- Konu Sahibi pinkberry1
-
tam hayal ettiğim gibi sade uyumlu göz yormayan küçük ama yaşanılası bir mekan ...çok ama çok hoşuma gitti...
çokk güzel. Duvarların rengi nedir acep?
çok güzel çok şirin olmuş,hele mutfağına bayıldım.Bir de yatak odandaki sonlara doğru olan yatak örtüsü el işi mi?güle güle oturun.
benim evim de 85 metrekare sizinki ne kadar?
1.5 senelik evliyim =) aslında 2+1 evim ama bilgisayarımda son odanın fotoğrafları olmadığı için yükleyemedim.Yemek masam,küçük televizyonum ve kitaplığımda bu odada.En kısa zamanda çekip yükleceğim fotoğraflarını...Aslında küçük evlerde doğru döşenirse kullanışlı olabiliyor . Fazla tıkış tıkış yapmamak ve doğru renkleri kullanmak lazım.
evin çok güzel sade ve şık
göz yoran hiçbişey yok halılar desen süper düz ve sade
temizliğide çok basit olmalı evinin
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
gerçekten çok şirin bi ev amerikan mutfak benmki gibi herkes şikayetçi olur ama ben memnunum bende en ksa zamnda evmin fotolarını koycam :) ayrıca renk uyumlarına bayıldım bende çok istedim ama cesaret edemedim çünkü gelen gidenimiz çok oluyor kullanışlı olmaz diyee süper mutlulukla oturun inşallah :))
Amerikan mutfaktan bende memnunum gerçekten titiz bir bayansanız hiç şikayetçi olmazsınız.Yemek yaparken eşimle ve misafirlerimle yaptığım sohbetlerin tadi bir baska . Koltuklar silinebilir kumas oldugu ıcın cok rahat. BİM de satılan SIR marka leke çıkarıcı temizleyici bir harika,koltuklarımın temizliğini ona borçluyum. Tavsiye ederim =)
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Ağzım açık baktım fotolara:) Hemen bunları kaydedip nişanlıma göstercem:)
Eviniz kira değil demi kendi eviniz? Ben ilk başta kirada oturacağım için malesef özel bişeyler yaptıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?