- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
Arkadaşinizin doğru söyleyip soylemediginden emin olmadan asla hareket etmeyin derim. Sevgilinize yem atmayin ya da gidip direkt her şeyi anlatmayin çünkü elinizde delil yok. Güvenilir olmayan birinin sözü gerekçe değildirHiçbir şeyden emin olmadan hareket ederseniz çok pisman olursunuz. Sakinliginizi koruyun lütfen
Tek bi laf etmeden çıkın hayatından. Tek laf etmeden derken ciddiyim yani hic konusmadan sanki bi anda ortadan kaybolmussunuz gibi.
Sosyal aglardan engelleyin, telefon numarasını engelleyin size hicbi sekilde ulasamasın.
Ne oldugunu anlayamasın bile. Mecbur o gelsin ayagınıza. Kafası karıssın noldugunu cözemesin size gelsin. Geldigi zaman da öyle bi yerin dibine sokun ki bi daha kendine gelemesin.
Ama öyle sitem etmeyin, acıklama beklemeyin. Aşagılayıcı konusun, dalga gecin, sen o kücücük kafanda beni kandırabilecegine gercekten inandın mı deyin, o kızın sana yazmasının sebebi de benim zaten sen benden habersiz ne yapabilecegini sandın deyin, yanımdaki adamda kac kurusluk seref var ben anlamadım mı sence deyin, hadi ben artık bakıcam keyfime sen de nereye gideceksen git deyin sepetleyin. Erkeklik gurur ego hicbi sey bırakmayın. Bu amada giderayak verilecek ders budur.
Aa bi saniye emin degil mi? Ben emin olduguna dayanarak bi yorum yaptım ama. Emin degilsen sakın öyle bi sey yapma konu sahibesi. Cok net aldatıldım demissin ben ona dayanarak sert bi yorum yaptım. Eger sadece süpheyse bu sacmalama lütfen.
Sizin hoşlanmaniza ragme adama asiliyor , ayırmak icin turlu yalanlar atiyor sonra siz hayatiniza tekrar aldiginizda bu kiza sevgilinizi denettiriyorsunuz. Bu kadar mi kapali olur insanin gozu.
Ayrica 7 aydir siz gorsumuyorsunuz bu kizla fakat sevgiliniz gorusuyordu belkide.
Simdide ikiside yalan soyluyor.
Yine kadın nasıl suçlu oldu anlamadım
Tam takip edilmiyor olaylar galiba
Konu sahibinin arkadaşının ''erkek arkadaşın böyle söyledi'' diye iddia ettiği cümlelerin hepsini erkek arkadaşı başka bir kıza daha söylemiş zaten, konu sahibi kesin olarak öğrendi bunu.
Kız da muhtemelen hırslı olduğu için, çünkü konu sahibiyle sevgilisi yüzünden görüşemediğini düşünüyor, gereğinden fazla yakın davranarak denemiştir, o yüzden de ekran görüntüsü atmak istemiyordur.
Önemli olan arkadaşının nasıl davrandığı değil ki. Kız denemek için yapıyorum diyor zaten. Kız ne yaparsa yapsın konu sahibinin sevgilisi konu sahibiyle ilgili öyle cümleleri kuramaz, bu direkt ayrılma sebebidir.
Konu sahibine görüşme dedikten sonra kendisinin kızla yılışık bir şekilde konuşmasındaki karaktersizliğe hiç girmedim bile.
Güveniniz yokmuş ki böyle bir deneme yapmışsınız. Bu saatten sonra o mesajları göremeseniz , erkek arkadaşınız sizi ikna etse bile kocaman bir acaba ile yaşayacaksınız. Bu iliski adina yapılabilecek birşey kalmamış artık. Bu gerçeği kabullenip yolunuza devam edin. Onsuz tabiki.
Hep hata yapiyorsun basindan beri iliskinin.Yalan soyluyorsun,istemedigi seyi yapiyorsun sonra da ondan hatasiz olmasini bekliyorsun.Ne ekersen onu bicersin.
Kuzeni bekle konusayim demis.Yogurdum eksi diyecek mi sanki? Cidden cok safsin cok.
arkadaşın bana hiç güven vermedi lunatic mesajları silmesi neden samimi mesaj attın diye sorduğunda sana gerçek yüzünü gösterdim ayrılman lazım demesi bence acele etme tepki vermek için belki arkadaşların dediği gibi önceden sevgiline asılmılştır sevgilinde onunla görüşmeni o yüzden istememiştir kuzen ne diyecek bakalım şimdi kızgınlıkla acele konuşup yanlış iş yapma haklıyken haksız duruma düşebilirsin
görüşecek birşeyiniz kalmamış bence.
