Amin canm benim insallah halanızda hayırlısıyla hamile kalırBenim halamin 14 yildir bebegi olmyor sorun yok sizin gibi dusuk yapiyor simdi tekrar tedaviye basladilar Allah tum isteyenlere nasip etsin.
Allah cc yardımcın olsun canım evet durumumuz cok zor imtihan dünyası sabırla bekliyosun elimizden hiç birşey gelmiyorki.valla ben bahceciye gidiyorum müstecep kavrut doktorum cok memnunum.para konusundada hep iyi şeyler düşünüyorum acaba paramı yerlermi diye düşünürsem tedaviden olumlu sonuc alamam. Düşmez kalkmaz bir Allah tır. Paramızı yerlerse haksız yere bu dünyanın diger tarafıda var kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kar kalmazYorumların bazilarini okuyamadim cunku ayni dertten muzdaripiz.Nerde bebek gorsem bebek aglamasi duysam burnumun diregi sizliyor ve bazen kendimi tutamayip agliyorum.Her sey guzel olacak diye beklerken degerlerimiz düştü durduramiyoruz nerde nasil tedavi olacagimizi şaştık surekli araştırıyorum .Tup bebek merkezleri ticarete dökmüş olayı utanmasalar asla olmaz diyeceklerHer gun duam bu ve kimse bilmiyor bir tek forumda derdimi dökebiliyorum.Esim rahatsiz oldugu icin asla onun gururunu incitmek istemem ve herkes bizi cocuk istemiyor rahatina düşkün gezip tozan bir cift olarak biliyor.En kötüsü de icin kan aglarken umursamaz gibi davranmaya calismak
Amin canm benimInşallah canım :) Allah en tez zamanda nasip etsin
Sagol canm benim zaten sizin gibi örnekler olmasa ümidimizi yitirmiş olcaz .bazen diyorum kendime 24 yasındasın senin yasındakiler daha evlenmedilee diye ama iki dakika sürüyor bu düşüncem evde artık bebek sesi duymayı özledikBu cümleyi o kadar çok düşündüm ki 8yil sonra anne oldum umudunuzu hiç kaybetmeyin artik bizm evladimiz olmayacak dediğimde onca tedaviler sonrasi hamile kaldim eşime cok uzulurdum benim yuzumden baba olamiyor diye ama herseyin vakti varmiş demekki Rabbim olmayan herkese nasip etsin biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi yipratmayin
Senin durumunda zor csnım sslında pes etmek iyi birşey degil. Bende ilklerde hemen sıkılırdım pes ederdim ama daha 19 yasındaydım bu ne acele bu ne hız.sorun bendeydi ya annem sürekli hastanelere götürürdü kavga dövüş giderdik.sonra yasım iyice oturduktan sonra ben dedim anneme daha sen gelme ben tek gidicem oldum 23yasında herşeyi kendim yapmaya basladım tekken ben pek pes etmiyorum.seviyorum tek mücadele etmeyi. İnsallah birgün bizimde evlatlarmz olurCok uzuldum yaziyi okurken bizimde 4 senedir olmuyor. Benim cevremdekiler artik sormuyor onemsemiyor gibi geliyor. Bende artik daha iyiyim en azindan soran yok anlatma derdim yok. Bizde aralikta tup bebek dusunuyoruz. Bu daha da uzayabilir. Kaynanamgil icin uzulmuyorm kaynimla eltimi evlendiriyolar onlar verir kucaklarina torun ailem icinde ayni daha toruna hazir degiller. Tek uzuldugum eşim... baska kimse degil o kadar cok istiyor ki... baskalarinin cocuklarini seviyor gozleri doluyo ama aldiris etmiyorm artik. Kendimi cocugum olmayacagim fikrine alistirdim boylesi cok daha iyi her ay acaba ? Demiyorum en azindan kendi kendimi yemiyorum ne tup bebek ne tedavi olmak istemiyorm cunku kafamdan ne zaman atsam tedavi olnca ve olmayinca cok uzuluyorum. Bikac senedir cocugu