beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

Bence konu çok ciddi değil mübarek aydayız büyüklük sizde kalsın gidin. Sizden özür dilemez ama hareketleriyle belli eder zaten. Aile arasında olur böyle gerginlikler çok büyük olmadığı sürece herkesin bazı şeylere göz yumması gerekir diye düşünüyorum. Tabi öncesi varsa aranızdaki kırgınlığın siz bilirsiniz.
evet tesekkürler kırgınlığım bir çok konuda var.ama gündemde bu olunca ve buna çokca takıldıgım için soruyorum.mübarek aylar hatrına gidecegim sanırım.

Belki kadın da bıkmış senden ve seni istemiyor evine. Sadece eşini çağırmış. Ona da karin gelmesin diyememiş kadıncağız. Ve esin seni öyle çağırmış. Sen de kendinin çok önemli olduğunu sandığından bide ayrıca telefon bekliyorsun annesinden :KK70:

Zira kayinvaliden olsam tavrım bu olurdu.
Asla seni evimde istemem ama senin yüzünden oglumdan da vazgeçmezdim.
eger eşimi çağırıp beni görmek istemiyorsa ve eşimde bunu bilerek gidiyorsa esimle zaten hiç es olamamısız demektir.o zaman konu çok başka yerlere gider açıkcası. esim böyle yapacak biri de değil.

Amma büyütmüşsünüz. Sanki kadın babanızın pamuk tarlasını çiğnedi.
Gitmeyin iftara. Zaten kayınvalidenizin de pek umurunda olmaz. Nezaketen sizi davet etmiştir.
Eşinizin gitmesine de karışamazsınız. Olayı büyütüp durmayın.

eger eşimi çağırıp beni görmek istemiyorsa ve eşimde bunu bilerek gidiyorsa esimle zaten hiç es olamamısız demektir.o zaman konu çok başka yerlere gider açıkcası. esim böyle yapacak biri de değil.
Niye eş olmak kosulsuz şartsız esin yanında olmak, onun için ailenden vazgeçmek midir?

Aynı şey senin ailen için olsa eşinle ailen anlaşmasa ailene gitmeyi mi kesersin?

Bence sen es olma olayını çok yanlış anlamışsın.

Sen eşi olabilirsin. Sen tahmini 20 küsür yıl sonra diyelim hayatına girmiş olabilirsin. Ama onu doguran anasindan, aynı kanı taşıyan insanlardan daha da üstün değilsin. Herkes kendi ailesiyle görüşme özgürlüğüne sahip. Ha sen değilsin o ayrı.

Kinden nefretten gözünüz donmus. Bence bi yardım almanız iyi olabilir

Niye eş olmak kosulsuz şartsız esin yanında olmak, onun için ailenden vazgeçmek midir?

Aynı şey senin ailen için olsa eşinle ailen anlaşmasa ailene gitmeyi mi kesersin?

Sen eşi olabilirsin. Sen tahmini 20 küsür yıl sonra diyelim hayatına girmiş olabilirsin. Ama onu doguran anasindan, aynı kanı taşıyan insanlardan daha da üstün değilsin. Herkes kendi ailesiyle görüşme özgürlüğüne sahip. Ha sen değilsin o ayrı.
al bendende o kadar buna gelecek cevabı çok merak ediyorum gerçekten :D

ailesinden vazgecsin istemiyorum ki.ama bana sen haklısın sana hak veriyorum diyip annesine de yok sn haklısın der ikili oynarsa ben orda dur derim.
ben annesinden ya da ailesinden üstün değilim o da benim ailemden üstün değil. ama dengeyi ben kurabiliyorum.
eger eşim terich ederken benden vazgeciyorsa benim esim olmaz artık diyorum.
ailesinden vazgecmesini siz cıkardınız farkındaysanız.

eski konularınıza bir göz attım da esin ailesiye anlaşamayıp daha sonra boşanmaya karar verip alttan almadım demissiniz?acaba beni elestirirken bunları göz önünde bulundurdunuz mu?

