Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canm ya valla yok salıcam bende amann be kafama takmaktan yüzümde sivilce eksşk olmuyr her gece basım agrıyr valla

mesela birkaç ay normal düzende gidiyor. düşük olduğunu düşündüğüm aylarda pıhtılı, kahverengi yoğun kanama şeklindeydi.
dr lar stresten falan diyordu.

Amin canm . Sen de ümitsiz olma menopozu yenşpte tüp bebekle cok hamile kalan kadınlsrı biliyorum. Bide ben ne kadar inanırsın bilmiyorum ama hacamatla sülügü öneririm ben denedim opu da bile şaşırttı beni

En guzel dua bir baskasi icin edilendir. Hele de hic tanimadigin birine..
Dertlerimiz bir o yuzden sen yaziyorsun sanki ben yazmisim gibi.
Insallah ilerde bebeklerimizin isimlerini dusunup dogum yapacagimiz hastaneleri konusma zamanlarimiz da gelecek.
Guzel dusunelim guzel seyler olsun.
Hep uzulurum sanki her sey bitmis gibi. Sonra tekrar ayaga kalkiyorum. Hayat devam ediyor yiyor iciyor guluyoruz. Bunlar da gececek.

mesela birkaç ay normal düzende gidiyor. düşük olduğunu düşündüğüm aylarda pıhtılı, kahverengi yoğun kanama şeklindeydi.
dr lar stresten falan diyordu.
Benim de oyle bazi zamanlar asiri pihtili geliyor. Yogun. Peki ilacla duzeliyor mu.

Benim de oyle bazi zamanlar asiri pihtili geliyor. Yogun. Peki ilacla duzeliyor mu.
ilaç kullanmadım. çünkü genel olarak ilaç kullanmayı sevmem.
bir iki ay sonra düzeliyordu kendiliğinden.

Yasla alakasi yok canim. Benim arkadasim 22 yasinda kac sene ugrasti cocuk sahibi olmak icin. Baska bir tanidigim 34 yasinda evlendi hemen oldu. Aklina kotu seyler getirip bunlari dusunme bence. Bizlere bakma sen:)

Yazdıklarını okuduğumda kendimi gördüm desem yeri var. Herkes derdi de o nasıl olacak derdim "vazgeçtiğin anda,kafana takmadığın anda geliyor" cümlesini duyduğumda. Gerçekten de öyle ben de çok şey yaşadım rahim filmleri çatlatma iğneleri falan falan.... En sonki çatlatma iğnemde zaten olmayacak ama bidaha deneyelim dedim içimden doktor yapalım mı dediğinde... Adetim bir gün geçti.ama ben zaten adet olucam amaaannn test yapayım da kafama takılmasın dedim ama çift çizgiyi gördüm... Tam da vazgeçmiştim,umudumu kaybetmiştim ve o ay takılmamıştım bu düşünceye.... Sende kafanı rahatlatmaya çalış canım. En güzel,en hayırlı zamanda gelecek inşallah mis kokulun... Dualarım seninle Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah❤❤

Yasla alakasi yok canim. Benim arkadasim 22 yasinda kac sene ugrasti cocuk sahibi olmak icin. Baska bir tanidigim 34 yasinda evlendi hemen oldu. Aklina kotu seyler getirip bunlari dusunme bence. Bizlere bakma sen:)
Orası öyle tabi ki ne olacağı belli olmaz. Anlatmak istediğim şuydu hani 30 unda evlenip yine 4 5 sene olmayabilirdi. Onun psikolojisi daha zordur diye tahmin ediyorum, zamanla yarışıyorsun bir de çünkü. Ne zor işimiz ya, neden zamana bağlıyız ki keşke ölene kadar doğurgan kalsak.

Amin canm . Sen de ümitsiz olma menopozu yenşpte tüp bebekle cok hamile kalan kadınlsrı biliyorum. Bide ben ne kadar inanırsın bilmiyorum ama hacamatla sülügü öneririm ben denedim opu da bile şaşırttı beni
Bende düşünüyorum hacamat ve sülük. İlaçla adet görüyorum gerçekten durum ciddi. Sen inan araştırmalarını gerekeni yap eminim vaktinde gelecektir.

