- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Koç burcu için fazla aklı başındasın sanki.ahahahayükselenimi maalesef bilmiyorum,
dogdugum saati anneme sorsam saatlerce o sancılı günü ve hislerini anlatacak, arada oraya buraya çemkirecek, o sıra bana fenalık gelecek... o yuzden oyle birsey olmamıs gibi davranıp kutumu bilinmezlikler icinde bırakıyorum
aslında fazlasıyla inatcıyımdır da... niye gelmedi o elektrik, eksik hisssettim şimdi kendimi
samimi arkadaslarımın burçlarını genel olarak bilmiyorum ama cok sevdigim bir insan oglak,
sen de oyle cıkınca şaşırdım,
uyumlu burclar diye yazıcam artık
Ay seninle kardeş olabiliriz o zamanAynen ya. Bende bosardim eğer kendisi yapmasa, tahammul sınırını aşıyo çoğu zaman. Bir de ben pasaklı bi kadınımtemizlik yapmaktan nefret ediyorum yaa. Yapamiyorum napim titiz biri olamiyorum. Bu konuda çok zıtız. O fazla titiz ben pasaklı bilgisayarını söker içinin tozunu alır düşünsene sinir oluyorum herşeyi bu kadar incelediğinde. kafasına kürekle vurasim geliyo
Sen de zorlanıyor musun themis? Bana mı zor geliyor sadece?Benim eşimde de buna benzer huylar var maalesef
aaa aynı ben...Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Var bu aslan burcunda bir yamukluk dostum. Koçta da var sanırım. Burçlara inanmaya başlicam bu gidişle... Sabır sabır nereye kadar.Bir versiyon da bende var koç görünümlü aslan
Marka takıntısı var gider gerşeyin en iyisinden bir tane alır
Gözü gibi bakar
Ilk evlendiğimizde gömleği dolapta askıdan düşmüş. Ben de kaldırmamışım.
Ilk sert cümle şuydu
Bana göstereceğin saygı kıyafetlerime göstereceğimn saygıdır. Şok olmuştum. Saçmalıyor demiştim içimden değilmiş.
Ünv okurken evine giderdik. Üç erkek kalırlardı.ve ev prıl pırıl temizdi. Çok mutlu olurdum.
Şimdi de her işte benimle birlikte peşimde ama eskisi kadar yardım etmiyor.
Kendisine ve elbiselerine saygı duyuyorum.
Alıştım artık
Henüz araba yok
Olduğu gün yandık iki çocuk.
Ayak izi yavaş kapat. Araba yıka tozunu al. Başıma sarar canım kocam.
Sephoraa bu kadar yazdım ve anladım ki yalnız değilsin.sabret canım. Onlar da bize sabrediyorlar kendilerince.
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
valla evlendiğimiz ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu sinir oluyordum şimdilerde alıştım sayılır olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorumSen de zorlanıyor musun themis? Bana mı zor geliyor sadece?
Ben de alışırım umarım zamanla...valla evlendiğimiz ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu sinir oluyordum şimdilerde alıştım sayılır olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum
arada bu mevzulardan tartışma çıkmıyor değil
Evet ya resmen ben senim,eşim de senin eşinle ayniAy seninle kardeş olabiliriz o zamanben de ildiğin dağınık falan, evişiyle alakası olmayn bir hatunum. ben duşa girer ortalığı dağıtır çıkarım, arkadan o girer banyoyu da yıkar öyle çıkar. Benim aklıma bile gelmez orayı yıkamak. İnsanın içinde olacak işte.
Öyledir sağolsun...ayyyy cok kilmis yaaaaa
aklı başında oldugumu kim soylemisKoç burcu için fazla aklı başındasın sanki.
Ablam benim burçlara çok ilgilidir. Benim beyin burcunu duyunca'' Siz nasıl anlaşacaksınız?İyi geçindiğinize emin misiniz?'' dedi. ben de merak ettim burç sitelerine girdim baktım koç erkeği oğlak kadını ilişkisi diye. Aman Tanrım! Böyle nalet bir çift olamazmış.Bir beddua okumadıkları kalmış. Pehh! Bak ne güzel uyuşuyor kafam koçlarla bir kanıt daha işte.
Kılıf olayına kadar gelmedik şükür. O zaman çıldıracağımı biliyor sanırım sınırlarımı zorlamıyor.Evet ya resmen ben senim,eşim de senin eşinle ayniçoğu zaman sabah elektrik süpürgesi sesiyle uyanirim ben,buna sinir oluyorum aslında. Bi bakiyorum dökmüş evi temizliyo bayram temizliğinde banyoyu temizlerken tuz ruhundan zehirlenecekti nerdeyse. Herşeyin fazlasi zarar ışte. Herşeyimiz kilifli bizim. Koltuklar,kumandalar,telefonlar,arabasının koltuklari...
Yarısı benimki gibi biraz törpülendi de.Arabada galoş var bizde sizde yok muArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Ben de alışırım umarım zamanla...
Yarısı benimki gibi biraz törpülendi de.Arabada galoş var bizde sizde yok mu
inşallah sindire sindire alışırsın ben gibi
bayağı uzun zamanını alıyor yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?