Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Koç burcu için fazla aklı başındasın sanki.
Ablam benim burçlara çok ilgilidir. Benim beyin burcunu duyunca'' Siz nasıl anlaşacaksınız?İyi geçindiğinize emin misiniz?'' dedi. ben de merak ettim burç sitelerine girdim baktım koç erkeği oğlak kadını ilişkisi diye. Aman Tanrım! Böyle nalet bir çift olamazmış. Bir beddua okumadıkları kalmış. Pehh! Bak ne güzel uyuşuyor kafam koçlarla bir kanıt daha işte.

Ay seninle kardeş olabiliriz o zaman ben de ildiğin dağınık falan, evişiyle alakası olmayn bir hatunum. ben duşa girer ortalığı dağıtır çıkarım, arkadan o girer banyoyu da yıkar öyle çıkar. Benim aklıma bile gelmez orayı yıkamak. İnsanın içinde olacak işte.

Bir versiyon da bende var koç görünümlü aslan
Marka takıntısı var gider gerşeyin en iyisinden bir tane alır
Gözü gibi bakar
Ilk evlendiğimizde gömleği dolapta askıdan düşmüş. Ben de kaldırmamışım.
Ilk sert cümle şuydu
Bana göstereceğin saygı kıyafetlerime göstereceğimn saygıdır. Şok olmuştum. Saçmalıyor demiştim içimden değilmiş.
Ünv okurken evine giderdik. Üç erkek kalırlardı.ve ev prıl pırıl temizdi. Çok mutlu olurdum.
Şimdi de her işte benimle birlikte peşimde ama eskisi kadar yardım etmiyor.
Kendisine ve elbiselerine saygı duyuyorum.
Alıştım artık
Henüz araba yok
Olduğu gün yandık iki çocuk.
Ayak izi yavaş kapat. Araba yıka tozunu al. Başıma sarar canım kocam.
Sephoraa bu kadar yazdım ve anladım ki yalnız değilsin.sabret canım. Onlar da bize sabrediyorlar kendilerince.

Allah sabır versin.benim ablalarımdan biri de böyleydi.ortak kullandığımız eşyalar vardı mecburen.aman allahım ne çekiyodum ben. evleneli 2 yıl oluyo hala evde kalan eşyası var mı diye evi kurcalar.

benım esımde laptobun sarjı az olunca ısıgı yanarya hanı..
oda sanırkı ben kapatma dugmesıne basmadan kapağını pat dıye kapattım sanar ve her defasında söylenir durur..
bende cok takmam cokmu zor kapat derım...:))) onlamı ugrascam yaaa

aaa aynı ben...

Var bu aslan burcunda bir yamukluk dostum. Koçta da var sanırım. Burçlara inanmaya başlicam bu gidişle... Sabır sabır nereye kadar.

ayyyy cok kilmis yaaaaa

Sen de zorlanıyor musun themis? Bana mı zor geliyor sadece?
valla evlendiğimiz ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu sinir oluyordum şimdilerde alıştım sayılır olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum

arada bu mevzulardan tartışma çıkmıyor değil

Evet ya resmen ben senim,eşim de senin eşinle ayni çoğu zaman sabah elektrik süpürgesi sesiyle uyanirim ben,buna sinir oluyorum aslında. Bi bakiyorum dökmüş evi temizliyo bayram temizliğinde banyoyu temizlerken tuz ruhundan zehirlenecekti nerdeyse. Herşeyin fazlasi zarar ışte. Herşeyimiz kilifli bizim. Koltuklar,kumandalar,telefonlar,arabasının koltuklari...

aklı başında oldugumu kim soylemis

koçların iyi anlastıgı anlasmadıgı burcları bile bilmiyorum,
yol yakınken ablaya soralım, ciddiyim, belki kısmetim baska yerdedir

ama sizin uyuma bakınca... burclara inanmamak gerek demeye basladım tekrar

Kılıf olayına kadar gelmedik şükür. O zaman çıldıracağımı biliyor sanırım sınırlarımı zorlamıyor.

Yarısı benimki gibi biraz törpülendi de.Arabada galoş var bizde sizde yok mu

Yarısı benimki gibi biraz törpülendi de.Arabada galoş var bizde sizde yok mu

Aman sus sus duymasın, onu da yapar...

inşallah sindire sindire alışırsın ben gibi

bayağı uzun zamanını alıyor yalnız

Ya o törpülenecek ya ben alışacağım. Sanırım ben alışacağım da bunun yaşlılığı korkutuyor beni. Huzur evine yollayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…