Kız ekran görüntüsünü yollasın,
Sende erkek arkadaşına yolla. Tek kelime dahi etme.
Kiza inanmazdim. Sözü delil niteliginde degil cünkü.o günde dedim sakıl silme diye. bugün sordum sildim kardeşim okumasın diye dedi. valla anlam veremiyorum neye inanacağımı şaşırdım. ki eski konularımı okursanız bu insanı ben çok seviyorum...
çok karışığım.
siz olsanız napardınız.
Pardon önceki konunu hatırladım şimdi sen link verince.Erkek arkadaşının gözü varmış demekki kızda ondan görüştürmuyormuş.
Hmm iyi biri olsa dediğinizi yapardı, bu yazdığınızdan sonra olaya inanasım gelmedi. Nişanlınızın resmini yolladı mı size? Bak yollamış diye? Kesin birşey var mı elinizde?bugün konustuğumuzda dedim ekran fotosu gönder diye sildim dedi.
o zaman tekrar bi şekilde konustur dedim amannnn lunatic ben o insanla bida muhattap olamam. sen artık gerçek yüzünü gördün dedi.
Arkadaşına mesaj atıp bu kadar emek verilmiş bi ilişkiyi bu şekilde onun sözleriyle bitiremeyeceğini söyleyip geçmişteki vukuatını hatırlatın ve sevgilinize 'benimle bu şekilde konuşuyosun ama sevgilin var onun duymasından korkmuyomusun duysa üzülmez mi?' şeklinde mesaj atsın ve silmemesini ekran görüntüsünü yollamasını baştan söyleyin. bakalım ne olacak kız bi anda yan mı çizecek yoksa cevap gelipte ekran görüntüsü mü yollayacako günde dedim sakıl silme diye. bugün sordum sildim kardeşim okumasın diye dedi. valla anlam veremiyorum neye inanacağımı şaşırdım. ki eski konularımı okursanız bu insanı ben çok seviyorum...
çok karışığım.
siz olsanız napardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?