olmayan bir bayan 3 send boyunca ayni doktorda her ay tedaviye gitti 2 ayda bir asilama yaptirdi sonunda hamile ikizlerine nasil gidiyorlar bunyeleri nasil kaldiriyor bilmiyotum. Ben bikere de olmayinca pes ediyorum korkuyorum ama insanlar yapiyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama sonuna kadar gidin cunku allah ummadigin anda kapini aciyor ve ben buna cok inaniyorum. Bende keske cabalayabilsem ama icimden gelmiyor artik dogal yolla olsun cok istiyorum ama olmuyosa yapacak biseyde yok tup bebegi ertelemekten birseylerin cikmasindan cok skldim ama rabbim zamanini biliyor. Hep 5 sene dolmadan yapmam cocuk demistim buyuk konuştum :) 5inci senemi bekliyorum sabirla sende sabret gun dogmadan neler dogar. Ve rabbimin ozene bezene yarattigini dusun cunku kendimi sadece o sekilde durdurabiliyorum :)
Büyük hocalar varmış ben aslında gitmek istiyorum ama nasıl bulurum bilmiyorummutlaka iyi bir hocaya görün.....
İnsallah canm benim doktora hiç gittinmiBende 23 yasindayim 4 yildir olsun die bekliyorum ama yok olmuyo hic dusuk falanda yapmadim cok istiyorum ama insallah isteyen herkezn olurr
Canim ne desem üzüntünü hasretini hafifletmez biliyorum ama umudunu kaybetme yasin daha cok küçükmüş eminim evin bebeginin sesiyle neşenelecekSagol canm benim zaten sizin gibi örnekler olmasa ümidimizi yitirmiş olcaz .bazen diyorum kendime 24 yasındasın senin yasındakiler daha evlenmedilee diye ama iki dakika sürüyor bu düşüncem evde artık bebek sesi duymayı özledik
İnsallah canım benimCanim
Canim ne desem üzüntünü hasretini hafifletmez biliyorum ama umudunu kaybetme yasin daha cok küçükmüş eminim evin bebeginin sesiyle neşenelecek
Cok sevindim guzel haberini bekliyoruz insallahhKızlar genetikten arandım Allah a şükürler olsun 3 yumurtadan 2 tanesi saglam geldi .ne kadar şükretsem azdır. İnsallah hayırlısıylada transferim yapılırda hayırlısıyla pozitif olur herşey.
İnsallah canım benimCok sevindim guzel haberini bekliyoruz insallahh
Hadı hayırlısı olsun canım benimçarşamba günü laparoskopi ve histereskopi olacağım sonra iyileşince de 3.denemem yapılacak. @Mucizeolsakeske
Ne yaptın canım hangi aşamadasınçarşamba günü laparoskopi ve histereskopi olacağım sonra iyileşince de 3.denemem yapılacak. @Mucizeolsakeske
Umudunu asla kaybetme. Bak tedavi görüyormuşsun. En büyük ilaç moral bunu unutma. Hamile de kalabiliyormuşsun zaten. Umarım en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsi
Ne yaptın canım hangi aşamadasın
Bende psikolojimi düzeltme aşamasındayım :)) kasımı bekledim deli danalar gibi adet oldum transfer için gittim kontrole malesef kist oluşmuş doktor yasmin verdi şimdilik onu içiyorum. Aralıkta adet olurum ondan sonrasını artık kestiremiyorum Allah biliriyileşme aşamasındayım canım :)
ameliyatımı oldum çok şükür iyiyim.
doktor ocak sonu gibi transfer yapacağını söyledi.
o günü heyecanla bekliyorum şimdilik.
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Ayy insallah insallah o kadar ihtiyacım varki bebek sesine dogmamış evladımı şimdiden çok özledimUmudunu asla kaybetme. Bak tedavi görüyormuşsun. En büyük ilaç moral bunu unutma. Hamile de kalabiliyormuşsun zaten. Umarım en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?