Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3buçuk yıldır olmuyor.
2 tüp bebek denemem var olumsuz.
İki tüpüm de iyi değil.
Ameliyat olup kaybedebilirim ikisini de.
Eşimin varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.
Şu an yine nüksetti.
Hiç hamile kalmadım.
Tek umudum tüplerim alındıktan sonra tüp bebek şansımın artması.
İçimdeki acı yıllardır harlanıyor.
Rabbim düşmanımı dahi evlat hasretiyle sınamasın.
Allah isteyen ve hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Aminn canım benim.insallah tez zamnda nasip eder rabbim üzülme sende hepimizin hastalıkları farklıda olsada derdimiz aynı .. Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman tüplerini aldırcaksın canm

Aminn canım benim.insallah tez zamnda nasip eder rabbim üzülme sende hepimizin hastalıkları farklıda olsada derdimiz aynı .. Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman tüplerini aldırcaksın canm

Adet olmayı bekliyorum canım sonra ameliyat günü alacağım. Amin inşallah.

Konu başlığını görünce dua etmek istedim Rabbim sana ve çocuk isteyen herkese sağ salim evlat nasip etsin

Esin Dna hasar panelini) yaptirdimi? esimde hasar varsa oda dusuge sebeb oluyor.Rabbim yüzünü guldursun
Yok canm öyle birşey yaptırmadık yani sadece eşim genetik testi yaptırdı birde sperm testi yapıldı.ama tüp bebekte spermini verince yaptılarmı bilmiyorum

Bir yakınım sürekli düşük yapıyordu sürhubad duasını oku yaz taşı demişler yapmıştı ondan mı bilmem ama şüphe duyulmaz haşa tabii ama Rabbim isterse oöuyor herşey
Tamam şimdi çocuğu var ve sağlıklı

Sürhubad duasını bir arastırayım benim inancım dualarada Rabbimede tam elhamdüllillah. En azından tüp bebekte tutar da düşmez okursam. ALLAH razı olsun canm

Bende 23 yasindayim 4 yildir olsun die bekliyorum ama yok olmuyo hic dusuk falanda yapmadim cok istiyorum ama insallah isteyen herkezn olurr

Cok uzuldum yaziyi okurken bizimde 4 senedir olmuyor. Benim cevremdekiler artik sormuyor onemsemiyor gibi geliyor. Bende artik daha iyiyim en azindan soran yok anlatma derdim yok. Bizde aralikta tup bebek dusunuyoruz. Bu daha da uzayabilir. Kaynanamgil icin uzulmuyorm kaynimla eltimi evlendiriyolar onlar verir kucaklarina torun ailem icinde ayni daha toruna hazir degiller. Tek uzuldugum eşim... baska kimse degil o kadar cok istiyor ki... baskalarinin cocuklarini seviyor gozleri doluyo ama aldiris etmiyorm artik. Kendimi cocugum olmayacagim fikrine alistirdim boylesi cok daha iyi her ay acaba ? Demiyorum en azindan kendi kendimi yemiyorum ne tup bebek ne tedavi olmak istemiyorm cunku kafamdan ne zaman atsam tedavi olnca ve olmayinca cok uzuluyorum. Bikac senedir cocugu olmayan bir bayan 3 send boyunca ayni doktorda her ay tedaviye gitti 2 ayda bir asilama yaptirdi sonunda hamile ikizlerine nasil gidiyorlar bunyeleri nasil kaldiriyor bilmiyotum. Ben bikere de olmayinca pes ediyorum korkuyorum ama insanlar yapiyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama sonuna kadar gidin cunku allah ummadigin anda kapini aciyor ve ben buna cok inaniyorum. Bende keske cabalayabilsem ama icimden gelmiyor artik dogal yolla olsun cok istiyorum ama olmuyosa yapacak biseyde yok tup bebegi ertelemekten birseylerin cikmasindan cok skldim ama rabbim zamanini biliyor. Hep 5 sene dolmadan yapmam cocuk demistim buyuk konuştum :) 5inci senemi bekliyorum sabirla sende sabret gun dogmadan neler dogar. Ve rabbimin ozene bezene yarattigini dusun cunku kendimi sadece o sekilde durdurabiliyorum :)

Bu cümleyi o kadar çok düşündüm ki 8yil sonra anne oldum umudunuzu hiç kaybetmeyin artik bizm evladimiz olmayacak dediğimde onca tedaviler sonrasi hamile kaldim eşime cok uzulurdum benim yuzumden baba olamiyor diye ama herseyin vakti varmiş demekki Rabbim olmayan herkese nasip etsin biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi yipratmayin

Inşallah canım :) Allah en tez zamanda nasip etsin

Çok güçlü birisiniz inşallah Allah en tez zamanda nasip eder

Benim halamin 14 yildir bebegi olmyor sorun yok sizin gibi dusuk yapiyor simdi tekrar tedaviye basladilar Allah tum isteyenlere nasip etsin.

Yorumların bazilarini okuyamadim cunku ayni dertten muzdaripiz.Nerde bebek gorsem bebek aglamasi duysam burnumun diregi sizliyor ve bazen kendimi tutamayip agliyorum.Her sey guzel olacak diye beklerken degerlerimiz düştü durduramiyoruz nerde nasil tedavi olacagimizi şaştık surekli araştırıyorum .Tup bebek merkezleri ticarete dökmüş olayı utanmasalar asla olmaz diyecekler Her gun duam bu ve kimse bilmiyor bir tek forumda derdimi dökebiliyorum.Esim rahatsiz oldugu icin asla onun gururunu incitmek istemem ve herkes bizi cocuk istemiyor rahatina düşkün gezip tozan bir cift olarak biliyor.En kötüsü de icin kan aglarken umursamaz gibi davranmaya calismak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…