beni yine çok üzdü..

üstelik ben hep hatayı kendimde ararım alttan almaya çalışırım ne kadar safmışım ya

biz kadınlar neden öküz odun seviyoruz niye insan evlatları bulmuyor bizi çok merak ediyorum senin ağlamanı üzülmeni kılını bile kıpırdatmayan bir insan için bu kadar kendini üzmeye değer mi

Son düzenleme:
onu fazla şımartmışsın galiba gereğinden fazla değer vermeyi bırak belki aklı başına gelir

üstelik ben hep hatayı kendimde ararım alttan almaya çalışırım ne kadar safmışım ya

Senden telefon görüşmesi ile ayrılıp, birgun sonra sevgililer günü diye barışıp takılırken ve böyle kaba saba konusurken kendinde mi suc aradın?
Erkekler ekstrem durumlar olmadığı sürece eğer gerçekten seviyorlarsa kadınlar gibi zırt pırt ayrılık konuşmuyorlar...
Ya senle istediği gibi ayrılıp barışmasına izin verme ya da yol ver gitsin...

biz kadınlar neden öküz odun seviyoruz niye insan evlatları bulmuyor bizi çok merak ediyorum senin ağlamanı üzülmeni kılını bile kıpırdatmayan bir insan için bu kadar kendini üzmeye değer mi

evet hep bizi üzenin peşinden gidiyoruz belamızı arıyoruz galiba haklısın canım herkes çok haklı ama ama işte

İnsanlara ne diyeceğinin ne önemi var? Hatta bir açıklama yapmana gerek mi var?
İlla bir şey diyeceksen tekrar denedik ama olmadı anlaşamadık dersin. Kimsenin de yorum yapmak haddine değil.
İlişkiler başlar, biter belki tekrar başlar ve tekrar biter. Bu sadece ilişkiyi yaşayan iki kişiyi ilgilendirir.
Kendine değer ver ve önemse. Senin üzülmene ''napiim' diyecek rahatlıkta bir adamı hayatında tutma.
Sal gitsin.

belkide daha çok kendimden utanıyorum kimse ayrıntıyı bilmiyor hatta şuan sadece siz biliyosunuz bile bile hep barıştım mutlu günlerin hatrına

daha ortada hicbirsey yok, eger gercekten daraltmaya basladiysa rahat degilsen bence bosver gitsin. Sonra nisanliliktan evlilikten sonra geri donusu daha zor olur. ah vah der durursun. ailenle acikca konus boyleyken boyle diye, istisare et guvendigin birileriyle, sonrada kararini ver. bir yil hatta belki bikac ay sonra hatirlamazsin bile, kim ne derse desin onlarda unutur uc bes gune. sunu yapti sineye cektim bilmem nede yapma bence, saklama durumlari ozellikle ailenden, tabi herkese de anlatmada anneye kardese falan olabilir. fikir danis, fikirlerine onem ver yakinlarinin. O kiside bulunmaz hint kumasi degildir, deger vermiyorsa sende ona deger verme.

belkide daha çok kendimden utanıyorum kimse ayrıntıyı bilmiyor hatta şuan sadece siz biliyosunuz bile bile hep barıştım mutlu günlerin hatrına

Olabilir yahu. Mutlu olmak istediğin için barışmışsın ama olmamış.
Kendinden utanma ayrıca. Verdiğin şansı değerlendirememiş. O ayıp etmiş. Boşver.

evet çok haklısın teşekkür ederim iyi veya kötü birbirimize alışmıştık şimdi yeni birine alışma düşüncesi o kadar zor geliyoki başkasını istemiyorum zaten ama onunda düzelmesi lazım ama ne zaman

balık baştan kokar boşuna dememişler... bu kişi ile evlensen bile mutlu bir evliliğiz olacağını sanmıyorum, sürekli bu şekilde kavga eder dursunuz..

yok bilmem ayrılalım falan sonra birşey olmamış gibi devam etmeler yok bilmem ağladıysan napayim demeler..

seven insan böyle davranmaz,, belliki boşluktan yanlızlıktan sizle sevgili,, gerçekte sizi sevmiyor, duygularınızı çokta umursamıyor.. sizden daha güzel bulacağı biri karşısına çıkarsa hiç düşünmeden seni bırakır gider..

yerinde olsam ömrümü bu kişiyle boşa harcamam,, kendime yeni birileri için şans yaratırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…