- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ya bak beterin beteri var.... ve ben böyle insanların geliniyim....anladın mıEşimi ailesine iade ederdim
Bana asıl tepki bu çalışma mevzusundan geldi zaten itici bulanlar buna bilendi kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor sizde çalışmayın neden bu zorunuza gidiyor ki.Çalışmıyorsunuz diye sizi istemeyen adamı siz hiç istemeyin zaten.O sapasağlam kadına bakıyor mu oluyor o zaman sen çalışmadığın için? Sen olaya böyle baktığın müddetçe daha çok laf söz çeker alay edilirsin.Çalışmak da çalışmamak da kötü değil.Sen bu hayata ne katıyorsun eşinin ailesini kötülemekten başka peki? Ev vermişler yalıtım diyorsun , hep bi' şükürsüzlük halindesin.Bir de eski konularda çalışan kadınlar için kocalarına para yediriyorlar gibi bişey yazmıştın.Sen bu kafayla gidersen ne uzar ne kısalırsın.Hayata bişeyler kat.Hep eleştiri hep eleştiri.Senin ne özelliğin var der bir gün eşin.Verecek cevabın olmaz.Eşinin uyanması da yakındır söyliyim.
Eee sen ne yapıyorsun dinliyor musun sadece.Ben zaten en beterini ben yaşıyorum demiyorum kiYa bak beterin beteri var.... ve ben böyle insanların geliniyim....anladın mı
Ben de canının bu yüzden sıkıldığını,kayinvalidenin sacma lafının bu yüzden seni iyice kızdırdigini düşünüyorum.Kizdin çünkü eşinin gerçekten kendisine verilen tavsiyeye uyma ihtimali var.Sanmıyorum canım ya eşim çalışmaya hevesli biri değil bu gidişle onlara çok laf verir.
Yahu ben bekarkenden beri çalışıyorum , evlenmekle ilgili değil çalışma olayı.Seviyorum çalışmayı ve işimi.Sen her şeyi başkalarından bekleyen parazit bir yaşam formuna dönüşmüşsün nerdeyse.Beklentilerin gerçekleşmediğinde de hemen suçluyorsun insanları.Sen eşini mutlu ediyor musun mesela sen mutlu ve huzurlu olmayı beklerken anca anan şunu dedi kardeşin bunu yaptı diye dırdır ediyosundur diye tahmin ediyorum .Ha çalışmıyor diye kadını istemeyen adamlar da vardır , senin eşin seni ne diye istedi söyliyim mi? Annesi istedi diye istedi.Bence bu senin söylediğin durumdan daha acınası , kusura bakma ağır oldu ama gerçeklerle yüzleşip kendine çekidüzen vermen lazım en azından kendin için.Ü
Bana asıl tepki bu çalışma mevzusundan geldi zaten itici bulanlar buna bilendi kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor sizde çalışmayın neden bu zorunuza gidiyor ki.Çalışmıyorsunuz diye sizi istemeyen adamı siz hiç istemeyin zaten.
Yani uymasada laf veriyor belki o nasıl söz dese yazın yattın ya cevabını alacak...Ben de canının bu yüzden sıkıldığını,kayinvalidenin sacma lafının bu yüzden seni iyice kızdırdigini düşünüyorum.Kizdin çünkü eşinin gerçekten kendisine verilen tavsiyeye uyma ihtimali var.
Eee sen ne yapıyorsun dinliyor musun sadece.Ben zaten en beterini ben yaşıyorum demiyorum ki
Yazdığım onca şeye hürmeten sana hakaret etmeyeceğim senin gibi ben parazit olayım sen özgür çalışmayı seven kadın ok.Ha bu arada eşim çok endişeliydi onu kabul edip etmemem konusunda sigara içiyordu çünkü kabul etmem diye düşünüyordu annesine kalsaydı bu iş çoktan biterdi o reddedilmek uğruna kına günü bile beni ezip geçmedi umarım gerekli cevap almışsındır.İyi geceler.Yahu ben bekarkenden beri çalışıyorum , evlenmekle ilgili değil çalışma olayı.Seviyorum çalışmayı ve işimi.Sen her şeyi başkalarından bekleyen parazit bir yaşam formuna dönüşmüşsün nerdeyse.Beklentilerin gerçekleşmediğinde de hemen suçluyorsun insanları.Sen eşini mutlu ediyor musun mesela sen mutlu ve huzurlu olmayı beklerken anca anan şunu dedi kardeşin bunu yaptı diye dırdır ediyosundur diye tahmin ediyorum .Ha çalışmıyor diye kadını istemeyen adamlar da vardır , senin eşin seni ne diye istedi söyliyim mi? Annesi istedi diye istedi.Bence bu senin söylediğin durumdan daha acınası , kusura bakma ağır oldu ama gerçeklerle yüzleşip kendine çekidüzen vermen lazım en azından kendin için.
Eee çocuk var mı?Araba alacağımız zaman altınlarımdan tek kuruş vermedim mesela,ev Almaya kalksa yine vermeyeceğim.. babasına açıkça söyledim ,herkesin evi ayrı artık... herkesin kendine göre geçimi var diye,adam beni alaya alır gibi karşımdan güldü geçti...
Bu düşünceler bile insanın evliliğe olan güvenini zedeliyor... kendi tek başına aile olduğunu kavrayamayan biriyle beraberim Yani..bilmiyorum..
HayırEee çocuk var mı?
Hayırlısı olsun...
Sen çalışan kadınlara laf edersen cevabını veririm.Ha çalışan kadın çalışmayan kadına laf ederse de cevabını verirdim.Senin durumun bunların dışında , sen kendi işine gelmeyen her şeye karşısın.Görücü usûlü tanışmanın ne olduğunu biliyorum anlatmana gerek yok.Sana da iyi geceler.Yazdığım onca şeye hürmeten sana hakaret etmeyeceğim senin gibi ben parazit olayım sen özgür çalışmayı seven kadın ok.Ha bu arada eşim çok endişeliydi onu kabul edip etmemem konusunda sigara içiyordu çünkü kabul etmem diye düşünüyordu annesine kalsaydı bu iş çoktan biterdi o reddedilmek uğruna kına günü bile beni ezip geçmedi umarım gerekli cevap almışsındır.İyi geceler.
Aynen ben sen öyle diyorum...Hayırlısı olsun...
İşte sorun sen ve ailende. Mesela sen kayınvalideyle yaşamaya öcü gözüyle bakarken gelininizin annenle yaşaması gerektiğini annenin mükemmel oldugunu ve gelinin buna mecbur oldugunu söylemiştin.Benim abimde psikolojik danışma sorunun bende olduğunu görse beni yönlendirir ama görüyor kimin ne olduğunu bu işten çıkma meselesine bile o fitne fesat dedi ben değil.
O kim yaaaBu tereliye en son merveokanask olmassa bende bişi bilmiyorum gidişat o yönde
O bana şaka yapamaz çünkü öyle bir samimiyetim yok ayrıca ciddi olduğunu eşim söyledi babası bile kızdı annesine çalışmadan olur mu diye.Kadın kötü birsey dememişki. ŞAKA yapmış hanımefendi ŞAKA .siz gerçekten normal değilsiniz takintilisiniz .bence kesinlikle tedavi olun .insanın ömrünü törpülersiniz siz .Pes !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?