benim aklımı başıma getirinnnn:(

Belki zamanında kız arkadaşınız sevgilinize asıldı sevgilinde bu yüzden görüşmeni istemiyor ? Sanada anlatmak isememiştir olayı büyütme diye. Arkadaşların dediği gibi tek çözüm var kız arkadaşından mesaj atmak kendi gözlerinle görmek.

Kiza inanmazdim. Sözü delil niteliginde degil cünkü.
Yabanci bir numaradan erkek arkadasiniza o kizin isminde mesaj yazin numaram degisti bundan sonra burdan yazarsin, diger numaram bir iki haftaya kapanir - gibi?
Bakalim cevabi ne olucak?

Pardon önceki konunu hatırladım şimdi sen link verince.Erkek arkadaşının gözü varmış demekki kızda ondan görüştürmuyormuş.

Ben de bu yorumu yapacaktım. Belki de ona karşı hisleri vardı, olumlu sonuç alamayınca konu sahibiyle çıkmaya başladı ve onu da unutmak için birbirleriyle görüşmelerini kısıtladı.

canm konunu biliyorum bundan sonra kendi yoluna bak ortada kesin bir şey yok ama bir şeylerin olduğu kesin.. hem de seni üzücek bir şeylerin.. bence o ikisini de kafandan atmalısın.

bugün konustuğumuzda dedim ekran fotosu gönder diye sildim dedi.
o zaman tekrar bi şekilde konustur dedim amannnn lunatic ben o insanla bida muhattap olamam. sen artık gerçek yüzünü gördün dedi.
Hmm iyi biri olsa dediğinizi yapardı, bu yazdığınızdan sonra olaya inanasım gelmedi. Nişanlınızın resmini yolladı mı size? Bak yollamış diye? Kesin birşey var mı elinizde?

erkek arkadaşınızı çok seviyordu iseniz, ne sebeple onun görüşme dediği arkadaşınızla görüştünüz?
hadi görüştünüz kendi kararınız, dün de benzer yorum yapmıştım, tutup sevgilinize mesaj atma fikrini neden aklınıza getirdiniz?

kızın ne kadar tehlikeli bir kız olduğunu biliyorsunuz, ne diye böyle bir kızın eline koz veriyorsunuz ki ?
siz hata etmişsiniz ...

sevgilinizden numaranızı isteyecek, sevgiliniz de lunatic den uzak dur diyecek...
siz de kızın gözünde egonuz mu artacaktı ?

ama ne oldu? kız şimdi ego tatmini yapıyor, lunatic'in sevgilisi bana asılıyor diye...
sizde oturup ağlıyorsunuz...
çok mu gerekliydi o kızın burnunu havaya kaldırmak...?

anlam veremedim ben size..

hala da veremiyorum gerçekten...

Onceki konunada baktim canim bak sen bu erkek arkadasini denettirme asamasina geldiysen demekki zaten guven yokmus su an hissettigin zaten varmis ama kabul etmiyormussun simdi acikca gormussun ve ben olsam o arkadasimlada gorusmem o kizda da bir sey var gibi hissettim ne yalan soyleyeyim ne demek konusmayi sildim sonucta arkadasi degil yaptigi amac belli sileceksede ekran goruntusunu alsin oyle silsin bu isi cevirecek kadar akli var ama bunu akil edecek akli yok mu? Bence o kiza dikkat et zaten o sevgilinden bahsetmiyorum bile igrenc bir sey

kadın milletine güven olmaz:)))
hiç oyun oynamaya kalkma açıkça söyle sevgiline, o kız arkadasım bana böyle böyle mesajlar gönderdi, senin benim hakkımda düşündüklerini söyledi de, kabul etmezse yüzleştirirsin..
Hangisinin doğru olduğu ortaya çıkar, ama kesin oyunlara falan kalkışma işin içinden çıkamazsın

Belkide kız yalan söylüyordur belki erkek arkadaşın başka cevap verdi ? hem kıza sen mesaj at diyorsun hemde ekran görüntüsü isteyince sildim diyor bana saçma geldi

Arkadaşına mesaj atıp bu kadar emek verilmiş bi ilişkiyi bu şekilde onun sözleriyle bitiremeyeceğini söyleyip geçmişteki vukuatını hatırlatın ve sevgilinize 'benimle bu şekilde konuşuyosun ama sevgilin var onun duymasından korkmuyomusun duysa üzülmez mi?' şeklinde mesaj atsın ve silmemesini ekran görüntüsünü yollamasını baştan söyleyin. bakalım ne olacak kız bi anda yan mı çizecek yoksa cevap gelipte ekran görüntüsü mü yollayacak

konuyu biraz okudum erkek arkadasşınız kız arkdaşınızla muahbbet ediyor ve delilleri arkadaşın siliyor , o kızla görüşme diyen erkek arkadaşın da görüşmüyordu değil mi? sen gidip telefonunda kızın numarasını bulsan hesap sorsan diye geçti aklımdan

canım önce emin olman lazım belki de erkek arkadaşın hiç bişey yapmadı.. sen kız arkadaşına erkek arkadaşının onu istemediğini o yuzden görüşmediğinizi söyledin yani bu kadar samimi davranan hatta resim gönderen adama neden sen beni istemiyorsun diye sormamış mıdır? bi de böyle bişey başıma gelse ne olur ne olmaz diye aslam silmem mesajları falan kız arkadaşın nasıl silmi hikayede eksiklikler var önce kız arkadaşının söylediklerinin doğruluğunu öğrenmen lazım

seni aldatmış hemde arkadaşınla, ki bence arkadaşının da biraz karaktersizliği var oda boşta bırakmıyor çocuğu cevaplar, fotolar falan. Hala nasıl konuşmalıyım diyosun. Bitti gitti diceksin mesaj falan atmayacaksın hiç.

Tabi kız doğru söylüyorsa, mesajları falan sana göstermemiş silmiş çünkü.

kızın davranışlarından da tam emin değiliz.. yani kız numara yapıyosa tabiki sildim diyecek buda bir ihtimal.. hiçbir şeyi senden kıymetli olmadığını, nefes alabildiğini, açta açıkta olmadığını hatırla ve biraz olsun mutlu olmaya çalış.. Hayat kafaya takacak, üzülecek kadar uzun değil maalesef..

Bence Kiz arkadasin konuşmalarla ilgili ortaya bir delil koymadan sen iliskini bitirme. Kiz arkadasina da söyle bunu. Çok güvenilecek biri değil gibi bu Kiz.

Kiz arkadasin ekrani neden siliyor hemen, ilginc ...

Birdaha silmemesini soyle ve ekran fotosunu iste hemen...

bence ne ara nede gıt msj falanda atma sen bıtır onun haberı bıle olmasın

O kızla aldatıyor mu yani?
Konular kopuk kopuk sanki ya da ben birleştiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…