Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Ben de öyle umuyorum cicim.
Bir çocuk olsun o gözünün içine baktığın her şey elinde oyuncak olsun da sen de sesini çıkarama diye dua ediyorum içten içten.

1.de azalıyor
2.de bitiyor
arada depreşse de, bi ortama bakıyorlar, bi çocuklara bakıyorlar, birşey diyemeden, mırıl mırıl uzaklaşıyorlar

Evlat yapınca birşey denmiyor dimi

tanıdıgım ikizler var, o da aynı olay burçlarda degil bence de.
yine de burçdaşıma selamlar
Ayy benim yükselenim de ikizler. Bak demek ki ilgiliymiş.
Burçdaşın uyuyor.
Senden hiç koç elektriği alamıyorum ben. (Allahtan inanmıyorum dedim haa. )
Senin bence kutunda oğlak var hissediyorum.

Aynı benim herifff mikrofiber bezsiz,ıslak mendilsiz bir hayat düşünemiyorum diyen bi adam yere bişey düşse kurt gibi bana bakiyo hemen telefon ya da tabletimi mı düşürdüm diye. Sonra "ohhh ödüm koptu telefonun düştü sandim" bilgisayarini alali 1 sene oldu hala ilk aldığı poşetleri üstünde. Yipranirmis. Arabasını sürmem onun için paraşütle atlamak kadar adrenalin sebebi evde ışte her yer muntazam olacak,herşey yerli yerinde olacak. Her gün temizlenecek. Günde 2 Bazen 3 kez dus alır,yani 2-3 kere çamaşır değiştirir.

1.de azalıyor
2.de bitiyor
arada depreşse de, bi ortama bakıyorlar, bi çocuklara bakıyorlar, birşey diyemeden, mırıl mırıl uzaklaşıyorlar

:)
ben simdi diyorum ki su ikincide ciksin meydana, buyusunler, o zaman kadar hic bir mobilyami deyistirmicem ins.
ama bir 10 yil sonra tekrar yeni mobilyalar almak icin hayalim var :)

Harbiii bizimkiler kardeş olabilir mi? İç çamaşırı yetiştiremiyorum adama. Kirli sepeti asla boşalmaz, yarıya indiğini görmedim daha.

canım esının erkek versıyonuyumm..bayana yakısıyoo ama erkeğe yakısmıyooo canımm yaaa..basak burcuyumm..tıtızımm..duzenlı..

İki tane birden yapayım o zaman ben. Anca düzelir

süper fikir, hızlı çözüm!

:)
ben simdi diyorum ki su ikincide ciksin meydana, buyusunler, o zaman kadar hic bir mobilyami deyistirmicem ins.
ama bir 10 yil sonra tekrar yeni mobilyalar almak icin hayalim var :)

benim koltukların kolları ve berjerler deriydi
oğlum dişleri çıkınca hep kemirdi onları

Ayy benim yükselenim de ikizler. Bak demek ki ilgiliymiş.
Burçdaşın uyuyor.
Senden hiç koç elektriği alamıyorum ben. (Allahtan inanmıyorum dedim haa. )
Senin bence kutunda oğlak var hissediyorum.

ahahaha yükselenimi maalesef bilmiyorum,
dogdugum saati anneme sorsam saatlerce o sancılı günü ve hislerini anlatacak, arada oraya buraya çemkirecek, o sıra bana fenalık gelecek... o yuzden oyle birsey olmamıs gibi davranıp kutumu bilinmezlikler icinde bırakıyorum

aslında fazlasıyla inatcıyımdır da... niye gelmedi o elektrik, eksik hisssettim şimdi kendimi

samimi arkadaslarımın burçlarını genel olarak bilmiyorum ama cok sevdigim bir insan oglak,
sen de oyle cıkınca şaşırdım,
uyumlu burclar diye yazıcam artık

Siz bence çok dikkatli ve titizsiniz.Benim kocam böyle olsa beni boşardı :) Evde 2 tv bozdu oğlum telefon sayısını hatırlamıyorum 2 laptop unda klavyesi sökük hatta konu açmıştım oğlum 2 tv yede su döktü diye :)Bence sizde çok dikkatlisiniz

Ay olabilirrrr.Bende hiç görmedim. Bıktım çamaşır derdinden. Ona iteledim,kendi yıkayıp asiyo artik
Aynen öyle, elinden iş gelmese şimdiye boşardım ben bunu kesin. Yıkar asar, katlar yerleştirir sağolsun. Ben en ufak bir şeyini yapsam da teşekkür eder. Ama yine de bunaltıyor bazen ya, çekemiyorum.

Dikkatli olmak zorunda hissediyorum kendimi. Yoksa normal şartlarda gayet rahat, dağınık bir insanım.

Zor bir kişilik insan öylelerinin yanında elini ayağını nere koyacağını şaşırır aman eşyasına bir şey yaparım diye
çocuğunuz var mı onlar ortalığı kırıp geçirince ne diyor....
Ailesş de öyle midir yoksa numunelik mi çıkmış

Aynen öyle, elinden iş gelmese şimdiye boşardım ben bunu kesin. Yıkar asar, katlar yerleştirir sağolsun. Ben en ufak bir şeyini yapsam da teşekkür eder. Ama yine de bunaltıyor bazen ya, çekemiyorum.
Aynen ya. Bende bosardim eğer kendisi yapmasa, tahammul sınırını aşıyo çoğu zaman. Bir de ben pasaklı bi kadınım temizlik yapmaktan nefret ediyorum yaa. Yapamiyorum napim titiz biri olamiyorum. Bu konuda çok zıtız. O fazla titiz ben pasaklı bilgisayarını söker içinin tozunu alır düşünsene sinir oluyorum herşeyi bu kadar incelediğinde. kafasına kürekle vurasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…