İnsallah canm . Ben hamile kalabiliyorumda malesef düşüyor işte

Bende düşünüyorum hacamat ve sülük. İlaçla adet görüyorum gerçekten durum ciddi. Sen inan araştırmalarını gerekeni yap eminim vaktinde gelecektir.
Aynen canm düşün valla iyi bir yerde yaptır arastır

İnsallah canm . Ben hamile kalabiliyorumda malesef düşüyor işte
Düşüklerin sebebi arastirildimi kanda pıhtilasmaya bakildimi ayrica bu stres yuzunden olmuyo belkide ben artik ugrasmayi biraktigim kendimi rahat biraktigim ay oldu benimde dusuklerim var 5 sene sonra bebegimi kucagima aldim sukurler olsun...

Şuanda bir stresim yok canm öyle bazen geliyor kafama sonra gelip geciyor. Bende rahat bıraktıgım anlarda hep hamile kaldım artık kafamın rahatlıgıda yetmiyormuş. Pıhtılasmaya daha bakılmadı canm tüp bebek önerdi doktorum yumurtaların pgtye gitmesini söyledi bizde 10 yumurtanın 3 tanesini genetige yolladık sonuc bekliyoruz

Bana cok mantiksiz geldi yanlis anlama senle alakali degil pihtilasma varsa tup bebekte tutmaz saglikli yumurta bile olsa pihtilasma yuzunden dusuk olur kan sulandirici kullanmam gerekir bakilmasi gereken ilk sey ihmal edilmis anladigim kadariyla

Ben ismini burda belirtmek istemediğim çok ünlü bi tüp bebek doktoruna gittim. Oturdum karşısına, bekliyorum bana soru sorsun ilk sorusu çocuk istiyormusun. Yok hayır istemiyorum dedim. Sanki oraya başka bişey için gittim. Birde bir baska doktor çocuk için ne düşüyorsun dedi. Valla doğmamış bi çocuk için bişey düşünemem isterseniz önce bana düşünelim dedim.
Valla yazsam destan destan olur.
Bu yaşadıklarımı geçen süzgeçten gecirdim en değerli kendimi buldum. Önce biz sonra isteklerimiz. Allah zaten hayırlısı ise nasip edecek.
Ben sürekli dua zikir içindeyim ismini bilmesemde kalbimden seni her zaman geçireceğim.
İns rabbim çocuklarımız olunca onlar hakkında konuşmayı hayırlısı ile nasıp etsin.

Belkide tup bebek tedavisiyle birlikte kan sulandirici kullandirir cokta bilmeden konusmayayim ben en iyisi vardir bi sebebi

Bana cok mantiksiz geldi yanlis anlama senle alakali degil pihtilasma varsa tup bebekte tutmaz saglikli yumurta bile olsa pihtilasma yuzunden dusuk olur kan sulandirici kullanmam gerekir bakilmasi gereken ilk sey ihmal edilmis anladigim kadariyla
Yok canm daha genetikten haber gelmedi gelince pıhtılasmayada bakılcak hatta igneler de vericem dedi doktor

Yok canm daha genetikten haber gelmedi gelince pıhtılasmayada bakılcak hatta igneler de vericem dedi doktor
Igneler pihtilasma icin iste kullandim bende alirsin hayirlisiyla kucagina insallah kimse ic8n uzulme herkesin imtihani farkli dua et hayirlisiji dile rabbinden olur Allahin izniyle.

Igneler pihtilasma icin iste kullandim bende alirsin hayirlisiyla kucagina insallah kimse ic8n uzulme herkesin imtihani farkli dua et hayirlisiji dile rabbinden olur Allahin izniyle.
İnsallah canm valla tek bekledigim şuan hastaneden aranmam ve o kadar heyecanlıyımki uyuyamıyorum geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…