Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

kocanın burcu nedir benim ki gibi oğlak mı bizimki bir kaç sene sonra buna dönüşebilir. değişim geçirmeden önlem alayım kendi psikolojim için en azından

ilk paragraf süper keşke eşim de böyle dikkatli olsa :) tv açık bırakır çıkar evden buzdolabının kapağını açar on dk önünde durur ne yesem diye tablet kullandığı yerde kalır asla kaldırmaz.

ama ikinci paragraf insanı ölüm ölüm öldürür

Cocuklugunda cok maddi sıkıntı mi yasadi acaba?
Biz oyleydik, surekli bunu bozarsan yenisini alamayiz telkiniyle buyuduk.
6 kardestik.
Ben de hala birine bir seyi odunc vermeye kiyamiyorum.

Bu güzel olmuş ama kaynanam yok ayol, kim dolduruyor bu adamı. Ben geceliğimi giyip geliyorum kızlar az bekleyin
Bayiliyorum espri yetenegi gelismis insanlara.
Giy giy icinde bulunsun. Adam sinirlendikce kullanirsin.

Ay evet bir de kivirirlar ya köşeden
aaa ne var canim kiviririm. Oyle yasanmadan kitabin icine girmeden icine cekmeden kitap mi okunurmus.

Benimde var bir aslancığım... Çok memnunum ama böyle olmasından. Sadece hediyeleşme konusunu çözemedik biraz biraz yol alıyoruz ama bakalım..

bende nişanlımın 5+1 ses sisteminin hoparlörünün içine (ortasında koca bi yuvarlak delik vardı) sigarasını sakladım odada arıyo sigarayı birden yüzüme bakıp sakın hoparlörün içineeee koyduumm demeeeğğ dedi bende sırıtarak niye ki dedim herşeyden habersiz :) sonra vah efendim bozdun işte,sen bu kaç para biliomusun bitti işte bozuldu at bunu çöpe diye demediğini bırakmamıştı,tabi ben şok

oraya saklamak nerden geldi aklına

hakkaten bozuldu mu? bişey olmamıştır bence

sadece erkek açısından değil titiz insan iyidir hoştur candır ama titizlenecez diyede canımızı almasınlar hıh

oraya saklamak nerden geldi aklına

hakkaten bozuldu mu? bişey olmamıştır bence

sadece erkek açısından değil titiz insan iyidir hoştur candır ama titizlenecez diyede canımızı almasınlar hıh
ne titizi hiç titiz değil aslında teknoloji hastası sadece :) sonra hemen açtı bi muzik denedi al bozulmamış diyorum neymiş basları eskisi gibi değilmiş bidaha ellemeyeymişim 30 yaşında adam utanmasa ağlıcaktı

o ses sisteminin hastası oluyo onlar. o evin reisi saygı duyulması gereken bir aile büyüğü gibi

Benzer bir model bende de var
Aslan burcuuu
Arabanın paspası leke olmuş
yıkayan adam koltuğa bişi değdirmiş
kapı çizilmiş ayna kırılmış
devamlı bişey söyler
evde ps nin kolunu koyarım hızlı koydun bozulduuu kırıldı bir dünya laf
üstüne üstlük de kendisi aşırı derercede sakar 1,5 senede halı ve koltuklarıma dökmediği şey kalmadı ama ben bir damla döksem kıyamet kopar
arkadaşı damlatırsa laf söyler acayip sinir oluyorum
annesi garanti de vermedi ki değiştireyim

Kesinlikle titizliğinden...

Bana eşiniz direk takıntılı gibi geldi. Her insanın özen gösterdiği önem verdiği şeyler vardır, birinin teknolojik aletleridir birinin müzik aletleridir ya da birinin arabasıdır. Ama evde halısından t-shirtüne bu kadar detaya takıyorsa bu hiç sağlıklı değil. OKB bu. Obsesif Kompalsif Bozukluk. Benim de takıntılarım var. Genel olarak temizlikle ilgili ve bunun için psikologa ve psikiatra gidiyorum. İnanın bu insan olmak da zor. Çünkü bir süre sonra sinir küpü bir şey oluyorsunuz. Arabanın arkasındaki ayakkabı izlerinden delirebiliyorsunuz. Ve tekrar ediyorum ne bununla yaşaması kolay ne de bu duruma sahip olmak. Beni bu konuda yardım almaya iten çocuk yapma planları oldu. Sinirli bir anne olmak istemedim. Çocuklarıma ufacık şeylerden bağıran, sokakta bir şeyi eline aldı diye kıyametleri koparacak o annelerden olmak istemedim. Siz de eşinizi yardım almaya ikna ederseniz hem onun için hem kendiniz için hem de olan/olacak çocuklar için bir iyilik yapmış olursunuz. Kırık CD kapağını bile dert eden insan olmak kolay değil, o insanla yaşamak kolay değil, o insanın diken üstünde duran çocukları olmak kolay değil.

Araba konusunda pimpirikli insan çok...

Ama onların başına gelir ne gelirse...Bizde var bir tanıdık yanına park ederken bile korkuyorummm

Benim de malım kıymetlidir; kaybolunca yahut boş yere harcanınca üzülürüm; şu anda üzerimde 13 yılık bir kazak var; görenler yeni mi aldın diyor...

Ama başkalarına hayatı zindan etmem; çamaşırı ben yıkarsam sorun yok; başkası yıkıyorsa da müdahale etmem; ya da televizyonun fişi benim için sorun değil ama sorunsa da ben çekerim; çekmeyene karışmam şeklinde kendimi törpülüyorum.

Teknolojik aletler kıymetli değil bende; bilgisayarım kirden görünmez :) Ama henüz bozulmadan kırılmasından rahatsızlık duyarım ya da ne bileyim yeni alınmış oyuncağın kırılması da rahatsız eder.

Eşiniz kendisini törpülemeyi öğrenmeli, ortak yaşıyorsunuz bazı şeylerde karşılıklı fedakarlık olacak; bir de çocuk olunca azalır titizlikler..

Kitaplara dair bir şeyler de vardı yukarılarda, benim kitaplarımda tek çizik yoktur; üniversitede herkes çizerek ders çalışırdı; benimkiler halen de kitapçıdan alınmış gibi durur

Evdeki kütüphanedeki kitapları okuyup da mı koydum okumadan mı bakarak anlaşılmaz....

Oğlumun kitaplarında da çizik yok; küçücük çocuğa bunu nasıl öğrettin dediler; ben de gayri ihtiyari kitap okunur çizilmez ki dedim :)

Size sabır dilemekten başka elden bir şey gelmez; eşiniz gibi insanlar da çok onlardan rahatsız olan sizin gibi insanlar da hayat böyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…