- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ayy benden bir tane daha. Senin burcun nedir?ben de oyleyim sephora,
her esyaya degil, ancak havluları bile bilgisizlik sonucu grilestirdigim icin delirdim.
fakat asıl titizligim kitaplar, cdler ve elektronik esyalarda.
o konularda gozmun onunde kullandıklarında dahi hic paylasımcı biri de degilim, cunku benim gibi dikkat etmediklerini tecrubelerimden biliyorum.
bugun ikidir takıntılı konular ilgilimi cekiyor,
hadi hayırlısı
Ben de tam tesi bir sezon giyinmezsem veririm hemen ihtiyacı olan birine. Kalabalığa, fazla eşyaya gelemem, ama beyim her şeyi saklasın. Ne olacak sonumuz bilmiyorum.Ayyy ben de kıyafetlerimi hiç atamam. Evde koyacak yer yok.Ayyy benim kocam da sen gibi yaaa.
ay ben de ben deBen kitaplarimi cantama posetle koyarim yipranmasin diye.
Ben bu konuda anneme, ablam babama çekmiş. Gerçi ben her konuda anneme çekmişim, ablam da her konuda babama çekmiş. Fiziksel görünüm, karakter, alışkanlıklar...Ben de tam tesi bir sezon giyinmezsem veririm hemen ihtiyacı olan birine. Kalabalığa, fazla eşyaya gelemem, ama beyim her şeyi saklasın. Ne olacak sonumuz bilmiyorum.
Ben ufak bir poşete koyup elimde taşıyorum. Bir de dosyalar var ya onların içine koyuyorum.Ben kitaplarimi cantama posetle koyarim yipranmasin diye.
Ama ondan ben de çok korkuyorum ya. Allahtan firmalar yedek parça garantisi veriyor artıkBen bu konuda anneme, ablam babama çekmiş. Gerçi ben her konuda anneme çekmişim, ablam da her konuda babama çekmiş. Fiziksel görünüm, karakter, alışkanlıklar...
Hayattaki en büyük korkum yemek takımımın bozulması şu anda.
Aynen eşimin de takıntısı genelde kitaplar cd ve dvd arşivi ve elektronik. Bazen hak veriyorum ama bazen çok yoruyor. Ben de dikkaliyimdir bu tür şeylerde ama eve çoluk çocuk geldi mi diken üstünde oturuyorum resmen.
Ayy benden bir tane daha. Senin burcun nedir?
Biz tek tarflı tartışırız zaten, genelde tartışan ben olurum. Kendisi gayet sakindir. Sadece söylenir.Aslinda esyalari hor kullanmamasi iyi ama keske tartismaya basvurmasa beyiniz :)
Ya benim baharat takımlığımdan karabiberliğim kırıldı hala şokunu atamadım üstümden.Ama ondan ben de çok korkuyorum ya. Allahtan firmalar yedek parça garantisi veriyor artık
Allah yardımcın olsun bacımArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Yok kız benimkiler 50 yıl parça garantili. Parasını verip eksik parçayı alıyorsun, öyle bir garanti.Ya benim baharat takımlığımdan karabiberliğim kırıldı hala şokunu atamadım üstümden.
O garanti süreli be sephoraa.
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Ayy ben oğlağım kocam koç. Ben burçlara inanmam da millet bu aslan özelliği deyince şeyettim.elektronikteki titizligim maddi degerinden kaynaklı olabilir diye dusunsem dahi 1liraya aldıgım kitaptaki takıntımı acıklamaya yetmiyor
fakat o kitabı ben okudum, benim yalnızlıgıma arkadaslık etti, yer yer altını cizdim, yeni basımını alsalar bile ondan not alıp sayfa numarasını yazdım. ben simdi onu nasıl birine emanet edebilirim
koç, uyuzlugum da ordan geliyor zaar
senin neydi milena?
Ben de öyle umuyorum cicim.düzelir düzeliiiiiiiiirrrrrrrrr
2. çocuktan sonra düzeliiiiiiiiirrrrrrrrrr
hiç merak etme, tecrübe konuşuyor!!!
Yok kız benimkiler 50 yıl parça garantili. Parasını verip eksik parçayı alıyorsun, öyle bir garanti.
Baharat takımının birinin kapağı kırıldığı için bütün takımı değiştirdim ayol. Ben de az değilim, kocaya söyleniyorum bir de utanmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?