Aynen canm Allah tan ümit kesilmezmişAllah şifa versin sabır... zamanı vardır Rabbim hayırlısını verecektir ümidini kesme
Aminn canım benim.insallah tez zamnda nasip eder rabbim üzülme sende hepimizin hastalıkları farklıda olsada derdimiz aynı .. Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman tüplerini aldırcaksın canm3buçuk yıldır olmuyor.
2 tüp bebek denemem var olumsuz.
İki tüpüm de iyi değil.
Ameliyat olup kaybedebilirim ikisini de.
Eşimin varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce.
Şu an yine nüksetti.
Hiç hamile kalmadım.
Tek umudum tüplerim alındıktan sonra tüp bebek şansımın artması.
İçimdeki acı yıllardır harlanıyor.
Rabbim düşmanımı dahi evlat hasretiyle sınamasın.
Allah isteyen ve hak eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Esin Dna hasar panelini) yaptirdimi? esimde hasar varsa oda dusuge sebeb oluyor.Rabbim yüzünü guldursunİnsallah olur insallah Allah tan ümit kesilmez kesmiyoruz da ama insan yoruluyor bir zaman sonra .
Aminn canım benim.insallah tez zamnda nasip eder rabbim üzülme sende hepimizin hastalıkları farklıda olsada derdimiz aynı .. Rabbim dermansız dert vermesin ne zaman tüplerini aldırcaksın canm
Konu başlığını görünce dua etmek istedim Rabbim sana ve çocuk isteyen herkese sağ salim evlat nasip etsinİyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Sagol canm benim Allah razı olsunKonu başlığını görünce dua etmek istedim Rabbim sana ve çocuk isteyen herkese sağ salim evlat nasip etsin
İyibakalm canm bizleri habersiz bırakmaAdet olmayı bekliyorum canım sonra ameliyat günü alacağım. Amin inşallah.
Yok canm öyle birşey yaptırmadık yani sadece eşim genetik testi yaptırdı birde sperm testi yapıldı.ama tüp bebekte spermini verince yaptılarmı bilmiyorumEsin Dna hasar panelini) yaptirdimi? esimde hasar varsa oda dusuge sebeb oluyor.Rabbim yüzünü guldursun
Sürhubad duasını bir arastırayım benim inancım dualarada Rabbimede tam elhamdüllillah. En azından tüp bebekte tutar da düşmez okursam. ALLAH razı olsun canmBir yakınım sürekli düşük yapıyordu sürhubad duasını oku yaz taşı demişler yapmıştı ondan mı bilmem ama şüphe duyulmaz haşa tabii ama Rabbim isterse oöuyor herşey
Tamam şimdi çocuğu var ve sağlıklı
İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Inşallah canım :) Allah en tez zamanda nasip etsinDoktora 5 senede her gittigimde pko teşhisi konuldu sperm iyi kötü yumurta dölleniyor düşük oluyor dediler. Bende hatta opuya giderken ümidim yoktu hep pkolu yumurtalar diyordu doktorlar ana Allaha şükür 5.güne en iyi kalitede 10 yumurtam donduruldu. Şimdide 3 tanesini genetige yolladık sonuc bekliyoruz ondan sonra kan sulandırıcı igneler vs vs tranaferim yapılacak tabi bide rahim kalınlıgı normal olursa .adette pek olamıyorum insallah kalınlasır
Çok güçlü birisiniz inşallah Allah en tez zamanda nasip ederCok uzuldum yaziyi okurken bizimde 4 senedir olmuyor. Benim cevremdekiler artik sormuyor onemsemiyor gibi geliyor. Bende artik daha iyiyim en azindan soran yok anlatma derdim yok. Bizde aralikta tup bebek dusunuyoruz. Bu daha da uzayabilir. Kaynanamgil icin uzulmuyorm kaynimla eltimi evlendiriyolar onlar verir kucaklarina torun ailem icinde ayni daha toruna hazir degiller. Tek uzuldugum eşim... baska kimse degil o kadar cok istiyor ki... baskalarinin cocuklarini seviyor gozleri doluyo ama aldiris etmiyorm artik. Kendimi cocugum olmayacagim fikrine alistirdim boylesi cok daha iyi her ay acaba ? Demiyorum en azindan kendi kendimi yemiyorum ne tup bebek ne tedavi olmak istemiyorm cunku kafamdan ne zaman atsam tedavi olnca ve olmayinca cok uzuluyorum. Bikac senedir cocugu olmayan bir bayan 3 send boyunca ayni doktorda her ay tedaviye gitti 2 ayda bir asilama yaptirdi sonunda hamile ikizlerine nasil gidiyorlar bunyeleri nasil kaldiriyor bilmiyotum. Ben bikere de olmayinca pes ediyorum korkuyorum ama insanlar yapiyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama sonuna kadar gidin cunku allah ummadigin anda kapini aciyor ve ben buna cok inaniyorum. Bende keske cabalayabilsem ama icimden gelmiyor artik dogal yolla olsun cok istiyorum ama olmuyosa yapacak biseyde yok tup bebegi ertelemekten birseylerin cikmasindan cok skldim ama rabbim zamanini biliyor. Hep 5 sene dolmadan yapmam cocuk demistim buyuk konuştum :) 5inci senemi bekliyorum sabirla sende sabret gun dogmadan neler dogar. Ve rabbimin ozene bezene yarattigini dusun cunku kendimi sadece o sekilde durdurabiliyorum :)
Benim halamin 14 yildir bebegi olmyor sorun yok sizin gibi dusuk yapiyor simdi tekrar tedaviye basladilar Allah tum isteyenlere nasip etsin.İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?