- 30 Mart 2013
- 2.523
- 1.611
- 198
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Öyledir sağolsun...
Güzelcim benim sinirli olmadığım aşikar, ama sende nasıl bir etki bıraktıysam laf sokma çabası içindesin. Boşuna uğraşma, o kadar rahat bir insanım ki etkilenmem.neden sinirli oldugunuzu simdi anladim...
Aman sus sus duymasın, onu da yapar...
Ya o törpülenecek ya ben alışacağım. Sanırım ben alışacağım da bunun yaşlılığı korkutuyor beni. Huzur evine yollayabilirim.
Güzelcim benim sinirli olmadığım aşikar, ama sende nasıl bir etki bıraktıysam laf sokma çabası içindesin. Boşuna uğraşma, o kadar rahat bir insanım ki etkilenmem.
Hıhı evet, eminim öyledirlaf sokmaya filan calismiyorun ku..
profil resminizden tanidim sizi..
arada benim konularada gelmisliginiz var ve baska konularda da karsilasmisligim var
ben rahatsiz degilim sizden
genel anlamda biraz agresifsiniz onu diyorum.
boyle bir eslede yasamak eminim zordur kil tipleri hic sevmem
Hıhı evet, eminim öyledir
Agresif değilim, gerçekçi ve açık sözlüyüm. Bu zayıf insanlarda agresiflik olarak algılanıyor genelde. Alışkınım yani.
Evet titiz bir insanla yaşamanın zorlukları var ama daha önce de bir kaç kez yazdım konunun içinde eşim mükemmele çok yakın bir eştir. Evliliğim de öyle. Yani kendi dünyamda agresif ya da stresli bir insan değilim. Yanlış anlaşılmaları düzelteyim diye yazdım bunu.
çocukluk dönemiyle ilgili hatta bebeklikArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Haha yok benimki kendi hizmet ediyor sağolsun. Rahatım o konudaAnammmm benim eşimi yazıyorsum sandım takiiiii birini evden kovdu deyince yok bu benimki değil benimkinin misafir geldimi listeler önceden şu şu diye arkadan millet çayını bitirmeden bağırır magıccccc nerdesin bebişşşş meyveler nerde kaldı pikniğe gideriz milletin karısı oturur bu beni yer bitirir hiZmet et diye offff bende duymazlıkdan geliyorum tek çözüm bu
öyleymiş, bir arkadaş daha yazdı. Ama ben pek bağlantı kuramadım.çocukluk dönemiyle ilgili hatta bebeklik
derslerde görmüştük şuan net hatırlamasamda oral yada anal dönemlerde birşeyler doğru ilerlemediğinde insanların bazı huyları uç noktalarda takıntı derecesinde oluyor.bunun gibi bişeylerdiHaha yok benimki kendi hizmet ediyor sağolsun. Rahatım o konuda
öyleymiş, bir arkadaş daha yazdı. Ama ben pek bağlantı kuramadım.
Ben bir araştıraym bunu. Çocukluğuna inecez adamın bu gidişlederslerde görmüştük şuan net hatırlamasamda oral yada anal dönemlerde birşeyler doğru ilerlemediğinde insanların bazı huyları uç noktalarda takıntı derecesinde oluyor.bunun gibi bişeylerdi
Sıradan bir suv. Öyle pahalı bişey değil.Arabanız ne marka, ne tip?
Station tipi arabaya bu kadar sevdalı adam , yarın öbür gün mazallah Proche'ye falan binerse arabayla sevişir
Adam mallarına aşık resmen , tövbe tövbe.
Telefondan yazmıştım açıklayamadım tam. Bunu eğitim derslerinde görmüştük.Haha yok benimki kendi hizmet ediyor sağolsun. Rahatım o konuda
öyleymiş, bir arkadaş daha yazdı. Ama ben pek bağlantı kuramadım.
Teşekür ben bunu araştırayım biraz. Bunların dışında sıkıntımız yok çok şükür. Bunlar da ban göre sıkıtı ona göre değil zaten. Olması gerekenmişTelefondan yazmıştım açıklayamadım tam. Bunu eğitim derslerinde görmüştük.
Çok titiz ve düzenli insanların yani bunu aşırı yapan insanların anal döneminde olması gerekenden aşırı titiz davranıldıysa çocuk ilerde temizlik konusunda takıntılı olabiliyor.
Mesela cimrilikte de oral dönemle alakalı. Çocuğun yeme içmesinde aşırı hassasiyet gösterilirse cimri olabiliyor.Zaten şuanki davranışlarımızın çoğu geçmişin, öğretilenin devamı oluyor hep.
Sizde bir araştırın isterseniz.
Neyse önemli olan mutlu olmanız sonuçta.
Yani tabi ki ona göre normal geliyordur. Zaten anormal görse yapmaz.Teşekür ben bunu araştırayım biraz. Bunların dışında sıkıntımız yok çok şükür. Bunlar da ban göre sıkıtı ona göre değil zaten. Olması gerekenmiş
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Var bu aslan burcunda bir yamukluk dostum. Koçta da var sanırım. Burçlara inanmaya başlicam bu gidişle... Sabır sabır nereye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?