Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.
Sorun bebeğin genetigindeyse çözüm bu gibi ben de aynı sürecteyim, 5 düşük olana kadar yapılmadık test kalmamıştır zaten.
Son çare budur olumsuz düşüncelerinizi kendinize sakalsanız keşke.
Neyse konu sahibi ile birebir sorunlar yaşadığım için zoruma gitti son çare pgt denildiyse vardır bi umut heralde

Bende 8 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyor dpktorlar olmasi mucize diyorlar ama senin gibi degilim ben aslinda nasibi varsa olur deyip birakiyorum ise basladim kafam dagiliyor
Calisiyor musun?
Tüm doktorların dediği sorun erkekteyse en kolayı o, hiç sperm olmasa bile testisten bulup cikariyolarmis,tabi bakmissinizdir bu tarz şeylere ama umudunuzu yitirmeyin sizde şifa nerdeyse sizi bulur umarim

benim de hep düşük oluyormuş. ama dr lar anlamamış.
8 sene sonra 3 çocuk verdi Rabbim.

stresten uzak dur, oluruna bırak.
inşallah olacaktır.
Nasıl yani hamile olduğunuzu anlamadan mi düşüyormuş?

Tüm doktorların dediği sorun erkekteyse en kolayı o, hiç sperm olmasa bile testisten bulup cikariyolarmis,tabi bakmissinizdir bu tarz şeylere ama umudunuzu yitirmeyin sizde şifa nerdeyse sizi bulur umarim
evet canim baktirdik olu hucre bile cikmadi cok sagol

Nasıl yani hamile olduğunuzu anlamadan mi düşüyormuş?
evet.
adet düzensizliği diye gittiklerim hep düşükmüş.
rahimdeki yapıdan anlaşılıyormuş ama çoğu dr anlamamış.
sadece bir dr adet düzensizliği değil düşük yapmışsın dedi.
1 sene sonra kızlarıma sırayla hamile kaldım.

Ay canim sen boyle yazinca benim de aklima dustu.
Iki senedir hamile kalamadim hic. Ama bazi zamanlar gecikmelerim ya da erken gelmeler oluyor. Ama bunlar uzun sureli degil bir iki gun.
Nasil anladin dusuk oldugunu? Doktor ne testleri yapti.
Bu hafta doktora gidicem hastaligimi bekliyorum. Cok moralsizim cok.

Masallah canim Allah bagislasin evlatlarini insallah bizimde olur
Canim Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese hayirli saglikli bir evlat nasip eder.. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. Guclu durmaya calismak uzuldugunu belli etmemek cok zor. Insallah olacak sabir sadece biraz.

Canim Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese hayirli saglikli bir evlat nasip eder.. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. Guclu durmaya calismak uzuldugunu belli etmemek cok zor. Insallah olacak sabir sadece biraz.
Haklısın canm sabırlı olmak lazım valla pazartesiyi iple cekiyorum bir umut ararlar belki

Iki senedir hic hamile kalamadim. Hamile kalabilen kadinlar mucize gibi geliyor. Her hamile gordugumde masallah diyip Allah im bana da nasip et diyorum.

Gecmis sayfalari okuyamadim canim pazartesi ne olacak?
Pgt den sonuc bekliyoruz canm ilk muhasebeden arandıgımda 22 gün sonra sonuc gelir demişlerdi sonra ben 2 hafta snra aradım tekrardan sonuc ne zaman cıkar diye bu seferde ayın 2 sinde sonuc gelir dediler. Pazartesi aranmayı bekliyorum eger aranmazsm mecbur 2 sine kadar beklicem

Iki senedir hic hamile kalamadim. Hamile kalabilen kadinlar mucize gibi geliyor. Her hamile gordugumde masallah diyip Allah im bana da nasip et diyorum.
İnsallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder cnm benim sorun neydi sizin

Insallah olumlu sonuclanir. Hem daha 24 yasindaymissin yasin genc oldugu icin sansin daha cok.

İnsallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder cnm benim sorun neydi sizin
Sorunu bilmiyorum canim. Once esimde sorun var zannettik. Sonra tekrar test yaptirinca obur testin yanlis ciktigini soyledi doktor. Ben de bir problem cikmamisti. Ama esimde sikinti olmadigini ogrenince tekrar doktora gitme durumunda kaldim. Bu hafta randevum var.

Canım allahlıktır evlat konusu.
Doktorlar bile kesin bişey söyleyemiyorum.
Atıyorum kötü bi hastalıktan dolayı şu kadar yaşar derken. Bebek için kesin konuşan doktor yoktur.ancak ya rahmi olmayacak yada yumurtalıkları.
O yüzden bu sorunun cevabını ancak Allahgösterecek sana.
Bende tüp bebek demiyorum. Haftaya yumurtalar toplanır.
Sana dua edeceğim.
Banada dua et lütfen.
İsteğimiz aynı birbirimizi anlarım. Bu yoldaki insanlar yürekten dua eder.
İns rabbim hayırlısı ile nasip eder isteyen herkese.

İnsallah iyi haberler alırsın canm benim . Bi git bakalım ne diyecek doktor. Aslında bazen sorunun cıkması hiç sorun çıkmamasından iyidir. Çünki insan bir soruna yönelmek istiyor onun peşinde koşmak bile umudunuz artıyor ama hiç sorun yokken olmaması elinizi kolunuzu baglıyor

İnsallah canım benim insallah hereyin hayırlısı olsun tabikide doktorların bilgiside bir yere kadar ben Rabbime güveniyorum insallah hepimizin saglıklı hayırlı evlatları olucak biraz zaman ve sabır lazım sanırım. İnsallah opu işlemin iyi gecer canm en iyi kalitede bir sürü yumurtaların olsun insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…