey yok, eger gercekten daraltmaya basladiysa rahat degilsen bence bosver gitsin. Sonra nisanliliktan evlilikten sonra geri donusu daha zor olur. ah vah der durursun. ailenle acikca konus boyleyken boyle diye, istisare et guvendigin birileriyle, sonrada kararini ver. bir yil hatta belki bikac ay sonra hatirlamazsin bile, kim ne derse desin onlarda unutur uc bes gune. sunu yapti sineye cektim bilmem nede yapma bence, saklama durumlari ozellikle ailenden, tabi herkese de anlatmada anneye kardese falan olabilir. fikir danis, fikirlerine onem ver yakinlarinin. O kiside bulunmaz hint kumasi degildir, deger vermiyorsa sende ona deger verme.
2 yıl bende yaşadım söz verirdi ama ertesi güne hiö konuşulmamış gibi devam ederdi şimdi ayrıyız kafam rahat seviyorumda ama kendim 2 yıl içinde resmen sinir hastası oldum bütün ailesi dengesiz ruh hastası sinir hastası demekdiklerini bırakmadılar hemde hiç tanımadıkları halde ama ben 2 yılımı verdim birkere bile savunmadı beni aileme laf edemezsin dedi çıktı işin içinden
iyiki ayrılmışım diyomuşum dahamı mutlusun yani?
Olabilir yahu. Mutlu olmak istediğin için barışmışsın ama olmamış.
Kendinden utanma ayrıca. Verdiğin şansı değerlendirememiş. O ayıp etmiş. Boşver.
iyiki ayrılmışım diyomuşum dahamı mutlusun yani?
söyledikleri aklıma gelince nefret ediyorum iyiki bitmiş iyiki ayrılmışım diyorum ama yaşadıklarımız aklıma gelice kafam orda bu duruyor
Aynı benim sevgilimin dedikleri söylediklerin biliyor musun? Seni seviyorum ama 1 buçuk yıldır beni deliliklerin mahvetti dedi. Ayrılmak istemiyorum ama beynim senin yaptıklarını düşününce kalbimi dinlemiyor dedi. Zamanla iyi olacak diye bekliyoruz. Olur mu sence?
o kadar moralim bozukki anlatamam kızlar..dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik üstelik nedensiz bişeydi ve bana kızdı ayrılmak istediğini söyledi bende son kararınmı dedim evet diyince daha bişey demedim bugün sevgililer günümü kutladı normal davrandı barıştık gibi bişey oldu sonra ben dayanamadım dün gece çok agladım uyuyamadım yazdım aldıgım cevap sadece napiim oldu 6 aylık ayrılıktan sonra yeniden barışmıştık ve ben yine herkese söyledim ayrılırsam nasıl tekrar insanlara söylücem çok utanıyorum sizcede anormal degilmi..
Biraz kendinize değer vererek işe başlayın.
Anneannem napıyım diyince , yap bir kupa üstüne otur derdi
Bırak rahvan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?