evet canim denedik esim diyor dagda yemedigim ot kalmadi cok cabaliyor ama artik herseyi denedigimiz icin umidimiz kalmadi artik o konuyu acmiyoruz bileKeçiboynuzu kürü, mesir macunu gibi şeyleri denediniz mi
Tüp bebek yapılırken yine mi histereskopı oluyor? Çok cahilim yumurta toplarken goruyo heralde de mi?Bende sonradan hamile kaldım ve yine düşük oldu sonra tüp bebege girişince doktor ddiki cok güxel düzeltmişiz rahmini dedi o konuda rahat etti kafam
Geçen sene en yakın arkadaşım anatolya tüp bebek merkezinde hakan yarali ya yaptırdı ,erken menepoz teşhisiyle gitmişti ,bu sene evladı kucağında maşallah.Allah sanada banada bu duyguyu tez zamanda yaşatsin. Tüp bebek Şansın var en azından. İnan daha kötü durumda olan var. Mesala ben dr.ların geneli tüp bebek bile yapmıyor. Sebep erken menopoz. Ben senin birgün evladın olacağına inanıyorum. İllaki bi sebebi vardır. Rahim filmi çektir, rahmine yumrtalarina falan baktir, senin bu durumla ilgili genetik test ne gerekiyor yaptır, pihtilasma testine, gereken kan değerlerine falan..... Yeter ki yumurtan ve rahmin olsun. Bir kaliteli yumurta yeter Eminim oda vardır ve tüpte tutacaktır sen yeterki doğru doktoru bul. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.
Benim fsh uçtu diğer bütün değerlerim postmenopoZ bu yüzden ilgilenmiyorlar bile. Arkadaşınız acaba adet oluyormuydu? Ben leke bile olsa olmuyorum doğal. Buda önemli bi nokta.Arkadaşınız çok şanslı imiş. Kaçıncıda tuttu bilginiz var miGeçen sene en yakın arkadaşım anatolya tüp bebek merkezinde hakan yarali ya yaptırdı ,erken menepoz teşhisiyle gitmişti ,bu sene evladı kucağında maşallah.
Arkadaşımın fsh 29 olmuştu adet oluyordu 2 -3 gun sürüyordu ama 15 -16 günde bir oluyordu zaten adet süresinden şüphelenip onu test yaptırmaya zorlayan bendim. İlk denemesinde hamile kaldı, hakan yarali bu şekilde bi çok kişiye şifa olmuş zaten ona da öneren ailede bütün kadınlar erken menepoza girmiş hepsi hakan yarali sayesinde çocuk sahibi olmuş.Benim f
Benim fsh uçtu diğer bütün değerlerim postmenopoZ bu yüzden ilgilenmiyorlar bile. Arkadaşınız acaba adet oluyormuydu? Ben leke bile olsa olmuyorum doğal. Buda önemli bi nokta.Arkadaşınız çok şanslı imiş. Kaçıncıda tuttu bilginiz var mi
Benim fsh 100Arkadaşımın fsh 29 olmuştu adet oluyordu 2 -3 gun sürüyordu ama 15 -16 günde bir oluyordu zaten adet süresinden şüphelenip onu test yaptırmaya zorlayan bendim. İlk denemesinde hamile kaldı, hakan yarali bu şekilde bi çok kişiye şifa olmuş zaten ona da öneren ailede bütün kadınlar erken menepoza girmiş hepsi hakan yarali sayesinde çocuk sahibi olmuş.
Fsh yüksek olduğunu ogenir öğrenmez doğal beslenmeye başladı incir kuru ve havuç kuru yaptı ,arı sütü ve poleni tüketti , corekotlu bal yedi , 6 ay sonra tüp bebek yaptırdı ve tuttu çok şükür tek yumurta oluştu.
Tüp bebek yapılırken bir daha histeroskopi yapılmıyo canm ama rahmim y şeklinde olup tüp bebege baslasaydm mecburen histeroskopi olcaktm ikisi bir araya gelcekti önceden ameliyat oldugum iyi oldu yaniTüp bebek yapılırken yine mi histereskopı oluyor? Çok cahilim yumurta toplarken goruyo heralde de mi?
