Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Güzelcim benim sinirli olmadığım aşikar, ama sende nasıl bir etki bıraktıysam laf sokma çabası içindesin. Boşuna uğraşma, o kadar rahat bir insanım ki etkilenmem.

laf sokmaya filan calismiyorun ku..
profil resminizden tanidim sizi..
arada benim konularada gelmisliginiz var ve baska konularda da karsilasmisligim var
ben rahatsiz degilim sizden
genel anlamda biraz agresifsiniz onu diyorum.
boyle bir eslede yasamak eminim zordur kil tipleri hic sevmem

Hıhı evet, eminim öyledir
Agresif değilim, gerçekçi ve açık sözlüyüm. Bu zayıf insanlarda agresiflik olarak algılanıyor genelde. Alışkınım yani.
Evet titiz bir insanla yaşamanın zorlukları var ama daha önce de bir kaç kez yazdım konunun içinde eşim mükemmele çok yakın bir eştir. Evliliğim de öyle. Yani kendi dünyamda agresif ya da stresli bir insan değilim. Yanlış anlaşılmaları düzelteyim diye yazdım bunu.

ok

Anammmm benim eşimi yazıyorsum sandım takiiiii birini evden kovdu deyince yok bu benimki değil benimkinin misafir geldimi listeler önceden şu şu diye arkadan millet çayını bitirmeden bağırır magıccccc nerdesin bebişşşş meyveler nerde kaldı pikniğe gideriz milletin karısı oturur bu beni yer bitirir hiZmet et diye offff bende duymazlıkdan geliyorum tek çözüm bu

çocukluk dönemiyle ilgili hatta bebeklik

Haha yok benimki kendi hizmet ediyor sağolsun. Rahatım o konuda
çocukluk dönemiyle ilgili hatta bebeklik
öyleymiş, bir arkadaş daha yazdı. Ama ben pek bağlantı kuramadım.

derslerde görmüştük şuan net hatırlamasamda oral yada anal dönemlerde birşeyler doğru ilerlemediğinde insanların bazı huyları uç noktalarda takıntı derecesinde oluyor.bunun gibi bişeylerdi

Arabanız ne marka, ne tip?

Station tipi arabaya bu kadar sevdalı adam , yarın öbür gün mazallah Proche'ye falan binerse arabayla sevişir

Adam mallarına aşık resmen , tövbe tövbe.​

Arabanız ne marka, ne tip?

Station tipi arabaya bu kadar sevdalı adam , yarın öbür gün mazallah Proche'ye falan binerse arabayla sevişir

Adam mallarına aşık resmen , tövbe tövbe.​
Sıradan bir suv. Öyle pahalı bişey değil.
6 ay öncesine kadar 2 arabamız vardı orta hallinin de altında. Birini kullanmıyoruz diye ikisini satıp yeniledik teke düştük. Düşmez olaydık. Ben bu adamla ortak bişey kullanmam bir dahaaa.,

Telefondan yazmıştım açıklayamadım tam. Bunu eğitim derslerinde görmüştük.
Çok titiz ve düzenli insanların yani bunu aşırı yapan insanların anal döneminde olması gerekenden aşırı titiz davranıldıysa çocuk ilerde temizlik konusunda takıntılı olabiliyor.
Mesela cimrilikte de oral dönemle alakalı. Çocuğun yeme içmesinde aşırı hassasiyet gösterilirse cimri olabiliyor.Zaten şuanki davranışlarımızın çoğu geçmişin, öğretilenin devamı oluyor hep.
Sizde bir araştırın isterseniz.
Neyse önemli olan mutlu olmanız sonuçta.

Teşekür ben bunu araştırayım biraz. Bunların dışında sıkıntımız yok çok şükür. Bunlar da ban göre sıkıtı ona göre değil zaten. Olması gerekenmiş

Teşekür ben bunu araştırayım biraz. Bunların dışında sıkıntımız yok çok şükür. Bunlar da ban göre sıkıtı ona göre değil zaten. Olması gerekenmiş
Yani tabi ki ona göre normal geliyordur. Zaten anormal görse yapmaz.
İyi geceler. Allah tadınızı bozmasın

Bu yapilacak olanlari kendisimi yapiyor diycem ama cevabi duymaktan korktum. Allah kolaylik versin

Eşiniz gibi olmasa da benim de bazı huylarım vardır böyle..Mesela kendim sigara kullanmama rağmen arabamda asla sigara içilmesine izin vermem,kendim de içmem..Telefonuma dokunulmasından hoşlanmam,eşyalarımın karıştırılmasından hoşlanmam vs..Malım kıymetli değildir kesinlikle sadece takıntı diyelim..Ama eşiniz işi biraz abartmış gibi geldi bana..Bu kadarı biraz sıkar sizi de,işiniz zor :)

Var bu aslan burcunda bir yamukluk dostum. Koçta da var sanırım. Burçlara inanmaya başlicam bu gidişle... Sabır sabır nereye kadar.

Burç işinin sonu yok ki, eşim farklı değil ama aslan da değil, aslan olan babası hadi bakalım.
O 10 senelik cdlerine ne kadar özen gösteriyorsa ben de o kadar kitaplarıma gösteriyorum. Ben onun alanına karışmıyorum, o da benim. Sabırla olacak gibi değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…