Küstüğüm kişinin evinde asla yemek yemem ama gidersem de laf sokmam en nefret ettiğim şeylerden biri de laf sokmak
Ya gideceksin biraz erkenden oturup sofra kurmaya yardım edeceksin sonra iftarınızı yapıp barışıp geleceksiniz
Ya da kocanız kendi gidecek sonra ne olur bilmiyorum olacakları da göze alacaksınız
Kayınvalideniz sizi yok saydığı kadar sizde de onu eğitme izlenimi bırakıyor bende, sizde çok masum değilsiniz
Orda haklısın anne erken geliriz deseydiniz bu kadar restleşmezdiniz ortam boşyere gerilmezdi

Küstüğüm kişinin evinde asla yemek yemem ama gidersem de laf sokmam en nefret ettiğim şeylerden biri de laf sokmak
Ya gideceksin biraz erkenden oturup sofra kurmaya yardım edeceksin sonra iftarınızı yapıp barışıp geleceksiniz
Ya da kocanız kendi gidecek sonra ne olur bilmiyorum olacakları da göze alacaksınız
Kayınvalideniz sizi yok saydığı kadar sizde de onu eğitme izlenimi bırakıyor bende, sizde çok masum değilsiniz
Orda haklısın anne erken geliriz deseydiniz bu kadar restleşmezdiniz ortam boşyere gerilmezdi
yalnız konu sadece yemek saati olsaydı ben rest çekmezdim.konu döndü dolaştı oraya geldi.küslüğüm yok su an mesafe koydum görünce konusuyorum ama eskisi gibi degil.gidince de laf sokmıcam evet farkındayım kötü bir davranış.

Özür dilediği konu başka bu konu baska diyorsunuz. Yani kadına her meselede özür diletmeye mi kalkacaksınız? Yazık kadıncağız da sizin aranız iyi olsun diye özür dileyip duracak öyle mi? Acıdım kayınvaldenize. Niyetiniz bütün ilişkiyi kesmekse açık açık söyleyin o zaman. Yok özür dilesin yok gitmem olmamış.

Eski konularınızın hepsini okudum
Sizin kesinlikle bir psikiyatriste gitmeniz gerekiyor böyle giderse eşiniz sizin tavırlarınızdan illaki bi gün bıkacak ve yalnız kalacaksınız
Kusura bakmayın da çekilir gibi değilsiniz esinizin sabri takdire şayan..

eski konularınıza bir göz attım da esin ailesiye anlaşamayıp daha sonra boşanmaya karar verip alttan almadım demissiniz?acaba beni elestirirken bunları göz önünde bulundurdunuz mu?
Kesinlikle bulundurdum.
Eski konularımdan cekinseydim yeni üyelik alirdim farkındaysan buna rağmen yazıyorum hala :D

Gerçekten gidip de ama sen de soyleymissin diyerek vurmak çok zavallıca. Kişiliğiniz daha da ortaya çıktı bu yorumla. Dediğim gibi bu kin bu nefret iyi değil. Size zarar.

ailesinden vazgecsin istemiyorum ki.ama bana sen haklısın sana hak veriyorum diyip annesine de yok sn haklısın der ikili oynarsa ben orda dur derim.
ben annesinden ya da ailesinden üstün değilim o da benim ailemden üstün değil. ama dengeyi ben kurabiliyorum.
eger eşim terich ederken benden vazgeciyorsa benim esim olmaz artık diyorum.
ailesinden vazgecmesini siz cıkardınız farkındaysanız.
Siz denge falan kuramazsınız hanım efendi
Eski konunuza aileme takıntılıyım işten çıkıp iki saat vakit geçiriyorum eşim evde beni bekliyor yazmışsınız
Eşiniz bunu yapsa o adama hayatı zindan edersiniz
Niye gitti acaba benim hakkımda ne dediler niye dediler ben öyleyim ben şöyleyim diye..
Sizin denge kurdum dediğiniz olay esinizin anlayışı ve sabri..
Bi kendinize gelin ya

günaydın kk.

nerden başlasam bilemedim kısa özet geciyorum kusura bakmayın.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.

anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.

aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?

bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.

ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?

Aslinda farkli davranma şekilleri var

Ya gider eşimin hatrina geldim ancak bir daha ayni sekilde sözler duyarsam esimin hatrina da gelmem demek

Ya söz ağızdan bir kere cikar gitmemek iyi olabilir ancak, bu durumda artık hic gitmemeniz lazım.

Eger kv pişman olduğunu düşünüyorsanız , size başka sıkıntıları yok ise bu ramazan iftari sebebiyle gitmek iyi bir bahane olabilir, başka zaman gitmektense...

Gideceksiniz gitmeden önce eşinizle peşin olarak konuşun, bir daha senin hatrina gidiyorum, bir daha aynı davranislari kabul edemem diye

Kesinlikle bulundurdum.
Eski konularımdan cekinseydim yeni üyelik alirdim farkındaysan buna rağmen yazıyorum hala :KK70:

Gerçekten gidip de ama sen de soyleymissin diyerek vurmak çok zavallıca. Kişiliğiniz daha da ortaya çıktı bu yorumla. Dediğim gibi bu kin bu nefret iyi değil. Size zarar.
Evet katılıyorum size..
Ben hanımefendinin eski konularını okudum ve okurken bunaldim insanlara hayatı zindan ediyor resmen dırdırdırdır
Eşinin de sabrına şaşırdım açıkçası
Ama yakındır bence eşini de kendisinden soğutması

Kv daha ne yapsin sizi memnun etmek için...ayaklariniza kapanacak degil ... kv yerinde olsam ben sizi cagirmam bile..cidden elin kizi gelecek ozur diletip duracak bana ...a dedin ozur dile b dedin özür dile ...esiniz olsam size dayanamazdim ...bunu yapan kocam olsa gelmezsen gelme der israr etmem evde otursun banane ...ay yok evlenmek bir dert , cocugun olsa evlendirsen elin oglu kizi ayri dert

Evet katılıyorum size..
Ben hanımefendinin eski konularını okudum ve okurken bunaldim insanlara hayatı zindan ediyor resmen dırdırdırdır
Eşinin de sabrına şaşırdım açıkçası
Ama yakındır bence eşini de kendisinden soğutması
Kesinlikle aynı düşüncedeyim.
Bence soğumaya başlamış bile. Annesine ne güzel gitme planı yaparken gelir misin diye bile sormuyor. Ben olsam ben de sormam. Adam çok haklı. Mizmizmiz sürekli karısını eylemeye çalışmak ne adam için ne kv için hiç kolay olmuyordur.

Yardım etmeyip sonra laf söylenince de alınan insanlara sinir oluyorum. Hiç değilse yemekten sonra bulaşığa yardım etseydin kimse sana bu lafı söylemezdi. Kimse kimsenin de hizmetçisi değil.

Kesinlikle bulundurdum.
Eski konularımdan cekinseydim yeni üyelik alirdim farkındaysan buna rağmen yazıyorum hala :KK70:

size karşı bi nefret beslediğimi düşünmüyorsunuz umarım.
ben sizi vurmak için konularına bakmadım açıkcası bu kadar güzel yorum yapıyor acaba kendisi ne yasamış olaylardan ders mi çıkarmış dedim kendi kendime.
okuyunca gördüm ki aynı sorunun kat kat fazlasını yasamış ve yasatmıssınız.
bana deseydiniz ki yasadıklarımdan ders aldım onun için yazıyorum amenna.
ama saçma bir açıklama yine karşı tarafı kötüleme.
miz mizlanıp beni eylemeye çalışan da yok ayrıca.
esim bana hak veriyor diyorum okursanız anlarsınız.
ilk önce dönüp bir kendinize bakın hanımefendi.

Back
X