Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

İssizlik maasi calisanin maasindan her ay kesilmiyor mu yoksa ben mi yanlis biliyorum. Esimin maas bordrosunda ( kelimeyi yanlis yazmis ola bilirim) her ay issizlik maasi kesintisini goruyorum. Kesilen o para verilmiyor mu issizlik maasi adina? Kendi parasi degil mi o?
Yanlis biliyorsam duzeltirseniz sevinirim

Çok şükür ki beni seven değer veren insanlar vicdan merhamet insaf sahibi bu sebepten beni haklı buluyorlar.
Bende tehlikenin farkındayım ama eşimi ikna edemedim yapacak birşey yok bu onun seçimi...

Benim kv esime surekli git 2 isde calis derdi ))) Hic umursamaz oglunu )))

Benim kv bana neler neler cektirdi, bir kere bile konu acmadim burada. Konu acsam ne deyisir, acmasam ne deyisir. Arada kv konularinda kaynanamin yaptiklarini komikliyine anlatirim, guler gecerim.
Kv-nize nefret ettiyiniz icin soylediyi yaptigi her seyi batiyor size. Boyle hayat gecmez, kafayi yerseniz ...

Benimki daha önce birçok şey dedi ayrıca onun annesi dış kapının mandalı değil
Ama buradan mandal gibi görünüyorHatta dış kapının değil,karşı bina kapısının mandalı:)
Evet mandal diyeceksin,oh olsun diyeceksin,bari dış kapının mandalı değil deme

Bende eski zamanlarda yaşıyoruz demedim .. ikili arasında aşk evliliği Yok zaten .. farkındaysanız “bir nevi” dedim zaten .. yani ailelerin ya da bir yakınlarının münasip görmesiyle olan bir evlilik bu konuda ki .. herkesin çok uyumlu olduğu evliliklerde bile aileler karışıyorsa görücü usulü evliliklerde de aileler herşeye karışabilir demek istiyorum .. ha karışsın demiyorum ama o hakkı kendilerinde buluyorlar o da herkesin gemisini nasıl yürüttüğüne bağlı

Ben bilmiyorum en düşük maaş 800 küs
Yedim galiba zaten ben böyle insanlar görmedim ya(

burda beni tanıyan çok sen kendine üzül kv kp kocamın ailesi mükemmel insanlar :) herkes kalbinin ekmeğini yer bunu bi düşün bakalım neden böylelerine denk geldin
Beni kim üzüyor kızlar söyleyin bakim buda kocası tarafından aldatılanlar gibi onlarda bütün erkeklerin aldatığını düşünüyor

Ben bilmiyorum en düşük maaş 800 küs

Yedim galiba zaten ben böyle insanlar görmedim ya(
Normalde kk uyelerini kenardan izlerim. Aklimda hep kv konusu acan ve kk uyeleri tarafindan surekli dalga gecilen biri olarak kalmissiniz. Konularinizin bazilarini hatirliyorum. Kv sizi istemedi, binanin önunde kabga cikardi. Dugunden sonra disarda gordunuz, size yaklasti filan ( romantik sekilde anlatmistiniz yanilmiyorsam)
Bir ara ben de delirecek duruma gelmistim. Uyuyamiyordum. Surekli beynimde kv ile tartisiyordum. Ama zamanla kendimle savasarak duzeldim. Yapmayin boyle. Fazla bakmayin gecmise.

Benimde tam olarak anlattığım bu işte derdin sanal burada yer edinmeye çalışıyorsun gerçekte görünmezsin...Beni gerçekte tanıyıp onları görenlerde imtihanım olduğunu söylüyor bencede öyle çok şükür kendimi bilen biriyim sanalda bile yalan söylemedim.

Ben sizi haklı gördüm diğer konularınız bilmiyorum ama zaten eşiniz az kazanıyor bi de dalga geçer gibi işsizlik maaşı alın gezersiniz ne demek o kadar para faturalara yetmez

Bosver ya Tipik savunma bu...iki bisey demeye gelmiyor hemen'ay sen mutsuzsun'

Yok o kişi ben değilim ve bir kısmın benimle dalga geçtiği doğru zaten onların çoğundan da gözardı ederek kurtuldum.

Ben sizi haklı gördüm diğer konularınız bilmiyorum ama zaten eşiniz az kazanıyor bi de dalga geçer gibi işsizlik maaşı alın gezersiniz ne demek o kadar para faturalara yetmez
Eşim asgari ücret alıyor annesi yine asgari ücret alacağını sanıyordu ama ben yinede iti niyet göremiyorum o bizim bir aile olduğumuzu kabullenemedi yarın birgün çocuğuna böyle mi örnek olacak kışları yatarak?

Burda yer edinmeye mi çalışıyorum gülmiyeyim gülmiyeyim diyorum olmuyor gerçekte görebilsen keşke beni

Çalışabilmek varken işsizlik parası almamak gerek tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…