Beni yok sayıyorlar sanki

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bugün birden aklıma dank etti ailemle yaşıyorum kendi aylığım var ama ailem için cektiğimiz kredi borcuna gidiyor paramın büyük bir kısmı bana az birşey kalıyor onunla kendi ihtiyaçımı zar zor alıyorum birşekilde kimseden iç bir yardım görmüyorum zaten soranda yok birşeye ihtiyaçın var mı diye evde bir yemek yiyorum sadece onlardan gördüğüm bu babamın bir yerden alıcağı para vardı dün o geldi bütün parayı alıp abime verdi ihtiyaçı yok üstelik abimin o paraya bizim ihtiyacımız var neyse versin vermesin değil ama insan ordan az bişeyde bana verir al kızım sende bunu bişeyler alırsın kendine diye ona bozuldum zaten bugün otururken birden aklıma geldi 1 ay önce kadar babam pastaneden tatlı falan bişeyler almış annem actı onları kendisi tattı banada dedi yer misin yanımda abimin eşide var canım istemedi o an ama bende tattım az birşey yengem yok ben yemem dedi canım istemiyor sonra yerim dedi abimin evi üst katta ama hep bizdeler neyse baktım annem toplamaya basladı paketteki yiyecekleri bagladı yengeme alın bunları siz yersiniz dedi evde iç demiyor kızım daha sonra acıkır mı canı yemek ister mi o an tattım tattım bir daha yok ben mi gereksiz yere alınganlık yapıyorum anlamadım evde ne zaman güzel birşey olsa hemen üst kata gönderiyor bana ayırmıyor insan ayırır dolaba benim içinde koyar bişeyler ne yapım bende gidip orda yiyemem ki yazım hatalarım varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.

Bugün birden aklıma dank etti ailemle yaşıyorum kendi aylığım var ama ailem için cektiğimiz kredi borcuna gidiyor paramın büyük bir kısmı bana az birşey kalıyor onunla kendi ihtiyaçımı zar zor alıyorum birşekilde kimseden iç bir yardım görmüyorum zaten soranda yok birşeye ihtiyaçın var mı diye evde bir yemek yiyorum sadece onlardan gördüğüm bu babamın bir yerden alıcağı para vardı dün o geldi bütün parayı alıp abime verdi ihtiyaçı yok üstelik abimin o paraya bizim ihtiyacımız var neyse versin vermesin değil ama insan ordan az bişeyde bana verir al kızım sende bunu bişeyler alırsın kendine diye ona bozuldum zaten bugün otururken birden aklıma geldi 1 ay önce kadar babam pastaneden tatlı falan bişeyler almış annem actı onları kendisi tattı banada dedi yer misin yanımda abimin eşide var canım istemedi o an ama bende tattım az birşey yengem yok ben yemem dedi canım istemiyor sonra yerim dedi abimin evi üst katta ama hep bizdeler neyse baktım annem toplamaya basladı paketteki yiyecekleri bagladı yengeme alın bunları siz yersiniz dedi evde iç demiyor kızım daha sonra acıkır mı canı yemek ister mi o an tattım tattım bir daha yok ben mi gereksiz yere alınganlık yapıyorum anlamadım evde ne zaman güzel birşey olsa hemen üst kata gönderiyor bana ayırmıyor insan ayırır dolaba benim içinde koyar bişeyler ne yapım bende gidip orda yiyemem ki yazım hatalarım varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.

Hiç düşüncenizi paylaştınız mı? Evde olduğunuz için akıllarına gelmiyor olabilir. Şakayla da olsa dile getirebilirsiniz bence.

Çalışıyorsanız maaşınizin büyük kısmı krediye gitmese daha iyiymiş. Miktarı siz belirleseydiniz keşke. Diğer tatlı vs konularında ise belki akıllarına gelmemiştir. Sizi ayiracaklarini sanmadim niyeyse.

