Sorun bebeğin genetigindeyse çözüm bu gibi ben de aynı sürecteyim, 5 düşük olana kadar yapılmadık test kalmamıştır zaten.5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.
Tüm doktorların dediği sorun erkekteyse en kolayı o, hiç sperm olmasa bile testisten bulup cikariyolarmis,tabi bakmissinizdir bu tarz şeylere ama umudunuzu yitirmeyin sizde şifa nerdeyse sizi bulur umarimBende 8 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyor dpktorlar olmasi mucize diyorlar ama senin gibi degilim ben aslinda nasibi varsa olur deyip birakiyorum ise basladim kafam dagiliyor
Calisiyor musun?
Nasıl yani hamile olduğunuzu anlamadan mi düşüyormuş?benim de hep düşük oluyormuş. ama dr lar anlamamış.
8 sene sonra 3 çocuk verdi Rabbim.
stresten uzak dur, oluruna bırak.
inşallah olacaktır.
evet canim baktirdik olu hucre bile cikmadi cok sagolTüm doktorların dediği sorun erkekteyse en kolayı o, hiç sperm olmasa bile testisten bulup cikariyolarmis,tabi bakmissinizdir bu tarz şeylere ama umudunuzu yitirmeyin sizde şifa nerdeyse sizi bulur umarim
Tahmin ettim baktiginizi ama işte çene durmuyo. Hayırlısi olsun canimevet canim baktirdik olu hucre bile cikmadi cok sagol
evet.Nasıl yani hamile olduğunuzu anlamadan mi düşüyormuş?
evet canim baktirdik olu hucre bile cikmadi cok sagol
Ay canim sen boyle yazinca benim de aklima dustu.evet.
adet düzensizliği diye gittiklerim hep düşükmüş.
rahimdeki yapıdan anlaşılıyormuş ama çoğu dr anlamamış.
sadece bir dr adet düzensizliği değil düşük yapmışsın dedi.
1 sene sonra kızlarıma sırayla hamile kaldım.
İnsallaholur olur Allah'ın izniyle.
yaşın da genç.
tasalanma.
Canim Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese hayirli saglikli bir evlat nasip eder.. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. Guclu durmaya calismak uzuldugunu belli etmemek cok zor. Insallah olacak sabir sadece biraz.Masallah canim Allah bagislasin evlatlarini insallah bizimde olur
Haklısın canm sabırlı olmak lazım valla pazartesiyi iple cekiyorum bir umut ararlar belkiCanim Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese hayirli saglikli bir evlat nasip eder.. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. Guclu durmaya calismak uzuldugunu belli etmemek cok zor. Insallah olacak sabir sadece biraz.
Gecmis sayfalari okuyamadim canim pazartesi ne olacak?Haklısın canm sabırlı olmak lazım valla pazartesiyi iple cekiyorum bir umut ararlar belki
Pgt den sonuc bekliyoruz canm ilk muhasebeden arandıgımda 22 gün sonra sonuc gelir demişlerdi sonra ben 2 hafta snra aradım tekrardan sonuc ne zaman cıkar diye bu seferde ayın 2 sinde sonuc gelir dediler. Pazartesi aranmayı bekliyorum eger aranmazsm mecbur 2 sine kadar beklicemGecmis sayfalari okuyamadim canim pazartesi ne olacak?
İnsallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder cnm benim sorun neydi sizinIki senedir hic hamile kalamadim. Hamile kalabilen kadinlar mucize gibi geliyor. Her hamile gordugumde masallah diyip Allah im bana da nasip et diyorum.
Insallah olumlu sonuclanir. Hem daha 24 yasindaymissin yasin genc oldugu icin sansin daha cok.Pgt den sonuc bekliyoruz canm ilk muhasebeden arandıgımda 22 gün sonra sonuc gelir demişlerdi sonra ben 2 hafta snra aradım tekrardan sonuc ne zaman cıkar diye bu seferde ayın 2 sinde sonuc gelir dediler. Pazartesi aranmayı bekliyorum eger aranmazsm mecbur 2 sine kadar beklicem
Sorunu bilmiyorum canim. Once esimde sorun var zannettik. Sonra tekrar test yaptirinca obur testin yanlis ciktigini soyledi doktor. Ben de bir problem cikmamisti. Ama esimde sikinti olmadigini ogrenince tekrar doktora gitme durumunda kaldim. Bu hafta randevum var.İnsallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder cnm benim sorun neydi sizin
Canım allahlıktır evlat konusu.İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
İnsallah iyi haberler alırsın canm benim . Bi git bakalım ne diyecek doktor. Aslında bazen sorunun cıkması hiç sorun çıkmamasından iyidir. Çünki insan bir soruna yönelmek istiyor onun peşinde koşmak bile umudunuz artıyor ama hiç sorun yokken olmaması elinizi kolunuzu baglıyorSorunu bilmiyorum canim. Once esimde sorun var zannettik. Sonra tekrar test yaptirinca obur testin yanlis ciktigini soyledi doktor. Ben de bir problem cikmamisti. Ama esimde sikinti olmadigini ogrenince tekrar doktora gitme durumunda kaldim. Bu hafta randevum var.
İnsallah canım benim insallah hereyin hayırlısı olsun tabikide doktorların bilgiside bir yere kadar ben Rabbime güveniyorum insallah hepimizin saglıklı hayırlı evlatları olucak biraz zaman ve sabır lazım sanırım. İnsallah opu işlemin iyi gecer canm en iyi kalitede bir sürü yumurtaların olsun insallahCanım allahlıktır evlat konusu.
Doktorlar bile kesin bişey söyleyemiyorum.
Atıyorum kötü bi hastalıktan dolayı şu kadar yaşar derken. Bebek için kesin konuşan doktor yoktur.ancak ya rahmi olmayacak yada yumurtalıkları.
O yüzden bu sorunun cevabını ancak Allahgösterecek sana.
Bende tüp bebek demiyorum. Haftaya yumurtalar toplanır.
Sana dua edeceğim.
Banada dua et lütfen.
İsteğimiz aynı birbirimizi anlarım. Bu yoldaki insanlar yürekten dua eder.
İns rabbim hayırlısı ile nasip eder isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?