benim aklımı başıma getirinnnn:(

Kız arkadaşınız yalan söylüyor olabilir öncelikle bundan emin olmalısınız. Ya yanınızda mesajlaşsın yada mesajların resmini atsın vs. Birde erkek arkadaşınız denendiğini anlamış oda sizi deniyor olabilir. Karışık bir durum iyce emin olmakta fayda var .. En kötüsünü düşüncek olursak ikisinide sallayın üzülmeye değmez yol verin gitsin.

Canini bu kadar sikip uzulecegine ayril gitsin su adamdan.
Hayata hicbir sey senden degerli degil, belki sonrasinda biraz aglayip uzuleceksin ama en azindan kafan rahat olacak. Yepyeni bir sayfa...

böyle bişeyin affedilir bi tarafı yok biliyorum. zaten şuan can çekişiyor ilişkim. uzatmanın anlamıda yok onu da biliyorum...

Olduğu gibi söyle.
İster telefonda ister yüzyüze.
Neden bekliyorsun ki?

Yada zarf at bakalım ne diyecek geçenler de x'i gördüm falan de. Tepkisini ölç özlemişim de konuşsam mı ki falan de bakalım ne olacak .

Ne sevgiliniz masum bu hikayede ne de arkadaşınız.

benim bu kız arkadasımla ortak bir arkadasım var... acaba o arkadasımın ismini vererek bugün x ile konustum sen y ile mi konusuyorsun mu desem diye düşünüyorum... sizce?

şuan ne yapacağımı bilemiyorum... nasıl söyleyip bitireyim telefonda olur mu?
Bence sevgilinize; hayatım .... Diye bir kızarkadaşım vardı ya hani sen hiç sevmezsin, bana mesaj atıyor ille görüşelim diye. Sen de hiç hazetmiyorsun biliyorum ama önemli deyip duruyor, cevap vermedim ama merak da ediyorum deyin( telefonda söyleyin mesajla değil) tepkisini ölçün bakalım ne diyecek.

beyefendi kendine toz kondurmaz ne olacağını hemen söyleyim size konusma aynen şu olur...
lunatic beni deli etme o kızın sana iyiliği dokundu mu hiç. kesin bişey isteyecektir dicektir ve çok kızacaktır.

Diger konuda da dedim, kiza söyleyin bugün konussunlar ama kiz ekran görüntülerini SİLMESİN ve size yollasin bunu yapmazsa ona inanmacaginizi söyleyin.
Erkek arkadaşınız belki cevap bile vermedi bu kiza nasil inaniyorsunuz anlamadim. Ortada kizin bos konusugundan baska bir delil yok.
Bunu da yapmiyorsaniz konunuz inandirici gelmiyor, güvenilmez bir kizin sözüne inanarak nasil yola cikiyorsunuz?

Soylemesi kolay uygulamaya dokmesi zordur bunlari ama yapmaya calismak lazim kesinlikle dogrusu oysa

ben neyin doğru olduğunu bilemiyorum ki.
bi yanım bırak gitsin ne hali varsa görsün diyor.
diğer yanım lunatic sabret şimdiye kadar emek verilmiş bi ilişki var ortada sabrın sonu selamettir diyor.
sadece canımı sıktığımla kalıyorum.

Bence hiç oyunlara gerek yok, bi halt karıştırdıkları çok belli. Her şeyi tek tek anlatıp ayrılmanız daha mantıklı.

Cok garipmis ya
butun bunlar aklinizi basiniza getirmedi mi ki baslikta aklimi basima getirin yazmissiniz. Bence sevgiliniz daha oncede bu hanimla aralarinda bisi gecmis de o yuzden istememis gorusmenizi. Ortaya cikar diye. Bence bunu yapmak lazim sevgilinize saka bi yana hemen ayrilin.

bugün konustuğumuzda dedim ekran fotosu gönder diye sildim dedi.
o zaman tekrar bi şekilde konustur dedim amannnn lunatic ben o insanla bida muhattap olamam. sen artık gerçek yüzünü gördün dedi.

Bence hiç oyunlara gerek yok, bi halt karıştırdıkları çok belli. Her şeyi tek tek anlatıp ayrılmanız daha mantıklı.

aklı başında bi insan şimdiye açıklama bile dinlemez hemen bitirirdi. malesef duygusal yanım agır basıyor... içimdeki onla konusuyorum sürekli

beyefendi kendine toz kondurmaz ne olacağını hemen söyleyim size konusma aynen şu olur...
lunatic beni deli etme o kızın sana iyiliği dokundu mu hiç. kesin bişey isteyecektir dicektir ve çok kızacaktır.
Normal olsa size aa ben iletişimdeyim onla der, böyle cevap verecekse o kız kötüyse kendisi niye görüşüyor ki, bunu söylersiniz.

Normal olsa size aa ben iletişimdeyim onla der, böyle cevap verecekse o kız kötüyse kendisi niye görüşüyor ki, bunu söylersiniz.

anlamıyorumki acaba ben zaten kızla görüşmüyorum diye biliyor bunu da ayarlayım günümü gün edeyim diye düşünüyordur.

aklı başında bi insan şimdiye açıklama bile dinlemez hemen bitirirdi. malesef duygusal yanım agır basıyor... içimdeki onla konusuyorum sürekli
Kız arkadaşınız bir mesajı da silmeyiversin, nasıl çıkışmıyorsunuz anlamadım, ne demek silıyor. İllaki versin görüntülü. Yanına gidin telefonunu alın, onun telefonundan sevgilinize mesaj atın. Anında çözüm...

bugün konustuğumuzda dedim ekran fotosu gönder diye sildim dedi.
o zaman tekrar bi şekilde konustur dedim amannnn lunatic ben o insanla bida muhattap olamam. sen artık gerçek yüzünü gördün dedi.
Nerde görmüssünüz peki? Kizin sözüne inanip delil bile aramiyorsaniz ayrilin zaten. Kiz bariz aranizi bozmak istiyor inaniyorsaniz birsey diyemem.

o günde dedim sakıl silme diye. bugün sordum sildim kardeşim okumasın diye dedi. valla anlam veremiyorum neye inanacağımı şaşırdım. ki eski konularımı okursanız bu insanı ben çok seviyorum...
çok karışığım.

Nerde görmüssünüz peki? Kizin sözüne inanip delil bile aramiyorsaniz ayrilin zaten. Kiz bariz aranizi bozmak istiyor inaniyorsaniz birsey diyemem.

siz olsanız napardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…