Benim kardeşim de bekâr anneme bazen böyle dert yaniyor ama o maaşını kendine birikim olarak kaldırıyor eve ufak tefen şeylerde destek oluyor

Olması da sart değil ama

Bazen annemin de düşüncesiz olduğunu söylüyor dile getiriyor ona rağmen yaşanıyor aynı şey :(

Çalışıyorsanız maaşınizin büyük kısmı krediye gitmese daha iyiymiş. Miktarı siz belirleseydiniz keşke. Diğer tatlı vs konularında ise belki akıllarına gelmemiştir. Sizi ayiracaklarini sanmadim niyeyse.
Belki tatlı konusunda ben alıngan davranmış olabilirim.

Valla benmi fazla cadıyım diye düşünmeye başladım burdaki konuları okuyunca.. Ya eş ailesi eziyor kadınlarımız yada kendi aileleri. Neden bu kadar çekiniyorsunuz? Pat pat söyleyin. Hepsini verme anne bende yiyeceğim tatlıdan. Baba keşke parayı bana verseydin sizin borcunuzu ödemekten kendime istediğimi alamıyorum. Bir hatırlasınlar sizinde evlatları olduğunuzu. Sizi evli barklı abinizi ve ailesini düşündükleri kadar düşünmüyorlar..

Benim kardeşim de bekâr anneme bazen böyle dert yaniyor ama o maaşını kendine birikim olarak kaldırıyor eve ufak tefen şeylerde destek oluyor

Olması da sart değil ama

Bazen annemin de düşüncesiz olduğunu söylüyor dile getiriyor ona rağmen yaşanıyor aynı şey :KK43:
Beni iç düşünmüyor değil daha çok yengeme karşı alın yavrum ben yemem siz yeyin modundalar sanırsam o sırada benim kırılabiliceğimi düşünemiyorlar.

Benim anne de, benden küçük kız kardeşime evlendi, buradaki parfümeriden 10- 15 tane makyaj çantası hediye vermişler.. Başka da kız kardeş yok.. Bir tanesini de al şunu da sen kullan diye bana vermedi.. Odasının dolabında kenarda köşede kaldı o çantalar.. O kadar çok bozuldum ki.. Bu sadece bir örnek bunun gibi çok şey oluyor. Konuşmuyorum zaten sağlığımı bozuyor.

Herşeyi devletten bekleme ben olsam anne bizede ayır sonra yerim derdim :KK66: ağlamayana meme yok illa sizi birilerimi düşünecek
Parayı vermesine annemde bozuldu ama artık verdi gidip geri istenmez söyleyemiyorum işte eminim kötü bn olucam abinle yeğenlerinden mi kıskanıyorsun dicek daha çok sinir olucam.

Ama böyle de siz alınıyorsunuz. Siz bit ailesiniz, ya alınmayacaksınız ya da paylaşacaksınız. Aile üyelerine içten içe öfke duymak hepsinden daha kötü.
Öyle değil bence her zaman aynı şey olunca ister istemez aklına gelir insanın kayırıyolar mı acaba diye aile bu sonuçta en çok onların düşünce ve davranışlarına kafa yoruyor insan

Öyle değil bence her zaman aynı şey olunca ister istemez aklına gelir insanın kayırıyolar mı acaba diye aile bu sonuçta en çok onların düşünce ve davranışlarına kafa yoruyor insan
Aynen öyle iç birine öfke duymuyorum sadece biraz benimde kırılabiliceğimi düşünseler.

Bilmem ben olsam şakayla da olsa “ beni hiç düşünmeyin zaten” der dikkat çekerdim. Belki farkında değiller. Ama sonrasında devam ederse o zaman üzerine düşünürdüm. Hiç konuşmadan içten içe alınmak kişinin kendisine zarar.

Zaten yapı gereği benden çok kardeşlerime yapılmasını isteyen biriyimdir. Tabi bunda ailemin hepimize düşkün olmasının da payı vardır, muhakkak.

Back
X