Benim canım eviiiiiiim :)

çok güzel çok şirin olmuş,hele mutfağına bayıldım.Bir de yatak odandaki sonlara doğru olan yatak örtüsü el işi mi?güle güle oturun.
benim evim de 85 metrekare sizinki ne kadar?

çok güzel çok şirin olmuş,hele mutfağına bayıldım.Bir de yatak odandaki sonlara doğru olan yatak örtüsü el işi mi?güle güle oturun.
benim evim de 85 metrekare sizinki ne kadar?

Evim 90 metrekare. Ve o örtüyü English Homedan almıştım elişi değil ama elişi gibi gözüküyor :)

canım tam anlamıyla bayıldım evine!

ne kadar zevklisin. tam benim kafadansın ortada dağınıklık yok, abartı yok . sade ferah tertemiz

Allah güle güle oturmayı nasip etsin bayıldımmmm

Uzun zamandır ilk kez yorum yazıyorum. Yazmasam çatlardım. Eviniz süper olmuş. Az her zaman en çoktur dekorasyonda. Gereksiz tek bir nesne yok. Eminim çok dinlendiriyordur bu ev sizi.

evin çok güzel sade ve şık
göz yoran hiçbişey yok halılar desen süper düz ve sade
temizliğide çok basit olmalı evinin
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

gerçekten çok şirin bi ev amerikan mutfak benmki gibi herkes şikayetçi olur ama ben memnunum bende en ksa zamnda evmin fotolarını koycam :) ayrıca renk uyumlarına bayıldım bende çok istedim ama cesaret edemedim çünkü gelen gidenimiz çok oluyor kullanışlı olmaz diyee süper mutlulukla oturun inşallah :))

evin çok güzel sade ve şık
göz yoran hiçbişey yok halılar desen süper düz ve sade
temizliğide çok basit olmalı evinin
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Calıstıgım için hem ev hemde işle uğrasmak zor oluyo .Temizliği rahat denebilir ,en azıından yaptıgım temizlik belli oluyor.Anneciğimin evinde esya coktu ve ne yapsak etsek temizik yapılmıs gibi gözükmüyordu.Benim su an haftalık yaptıgım büyük temizliği annemde hergun yapardık. Sanırım bu yüzden bu kadar sade evim =)

Güzel dileklerinizz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederimmmm =)

Amerikan mutfaktan bende memnunum gerçekten titiz bir bayansanız hiç şikayetçi olmazsınız.Yemek yaparken eşimle ve misafirlerimle yaptığım sohbetlerin tadi bir baska . Koltuklar silinebilir kumas oldugu ıcın cok rahat. BİM de satılan SIR marka leke çıkarıcı temizleyici bir harika,koltuklarımın temizliğini ona borçluyum. Tavsiye ederim =)

canım gule gule oturun evınızde Rabbım o gunlerı bıze de göstersın ınsallah evını ok begendım sade sık ferah beyazlarla tam gelın evı

evet dakka başı kalkıp mutfağa gitmek zorunda kalmamak gerçekten güzel duygu bende seviyorm evimi :) senin 2+1 sanırım bnm 1+1 :)

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Ağzım açık baktım fotolara:) Hemen bunları kaydedip nişanlıma göstercem:)

Eviniz kira değil demi kendi eviniz? Ben ilk başta kirada oturacağım için malesef özel bişeyler yaptıramıyorum

=)) kendi evimiz canım. Begenmiş olmana cok sevındimmmm en kısa zamanda evini alır ve istediğin gibi içini döşersin umarım =)

Eviniz şık ve ferah. Yatak odasını ve renklerini çok beğendim. Güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…