Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Benim yaşlı komşum da diyor,ah kızım eşine çok üzülüyorum,çalışıyor yoruluyor(ki yıllarca ben de eşimle çalıştım)ben de diyorum ki ee çalışacak tabii,yaşıyorsak çalışacağız,yatana ekmek yok,sen de öyle deseydin

Gorucu usulu evlilik bugün bu degil ki
Mesela ask evliliginde aile istemese de kiz ve erkek herkesi herseyi karsisina alir ve bir nevi zorla evlenirler konu sahibinin demek istedigi. Gorucu usulunde ise tanistirilma tavsiye vardir. Kisiler begenilmiyorsa isine gelmediyse mesela kimse kimseyi zorlamaz zorlayarak evlenme durumu olmaz. Hatta beni begendiniz istediniz haber gönderdiniz deme luksu de var.En azindan benim cevremde ve gunumuzde gorduum bu eski zamanlarda yasamiyoruz ki.

Sende çalış dememiş , bırak işi eşinle gez demiş.

Yazık gerçekten üzülüyorum bazı ailelere.
Bana zaten çalış diyemez çünkü ben çalışacağım gibi şeyler söylemedim kim işsizlik maaşıyla gezip rahatça geçinebilir şaka mı yapıyorsunuz?

Abim sorun bende olsa beni yönlendirir ve onu dinlerim onun tarafsız olmadığını düşünsem zaten bunu belirtmezdim.
Abinizi bilemem ama bu meslekte epey tecrübeli biri olarak ben psikolojik yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Beni dikkate alıp almamak sizin bileceğiniz iş.
Böyle devam ederseniz 'kayınvaldesine obsesyon geliştiren gelin' olarak literatüre geçme ihtimaliniz mevcut.

Ben sorun bulup çıkarıyorum yani eşimin ailesi çok normal bunu diyorsunuz öyle mi?

O yaşlı komşu ayda yılda bir yorum yapmış her zman yapsa ne olur sizin birşeyiniz değil sonuçta

Ben sorun bulup çıkarıyorum yani eşimin ailesi çok normal bunu diyorsunuz öyle mi?
Ben eşinizin ailesini tanımıyorum ve tepkilerini bilmiyorum, onlar için hiç bir yorum yapamam.
Eşinizin ailesi için 'çok normal' dediğimi nerden çıkardınız?
Ben öyle bir cümle kullanmadım.
Bununla birlikte sizin açtığınız konulardan ve burdaki üyelere verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

Kesinlikle... Yengesi sabır taşıymış herhalde.

Devletin o maaşı kime verdiği ortada lütfen ya keyfi olarak işten çıkıp o maaşa bel bağlamak ne demek hem maaşının yarısı bile etmez yani düşünmek bu mudur lütfen yaaa
İyide öyle bile olsa burda fesatlık mı var, yanlış düşünüyorsunuz hakka girerim ben haktan korkarım de. Ay güleceğim geldi gene

Belkide...Hani bir söz varya psikologlara gerçek hastaların hasta ettiği kişiler gidermiş...Belkide bende bunlardan biriyim ama abimin beni görmezden geleceğini düşünmüyorum.

Asıl size pes iyi niyetli insanlar gören der meleksiniz eee sizin gibilerede iyisi rastlar diğer türlü olmaz denge...
Bazen ellerini kavuşturup,gözlerini kısıp gülümseyerek dinleyeceksin böyle sözleri.
Biz evimizi yaptırırken bir akrabası eşime"yeaa ne yapacaksınız 4+1 evi,temizliği de zor,hem de gereksiz,2 oda yeter de artar" demiş.Eşim hiç duraksamadan"öyleyse yık triplexinin 2 katını,bana 2 oda yeterse sana da yeter"demiş,adam
Ya alayla süzeceksin,ya da sözle ezeceksin,başka yolu yok...

Şikayetimi ettim engelini bekle sen gülmeye devam et
Bandan korksaydık sıralamada ilk 5 de olmazdım değismediyse merak etme banlandıktan sonra da gülmeye devam edicem çünkü çok komiksin kvdenle bi konuşsam teyzem sen kimin bedduasını aldın diye bi sorayım çok merak ediyorum

Bence sen gerçek hayatta yer edinememiş zavallının birisin.Çok mu üzüyorlar seni kıyamam yaaa beni üzenler belli seni üzmeyen kim acaba ama dua edeceğim senin için anlıyorum gerçekten iyi anladım sanalda senin gibileri ciddiye alsam ohooo rahatla sen gülmeye devam:)

Benim abimde psikolojik danışma sorunun bende olduğunu görse beni yönlendirir ama görüyor kimin ne olduğunu bu işten çıkma meselesine bile o fitne fesat dedi ben değil.

Zaten herkes senden yana, eşin senden yana abin senden yana, didinin didisi herkes senden yana ve herkes goruyor kaynanani ama zibilyon tane konuya ragmen bir tek buradakiler goremedi?

Dediyse dedi. O dedi diye işten çikmak zorunda mi esiniz? Ayrica yagmurlar basladi bunun karı, kışı var yazik. Biz de hobi olarak motosiklet kullaniyoruz ama boyle havalarda sabah aksam trafikte motor tepesinde olmak cok tehlikeli mevzu sadece üşümek degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…