Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Ayy benden bir tane daha. Senin burcun nedir?

Ben de tam tesi bir sezon giyinmezsem veririm hemen ihtiyacı olan birine. Kalabalığa, fazla eşyaya gelemem, ama beyim her şeyi saklasın. Ne olacak sonumuz bilmiyorum.
Ben bu konuda anneme, ablam babama çekmiş. Gerçi ben her konuda anneme çekmişim, ablam da her konuda babama çekmiş. Fiziksel görünüm, karakter, alışkanlıklar...
Hayattaki en büyük korkum yemek takımımın bozulması şu anda.

Ama ondan ben de çok korkuyorum ya. Allahtan firmalar yedek parça garantisi veriyor artık

elektronikteki titizligim maddi degerinden kaynaklı olabilir diye dusunsem dahi 1liraya aldıgım kitaptaki takıntımı acıklamaya yetmiyor

fakat o kitabı ben okudum, benim yalnızlıgıma arkadaslık etti, yer yer altını cizdim, yeni basımını alsalar bile ondan not alıp sayfa numarasını yazdım. ben simdi onu nasıl birine emanet edebilirim

Ayy benden bir tane daha. Senin burcun nedir?

koç, uyuzlugum da ordan geliyor zaar
senin neydi milena?

Allah yardımcın olsun bacım

Ya herkes yazmış ama benim eşim de aynı böyle sabah işe gitmek için daire kapısında abartmıyorum 5-8 dk bekliyorum tv fişi musluklar doğalgaz kapalı mı çamaşırları tersten yıkanılacak tersten ütülenecek arabanın arka koltuğuna kim oturduysa dikkat edecek ayak izleri oluyor diye araba kapısı yavaş kapanacak akşam eve geliriz arabayı park eder park çizgisi düz olacak arabanın içine bakar defalarca offfffff (

Ya benim baharat takımlığımdan karabiberliğim kırıldı hala şokunu atamadım üstümden.
O garanti süreli be sephoraa.
Yok kız benimkiler 50 yıl parça garantili. Parasını verip eksik parçayı alıyorsun, öyle bir garanti.
Baharat takımının birinin kapağı kırıldığı için bütün takımı değiştirdim ayol. Ben de az değilim, kocaya söyleniyorum bir de utanmadan.

Benim eşiminde malları çok kıymetli. Ama seninki kadar değil canım. Benden kıymetlimi diye bağırdığımda benimki susuyor. Ama yine yine başa dönüyoruz

düzelir düzeliiiiiiiiirrrrrrrrr
2. çocuktan sonra düzeliiiiiiiiirrrrrrrrrr
hiç merak etme, tecrübe konuşuyor!!!

Ayy ben oğlağım kocam koç. Ben burçlara inanmam da millet bu aslan özelliği deyince şeyettim.

düzelir düzeliiiiiiiiirrrrrrrrr
2. çocuktan sonra düzeliiiiiiiiirrrrrrrrrr
hiç merak etme, tecrübe konuşuyor!!!
Ben de öyle umuyorum cicim.
Bir çocuk olsun o gözünün içine baktığın her şey elinde oyuncak olsun da sen de sesini çıkarama diye dua ediyorum içten içten.

aslinda ben de takintiliyimdir oyle seylerde.
sanirim herkesin bir hassas noktasi var mali konusunda :)

ama cocuk olduktan sonra hassasiyetimi azaltmaya calisiyorum, sangir kuldur tabaklarim kirilinca kizim yaptigi icin kizamiyorum :)
iki takimim bozuldu hanfendinin yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…