benim aklımı başıma getirinnnn:(

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
3 gündür sanki benim yaşadıklarımı bir başkası yaşıyor ve ben dışardan seyreden bi konuğum...
bomboşum hisedemiyorum, gülemiyorum, ağlayamıyorum. sadece çok üzgünüm...
daha bişey yapamadım. daha o karaktersize hiç bişey diyemedim...
biraz önce kız arkadasım aradı ve ona o gece yatmadan önce gözün yakışıklı görsün diyerekten 2 adet foto yollamış...
ya benim 1 yıldır tanıdığım, güvendiğim, uğrunda herşeyi yapabildiğim adam bu olamaz, bu çok acı bişeymiş. aldatılmak
kıza dedim ki hazır konusu açılmışken ekran fotolarını at mesajların dedim... dediğim gibi oldu tek cevap SİLDİM...
kızlar napayım bu adamı ben yanına gitsem böyle bi insan için değmez, yanıma çağırsam haftasonu taşınacak hayatta gelmez...
telefonda da konusmak istemiyorum bu konuyu. sıkıştım iyice düşünemiyorum...
sağlıklı hiç bişey düşünemiyorum...

Kız arkadaşınıza denettirdiniz.Şimdi ikisi yazışıyor takılıyor size mesajları göstermiyor kız.Siz şimdi napıcam diyorsunuz anladıgım kadarıyla :) Kendin sebep olmuşsun

Adamı denemek boyutuna geldiysen güvenmiyorsun demektir.
Karaktersizliği de güvenilmez olduğu da tescillendi.
Eeee niye üzüyorsun kendini onu anlamadım ben şimdi.

denettirmedim sadece sevdiğim insandan benim numarasımı istemesini rica etmiştim. o kız arkadasım çok samimi davranmış o da saolsun eksik kalmamış

Ben sizin derdinizden hiç bir şey anlamadım?
Kız arkadaşınız ile sevilinizin arasında bişiler mi var yine soruyorum.

Pardon önceki konunu hatırladım şimdi sen link verince.Erkek arkadaşının gözü varmış demekki kızda ondan görüştürmuyormuş.

Adamı denemek boyutuna geldiysen güvenmiyorsun demektir.
Karaktersizliği de güvenilmez olduğu da tescillendi.
Eeee niye üzüyorsun kendini onu anlamadım ben şimdi.

şuan ne yapacağımı bilemiyorum... nasıl söyleyip bitireyim telefonda olur mu?

Konularını biliyorum canım bu adamı sepetlemenin vakti geldi geçiyor bile.

Ben sizin derdinizden hiç bir şey anlamadım?
Kız arkadaşınız ile sevilinizin arasında bişiler mi var yine soruyorum.

hayır onlar yaklaşık bir yıldır görüşmüyorlardı 2 gün önce benim söylememle kız arkadasım ona mesaj atmıştı. nedeni sevgilim dediğim adamdan benim numaramı isteyecekti

ya biraz objektif düşünüyorum. kız arkadaşınızında doğru söylediğine eminmisiniz? ne bileyim ben o kızın yerinde olsam asla silmem sana önce lafı söyleyeceğime o msjların fotosunu çeker yollardım herhalde. değişik bir durum valla kesin birşeyde söyleyemedim şimdi.

sepetlycem ama nasıl yapacam. telefon da olur mu? biliyorsundur ayrı şehirlerdeyiz.

Evet biliyorum.
Telefondan söyle yanına gidersen seni gene kandırır gibime geldi.
Kararlı ol durumu açıkla istemediğini yürümediğini söyle. Ve üzülme .

hayır onlar yaklaşık bir yıldır görüşmüyorlardı 2 gün önce benim söylememle kız arkadasım ona mesaj atmıştı. nedeni sevgilim dediğim adamdan benim numaramı isteyecekti

Bana arkadaşınız bir işler çeviriyor gibi geliyor.
Bence ikisinden de sıyrılın, bir kurtarın kendinizi.
Değmez hiç kimseye.

Canini bu kadar sikip uzulecegine ayril gitsin su adamdan.
Hayata hicbir sey senden degerli degil, belki sonrasinda biraz aglayip uzuleceksin ama en azindan kafan rahat olacak. Yepyeni bir sayfa...

içim içimi yiyor emin olabilirsiniz... bi yandan acaba diyorum onca zaman görüşmedik benden intikam mı almak istiyor diyorum. bi yandan neden öyle bişey yapsın ki amacı ne olabilir diyorum. bi yandan da çok güvendiğim sevgilim hayaller kurduğum adam böyle bişey yapabilir mi diyorum. bi yandan da neden yapmasın erkek sonuçta kızın bi bakışı bile davetkar bakarken ki konusmalarıda öyle neden olmasın diyorum...

sepetlycem ama nasıl yapacam. telefon da olur mu? biliyorsundur ayrı şehirlerdeyiz.

Yada zarf at bakalım ne diyecek geçenler de x'i gördüm falan de. Tepkisini ölç özlemişim de konuşsam mı ki falan de bakalım ne olacak .

Ne sevgiliniz masum bu hikayede ne de arkadaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…