benim aklımı başıma getirinnnn:(

ben de şimdi bişey demek istemiyorum çünkü ahh keşke yapmasaydım demek istemiyorum.. sakinim şimdilik.

kuzenini bekliyorum ondan olumsuz tek birşey duyduğum anda uzun bi mesaj gönderip hattımı kırmayı düşünüyorum. teşekkür ederim. aslında emin gibi bişeyim çünkü görüşmemi istemediği diğer kız arkadasımın arkadasına da yazmış kendisi... ama onun hakkında hiç bi delilim yok. hadi bu kız yine kopyala yapıştırla mesajları gönderdi ama diğer kız sadece söyledi. ona da kızdım madem böyle bişey vardı neden bana söylemedin onun da cevabı üzülürsün diye oldu...
böyle bişey olacak benim arkadasımın basına gelecek ben hemen anlatırdım susamazdım böyle bir konuda...

sevgilimin şimdiye kadar görüşmediğine eminim.

ayşe ve fatma arkadaslarım sevgilimde ali.
ayşeye benim hakkımda evet boşuna beklediğimi söylemiş. kıza da yılışık şekilde konusmus
fatmaya ise fatma lunatic benim evleneceğim insan demiş. ama fatmanın arkadasına da yazılmıs bi yandan...
fatma o olaydan sonra beni uyarması gerekirdi.
şimdi ayşe ile fatmaya kızgınım çünkü ayşe sadece numaramı isteyip konuyu kapatması gerekirken ilk başta nasılsın canım özledim sizi diye bi mesaj atmış. fatma da böyle bişeyi önceden söyleyerek beni bu yanlıştan çevirebilirdi..
sevgili erkek arkadasıma gelince hiç bir zaman yanımda telefonunu cebine atmaz, asla telefon sesi kısık olmaz, hatta gelen mesajları tık diye gözümün önünde açan bi insan. telefonunu birlikte kurcaladığım insan...
şimdi iki ara bir dere bekliyorum bakalım.

valla ateşle barut yanyana durmak. kızı hiç karıştırmasaydın. erkeklere bu kızlar konusunda pek güven olmaz ben yanında kadın sinek görsem kıskanıyorum elimde değil

amacım erkek arkadasımı denemek değildi sadece ondan gizli görüştüğüm arkadasımın erkek arkadasımdan benim numaramı isteyip onun sayesinde görüşüyormuşuz gibi yapacaktım...olaylar amacımın dışına çıktı...

Hep hata yapiyorsun basindan beri iliskinin.Yalan soyluyorsun,istemedigi seyi yapiyorsun sonra da ondan hatasiz olmasini bekliyorsun.Ne ekersen onu bicersin.
Kuzeni bekle konusayim demis.Yogurdum eksi diyecek mi sanki? Cidden cok safsin cok.

ondan hatasız olmasını beklemedim hiç bi zaman... onu sıkmadım da hiç...

şimdi sakince duruyorum. hiç bişey demedim... bu arada 2 dk önce bu kız arkadas beni aradı... lunatic naptın ne konustun dedi... ben de ayşe çok düşündüm ve hiç bişey söylemedim. ayrılmycam dedim. telefondaki o sesi duyabilseydiniz keşke...
saçmalama lunatic nasıl yani bu böyle nereye kadar gidecek dedi. ben de herşeyin bir zamanı var ki ben şimdiye kadar sevgilime güveniyordum dedim...
bak lunatic eğer benim ismimi vermek istiyorsan ara konus ben ayşeyle konustum bu ne diye söyle dedi..
ben de kararım kesin bitmeyecek dedim kapandı telefon... kontoru bitmiş:)

görüşecek birşeyiniz kalmamış bence.

evet arkadaşın sağlam ayakkabı değil ayrılsan çok mutlu olacak gibi ama sevgilinde çok sağlam durmuyor inşaallah gerçek olan neyse biran önce açıklığa kavuşur zor bir durum

Çok karışık bir durum. Bence kesinlikle sakinliğinizi kaybetmeyin. Biraz dedektiflik yapın, herşeyi bir bir çözün bakalım tam olarak ne olmuş. Mesaj günlerini falan yazın bir yere, eşleştirmeye çalışın. Kim yalan söylüyor kim söylemiyor bir görün bakalım. Herşeyi tam anlamıyla çözünce bir karar alır ve anında uygularsınız.

Işte emin oldugunda atma o mesajı. Hicbi sey yazma. Kaybol ortadan. Bırak o delirsin noldu bu kıza öldü mü kaldı mı beni aldatıyo mu baskasını mı buldu diye cıldırsın. Bi tutussun pacası önce cırpınsın ondan sonra da vur son darbeyi gönder.

valla bence sen tüm arkadaşlarını değiştir sevgiline de yol ver. birine senle gönül eğlendirdiğini söylüyor diğerine evleneceğim kız diyo bi yandan senin konuşmana izin vermrediği kızlarla senin arkandan gizli gizli konuşuyo. hayır zeka da yok senin çakabileceğini düşünmemiş mi bu nası bi özgüven

Bence kız arkadaşınız sizi ayırmak için hikaye yazıyor, sizde bu hikayeye inanıyosunuz belki sevgilinize tek kelime bile yazmadı ama siz ona inanmayı seçip alevleniyosunuz bence sakin olun kız yalan atıyo gibi geldi bana eğer kanıtı olsaydı silmez hemen size ekran fotosunu atardı olmadıgı için size bahaneler üretiyo inandığınız içinde oyunu devam ettiriyo

Daha ne diye yüzyüze görüşmek istiyorsunuz ki?
Karakter yoksunuz bir insanmış, bence gerçek yüzünü erkenden gördüğünüz için kendinizi şanslı hissetmelisiniz.

Ah cnm seni cok iyi anliorum cok kotu bi aci allahtan ewli deilsin yol ver gitsin

ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN HABERİN YOK..

Ah cnm seni cok iyi anliorum cok kotu bi aci allahtan ewli deilsin yol ver gitsin

zamanı gelsin kuzeni bi dönsün bana yol verecem hem de öyle sen busun şusun demycem direk irtibatı kesecem...

Ne yaman celiski..
Kizla niye konusuyorsunuzda erkege saydiriyorsunuz..
Erkek kendi kendisiyle mi mesajlasti sanki..
O arkadas arkadas degilmis ben sana soylim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…