- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Aynı ben ya. o yüzden kötü bir yorum yapamayacağım.
kocanın burcu nedir benim ki gibi oğlak mı bizimki bir kaç sene sonra buna dönüşebilir. değişim geçirmeden önlem alayım kendi psikolojim için en azındanArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Kaç yıl bunlrda gaanti cicim?
Bu güzel olmuş ama kaynanam yok ayol, kim dolduruyor bu adamı. Ben geceliğimi giyip geliyorum kızlar az bekleyin
aaa ne var canim kiviririm. Oyle yasanmadan kitabin icine girmeden icine cekmeden kitap mi okunurmus.Ay evet bir de kivirirlar ya köşeden
oraya saklamak nerden geldi aklınabende nişanlımın 5+1 ses sisteminin hoparlörünün içine (ortasında koca bi yuvarlak delik vardı) sigarasını sakladım odada arıyo sigarayı birden yüzüme bakıp sakın hoparlörün içineeee koyduumm demeeeğğ dedi bende sırıtarak niye ki dedim herşeyden habersiz :) sonra vah efendim bozdun işte,sen bu kaç para biliomusun bitti işte bozuldu at bunu çöpe diye demediğini bırakmamıştı,tabi ben şok
ne titizi hiç titiz değil aslında teknoloji hastası sadece :) sonra hemen açtı bi muzik denedi al bozulmamış diyorum neymiş basları eskisi gibi değilmiş bidaha ellemeyeymişim 30 yaşında adam utanmasa ağlıcaktıoraya saklamak nerden geldi aklına
hakkaten bozuldu mu? bişey olmamıştır bence
sadece erkek açısından değil titiz insan iyidir hoştur candır ama titizlenecez diyede canımızı almasınlar hıh
o ses sisteminin hastası oluyo onlar. o evin reisi saygı duyulması gereken bir aile büyüğü gibine titizi hiç titiz değil aslında teknoloji hastası sadece :) sonra hemen açtı bi muzik denedi al bozulmamış diyorum neymiş basları eskisi gibi değilmiş bidaha ellemeyeymişim 30 yaşında adam utanmasa ağlıcaktı
Kesinlikle titizliğinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?