Işte emin oldugunda atma o mesajı. Hicbi sey yazma. Kaybol ortadan. Bırak o delirsin noldu bu kıza öldü mü kaldı mı beni aldatıyo mu baskasını mı buldu diye cıldırsın. Bi tutussun pacası önce cırpınsın ondan sonra da vur son darbeyi gönder.ben de şimdi bişey demek istemiyorum çünkü ahh keşke yapmasaydım demek istemiyorum.. sakinim şimdilik.
kuzenini bekliyorum ondan olumsuz tek birşey duyduğum anda uzun bi mesaj gönderip hattımı kırmayı düşünüyorum. teşekkür ederim. aslında emin gibi bişeyim çünkü görüşmemi istemediği diğer kız arkadasımın arkadasına da yazmış kendisi... ama onun hakkında hiç bi delilim yok. hadi bu kız yine kopyala yapıştırla mesajları gönderdi ama diğer kız sadece söyledi. ona da kızdım madem böyle bişey vardı neden bana söylemedin onun da cevabı üzülürsün diye oldu...
böyle bişey olacak benim arkadasımın basına gelecek ben hemen anlatırdım susamazdım böyle bir konuda...
sevgilimin şimdiye kadar görüşmediğine eminim.
ayşe ve fatma arkadaslarım sevgilimde ali.
ayşeye benim hakkımda evet boşuna beklediğimi söylemiş. kıza da yılışık şekilde konusmus
fatmaya ise fatma lunatic benim evleneceğim insan demiş. ama fatmanın arkadasına da yazılmıs bi yandan...
fatma o olaydan sonra beni uyarması gerekirdi.
şimdi ayşe ile fatmaya kızgınım çünkü ayşe sadece numaramı isteyip konuyu kapatması gerekirken ilk başta nasılsın canım özledim sizi diye bi mesaj atmış. fatma da böyle bişeyi önceden söyleyerek beni bu yanlıştan çevirebilirdi..
sevgili erkek arkadasıma gelince hiç bir zaman yanımda telefonunu cebine atmaz, asla telefon sesi kısık olmaz, hatta gelen mesajları tık diye gözümün önünde açan bi insan. telefonunu birlikte kurcaladığım insan...
şimdi iki ara bir dere bekliyorum bakalım.
3 gündür sanki benim yaşadıklarımı bir başkası yaşıyor ve ben dışardan seyreden bi konuğum...
bomboşum hisedemiyorum, gülemiyorum, ağlayamıyorum. sadece çok üzgünüm...
daha bişey yapamadım. daha o karaktersize hiç bişey diyemedim...
biraz önce kız arkadasım aradı ve ona o gece yatmadan önce gözün yakışıklı görsün diyerekten 2 adet foto yollamış...
ya benim 1 yıldır tanıdığım, güvendiğim, uğrunda herşeyi yapabildiğim adam bu olamaz, bu çok acı bişeymiş. aldatılmak
kıza dedim ki hazır konusu açılmışken ekran fotolarını at mesajların dedim... dediğim gibi oldu tek cevap SİLDİM...
kızlar napayım bu adamı ben yanına gitsem böyle bi insan için değmez, yanıma çağırsam haftasonu taşınacak hayatta gelmez...
telefonda da konusmak istemiyorum bu konuyu. sıkıştım iyice düşünemiyorum...
sağlıklı hiç bişey düşünemiyorum...
3 gündür sanki benim yaşadıklarımı bir başkası yaşıyor ve ben dışardan seyreden bi konuğum...
bomboşum hisedemiyorum, gülemiyorum, ağlayamıyorum. sadece çok üzgünüm...
daha bişey yapamadım. daha o karaktersize hiç bişey diyemedim...
biraz önce kız arkadasım aradı ve ona o gece yatmadan önce gözün yakışıklı görsün diyerekten 2 adet foto yollamış...
ya benim 1 yıldır tanıdığım, güvendiğim, uğrunda herşeyi yapabildiğim adam bu olamaz, bu çok acı bişeymiş. aldatılmak
kıza dedim ki hazır konusu açılmışken ekran fotolarını at mesajların dedim... dediğim gibi oldu tek cevap SİLDİM...
kızlar napayım bu adamı ben yanına gitsem böyle bi insan için değmez, yanıma çağırsam haftasonu taşınacak hayatta gelmez...
telefonda da konusmak istemiyorum bu konuyu. sıkıştım iyice düşünemiyorum...
sağlıklı hiç bişey düşünemiyorum...
Bence kız arkadaşınız sizi ayırmak için hikaye yazıyor, sizde bu hikayeye inanıyosunuz belki sevgilinize tek kelime bile yazmadı ama siz ona inanmayı seçip alevleniyosunuz bence sakin olun kız yalan atıyo gibi geldi bana eğer kanıtı olsaydı silmez hemen size ekran fotosunu atardı olmadıgı için size bahaneler üretiyo inandığınız içinde oyunu devam ettiriyo
ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN HABERİN YOK..amacım erkek arkadasımı denemek değildi sadece ondan gizli görüştüğüm arkadasımın erkek arkadasımdan benim numaramı isteyip onun sayesinde görüşüyormuşuz gibi yapacaktım...olaylar amacımın dışına çıktı...
ondan hatasız olmasını beklemedim hiç bi zaman... onu sıkmadım da hiç...
şimdi sakince duruyorum. hiç bişey demedim... bu arada 2 dk önce bu kız arkadas beni aradı... lunatic naptın ne konustun dedi... ben de ayşe çok düşündüm ve hiç bişey söylemedim. ayrılmycam dedim. telefondaki o sesi duyabilseydiniz keşke...
saçmalama lunatic nasıl yani bu böyle nereye kadar gidecek dedi. ben de herşeyin bir zamanı var ki ben şimdiye kadar sevgilime güveniyordum dedim...
bak lunatic eğer benim ismimi vermek istiyorsan ara konus ben ayşeyle konustum bu ne diye söyle dedi..
ben de kararım kesin bitmeyecek dedim kapandı telefon... kontoru bitmiş:)
Ah cnm seni cok iyi anliorum cok kotu bi aci allahtan ewli deilsin yol ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?