Sagol canm benim Allah razı olsun .cocugum oluyo ilaclar flan ama düşüyor şimdi tüp bebege basladık hayırlısı artıkCanım benim ya Yorumları henüz okumadım çocuk olamama nedenini bilmiyorum ama içtenlikle dua ediyorum sana Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah.
Valla canm amh filan pek bilmitorum öyle seyler bugun kuranda görümcemin eşinin akrabasıyla konuştum senede 1 veya 2 kere adet oluyordm diyo doktorlar asla sizin cocugunz olmaz dedi o ay hamile kalmış simdş 6 aylık Rabbim ona ol diyecekse amh filan da kimmis :))Benim fsh 100
Amh 0.01 e2 kötü lh kötü bende 6 aya yaklaştı ari sütü bal polen hayit bitki kürleri omega3 q10 hepsini deniyorum ama bilmiyorum be olcak. Benim ailemde hiç menopoz yok. 1 gün bile doğal adet olan bayanların şansı hep vardır. Ama benDeğerlerin birazda olsa iyi olmasını bekliyorum tupe gitmek için. Cvplarin için Allah razı olsun canım
Doktora 5 senede her gittigimde pko teşhisi konuldu sperm iyi kötü yumurta dölleniyor düşük oluyor dediler. Bende hatta opuya giderken ümidim yoktu hep pkolu yumurtalar diyordu doktorlar ana Allaha şükür 5.güne en iyi kalitede 10 yumurtam donduruldu. Şimdide 3 tanesini genetige yolladık sonuc bekliyoruz ondan sonra kan sulandırıcı igneler vs vs tranaferim yapılacak tabi bide rahim kalınlıgı normal olursa .adette pek olamıyorum insallah kalınlasırDoktora gittiniz mi ? Sorun ne peki tam olarak ?
İnsallah canm valla iki secenek sundu tüp bebek doktorum . Birincisi rahmin y şeklinde dedi ikincisi de yumurtaların genetiginde var sorun dedi. İlk basta mayıs ayı gibi histeroskopi oldum 3 ay normal dene hamile kalabilirsen kal yoksa tüp bebege baslarız dedi. İlk ayımda klomenle yumurta takibi yaparak hamile kaldım . Sonrasında yine düşük yapınca tüp bebege basladık. Opu dan sonra 23yumurtadan 10tanesi 5.güne geldi donduruldu .3 tanesini genetige yolladık eger genetikten de iyi sonuc gelirse insallah tek sorun pıhtılasma olabilir onun testini yaptırcaz belkide gerek duymıcak doktor igneler filan vercem dediNeden düşük olduğuna dair net bilgi verdiler mi size. Yeğenimin esi birçok düşük yaşadıktan sonra rahminin bebek tutamadığını anlayıp hamilelikte rahme dikis attılar. Iki evladı o şekilde oldu.
Yani düşük oluyorsa bunun bir nedeni vardir. Bazen doğru doktoru bulmak en onemlisi.
Allah en kısa zamanda muradınıza erdirsin insallah.
Sperm sorunuysa sülük yaptırın Allah ın izniyle bana iyi geldi çok şükürrevet canim denedik esim diyor dagda yemedigim ot kalmadi cok cabaliyor ama artik herseyi denedigimiz icin umidimiz kalmadi artik o konuyu acmiyoruz bile
Amin canm benim pgtyemi yolladın yumurtaları yoksa senşn ve eşinin mi genetigin sonucunu bekliyosun. Doktorun söktürücü niye vermedi bende adet zor oldugum için veriyor sagolsnKıyamam çok iyi anlıyorum seni ben de 2 kayıp yaşadım genetik sonuçların çıkmasını bekliyorum pko olduğu için bu ay adetm 2 ay gecikti gebelikte yok korunuyorum iyice şiştim bende birgün patlarımya ne zaman... Allah yardımcımız olsnn hepimize ne veriyosa sabrıyla versin inşallah...
sagol canim senin esin de de mi vardi sorunSperm sorunuysa sülük yaptırın Allah ın izniyle bana iyi geldi çok şükürr
Yok canm benim yumurtalarım tembeldi ama yaptırdıktan sonra çok şükür opuda filan farkettirdi pkoluydu bütün yumurtalarım cok şükür iyi sonuclar aldıksagol canim senin esin de de mi vardi sorun
Allah şifa versin sabır... zamanı vardır Rabbim hayırlısını verecektir ümidini kesmeOluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?