benim 22 yıllık masalım.........

buyur gel tatlım dugunume... ınsallah kk dan bır arkadasım gelıcek dugunume sende gel...
2 dugunum olucak bu cumartesı ve haftaya cumartesı...
2000 kısılık bır dugun olucak eşimin memleketindeki...
herseyın cok guzel olmasını ıstıyorum..
havayı fısekler ucan balonlar dolu olucak..
cuma gunu kına gecem var..
kına gecemde kızlar tac takıcak.. heryer kıpkırmızı olucak...
ben kırmızı tulum gıyıcem sırtı dekoltelı sonra cıkarıp bındallımı gıyıcem..
ıcınde para dolu seker dolu olan bır testi kırıcam...
bıze bereket getırıcek ınsallah...
elıme kına yakılırken bır avcuma altın bır avcuma bozuk para koyulacak..
o bozuk parayı eşim saklıycak ömür boyu...
bereket saadet getırıcek bıze ınsallah...
cok eglencelı olucak gıbı gelıyor ya ınsallah bılmıyorum..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dogunal canim yaa senin haberlerini okuyunca cok seviniyoruumm!!! ama sonra donup kendime bakiyorum bu sene istedigi bolumu tutturamamis seneye bir kez daha deneyecek olan 20 yasinda bi kizla karsilasiyorum. sonra bide hala sirilsiklam asik oldugum erkegin hala bir cocuk oldugunu goruyorum 5 yil bekleyemem diye benden ayrilan bi insani seviyorum 1 yildir da unutmadim yani... 25 yasimda mezun olursam hemen bi koca bulmam gerekicek ben bu kafayla gidersem kimseyle evlenemem bence diplomami alir calisirim o kiz cocugu hayalimde bana uzaktaan uzaktaan bakar :31: niye boyleyim bilmem ki:31:

gözyaşlarımı tutamadım acaba dedim ben ne yaparım o an baba evinde misafir olduğum anlar bir yanda ailem bir yanda eşim olacak kendi ailemi kuracağım insan çok güzel duygular olmalı

Çok güzel anlatmışsın duygularını ya tüylerim diken diken oldu çok duygulandım onca seneden sonra ayrılmak zor olsa gerek:2:

bitttiğim an bu andır....yaşlar sel olup akar...6 sene oldu baba evinden ayrılalı ..şimdi bende bir kız çocuğu büyütüyorum...
:43::43::43::43::43::43::43: çok mutlu ol inşallahhhh

Ömür boyu mululuklar dilerim gözlerim doldu okurken duygulandım çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık......

bitttiğim an bu andır....yaşlar sel olup akar...6 sene oldu baba evinden ayrılalı ..şimdi bende bir kız çocuğu büyütüyorum...

allah seni anne olma vasfına layık görmüş...
ne mutlu sana...
allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
bir kız cocugu büyütmek...
aklıma gelince hep annem gibi olabilirmiyim ki diye düşünüyorum..
evlat değilde bir arkadaş yetiştir kendine inşallah...
ve birgün o evladın elbet uçucak evden...
inşallah uzak olmaz deme...
mutlu olsunda yakınlıgı uzaklıgı en son düşünülecek konun olsun...
allahta senın evladının cok mutlu olmasını nasıp etsın ınsallah :)

nasıl içtenlikle güzel ifade etmişsiniz duygularınızıı
gözlerimden yaşlar akıyor hakim olamadım kendimee
ailemden ilk ayrıdlıgım zamanlar ne ağır gelirdi yokluklarının yükü onların heranında yanlarında olamama fikri bile canıımdan bişiler koparırdı sanki ne zor ne zor
hayattaki en zor seçim budurum ailene karşılık sevdiğin adama kavuşmak ömür geçirmek gerçekten çok zor bir seçim ama hiçbirşy eskisi kadar zor ve acı verici kalmıyor yoksa kimse bu yülün altnda yaşamazdı hayatın kanunu
babamın şu sözleri nasıl acıtmıştı canımı
sen gittiikten sonra odandan çıkacaksın gibi bekledik günlerce gözümüz o kapıya baktı baktı artık alışıyoruz kızım alışmak zorundayız çareyok demişti geceleri sesizce onlardan uzakta oldugum için ağladım kendımden baska kımseye söyleyemedım aciz hiissettiklerimii
birde uzak şehirlerde olmak gerçekten zor
alıştınmı alışıyorsn elbet hayatın düzenın yaşamın herşey öncelikle senin oluyor.
ailende olsa yokluguna alsııyorsn işte.
çok mutlu olun dilerimm tebrik ediyorum rabbım yolunuz acık etsın bir ömür mutluluklar

allah seni anne olma vasfına layık görmüş...
ne mutlu sana...
allahım evlat isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
bir kız cocugu büyütmek...
aklıma gelince hep annem gibi olabilirmiyim ki diye düşünüyorum..
evlat değilde bir arkadaş yetiştir kendine inşallah...
ve birgün o evladın elbet uçucak evden...
inşallah uzak olmaz deme...
mutlu olsunda yakınlıgı uzaklıgı en son düşünülecek konun olsun...
allahta senın evladının cok mutlu olmasını nasıp etsın ınsallah :)

AMİN.....güzel yüreğine sağlık ...allahım sanada nasip etsin anneliği :nazar:inşallah...

Back
X