Beni yok sayıyorlar sanki

Haklısınız insan ister istemez bozuluyor.

Öyle yapıcam bende şakayla küçük bir sitem edicem artık.

Bence belli et bir şekilde çok çaktırmadan.
ben çok kafaya takmıyorum arada bizim evde de oluyor ama farkedince sinir oluyorum yani bi sorabilirsiniz en azından
Aynen bende takmıyorum aklıma geldi sinir oldum zaten tatlı seven insan değilim en fazla 2 tane yerim ama yeri gelince azda olsa anneme sitem edicem

Söylücektim ama yengem bizdeydi ben herkesi düşünerek konuşuyorum belki verme ben yicem deseydim o zamanda kesin yengem bana kızardı.

Söylücektim ama yengem bizdeydi ben herkesi düşünerek konuşuyorum belki verme ben yicem deseydim o zamanda kesin yengem bana kızardı.
Fazla düşünüyorsunuz ya.. Değmez. Seviyeli olun ama isteklerinizi dile getirmekten çekinmeyin lütfen! Ayıp değil bu! Yengede fazla nazlanmış, insan tatlıdan bana da ayır diyince neden kızar ki? Pes.

Vermiyor kendi evi ve ikiz çocukları var birde biz yük olmayalım dedik sadece kışın işler kötü gittiğinde paramız kalmadıgın akşam yemeklerini abimde yiyorduk.
Anladım. Peki siz yarın öbür gün evleneceksiniz kendi çeyiz paranız kına paranızı biriktireceksiniz sizi bu konuda düşünmeleri gerekiyor.

Elimde avucumda ne varsa aileme verdim. Abim evlendi babam annem benden çekti ona verdi. Ben sandım ki bana da yardım ederler. Asgari ücretle düğün yapmaya çalışıyorum. Kinci bir insan değilim. Allaha aileme karşı kinimi diri tut onlara muhtaç etme diye dua ediyorum.yapmayın arkadaşlar fedekar olmayın

Sizi kullanılıyorlar ,evlenecek gidecek gidince eloğlu yiyecek diyorlar ,oğluna güveniyordur,yarın öbürgün bakar diye
Kredi bitsin bir daha asla maddi bişi yapmayın ,babana kırgınlığını söyle ,annene de o an tepki göster ven daha sonra yerim param mı kalıyor tekrar alıyım de ,ters ol biraz

Bazen böyle bazıları şanslıdır canım kimine evli diye yağdırılır kimine çocuğu var diye hatta o çocuğu olan ikinciyide yapar daha çok yağsın diye

Çok abartmadan hatta şakayla karışık bir sitem edin.haberleri olsun.
Bazen hepimiz farkında olmadan etrafımızdaki insanlara karşı düşüncesiz olabiliyoruz. Yani sizin dikkatinizi bu kadar çektiğine göre evham değildir. Gerçekten vardır bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…