Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim halamin 14 yildir bebegi olmyor sorun yok sizin gibi dusuk yapiyor simdi tekrar tedaviye basladilar Allah tum isteyenlere nasip etsin.
Amin canm benim insallah halanızda hayırlısıyla hamile kalır

Allah cc yardımcın olsun canım evet durumumuz cok zor imtihan dünyası sabırla bekliyosun elimizden hiç birşey gelmiyorki.valla ben bahceciye gidiyorum müstecep kavrut doktorum cok memnunum.para konusundada hep iyi şeyler düşünüyorum acaba paramı yerlermi diye düşünürsem tedaviden olumlu sonuc alamam. Düşmez kalkmaz bir Allah tır. Paramızı yerlerse haksız yere bu dünyanın diger tarafıda var kimsenin yaptıgı kimsenin yanına kar kalmaz

Sagol canm benim zaten sizin gibi örnekler olmasa ümidimizi yitirmiş olcaz .bazen diyorum kendime 24 yasındasın senin yasındakiler daha evlenmedilee diye ama iki dakika sürüyor bu düşüncem evde artık bebek sesi duymayı özledik

Senin durumunda zor csnım sslında pes etmek iyi birşey degil. Bende ilklerde hemen sıkılırdım pes ederdim ama daha 19 yasındaydım bu ne acele bu ne hız.sorun bendeydi ya annem sürekli hastanelere götürürdü kavga dövüş giderdik.sonra yasım iyice oturduktan sonra ben dedim anneme daha sen gelme ben tek gidicem oldum 23yasında herşeyi kendim yapmaya basladım tekken ben pek pes etmiyorum.seviyorum tek mücadele etmeyi. İnsallah birgün bizimde evlatlarmz olur

Bende 23 yasindayim 4 yildir olsun die bekliyorum ama yok olmuyo hic dusuk falanda yapmadim cok istiyorum ama insallah isteyen herkezn olurr
İnsallah canm benim doktora hiç gittinmi

Canim
Canim ne desem üzüntünü hasretini hafifletmez biliyorum ama umudunu kaybetme yasin daha cok küçükmüş eminim evin bebeginin sesiyle neşenelecek

Canim

Canim ne desem üzüntünü hasretini hafifletmez biliyorum ama umudunu kaybetme yasin daha cok küçükmüş eminim evin bebeginin sesiyle neşenelecek
İnsallah canım benim

Kızlar genetikten arandım Allah a şükürler olsun 3 yumurtadan 2 tanesi saglam geldi .ne kadar şükretsem azdır. İnsallah hayırlısıylada transferim yapılırda hayırlısıyla pozitif olur herşey.

Kızlar genetikten arandım Allah a şükürler olsun 3 yumurtadan 2 tanesi saglam geldi .ne kadar şükretsem azdır. İnsallah hayırlısıylada transferim yapılırda hayırlısıyla pozitif olur herşey.
Cok sevindim guzel haberini bekliyoruz insallahh

çarşamba günü laparoskopi ve histereskopi olacağım sonra iyileşince de 3.denemem yapılacak. @Mucizeolsakeske

Umudunu asla kaybetme. Bak tedavi görüyormuşsun. En büyük ilaç moral bunu unutma. Hamile de kalabiliyormuşsun zaten. Umarım en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.

iyileşme aşamasındayım canım :)
ameliyatımı oldum çok şükür iyiyim.
doktor ocak sonu gibi transfer yapacağını söyledi.
o günü heyecanla bekliyorum şimdilik.
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Bende psikolojimi düzeltme aşamasındayım :)) kasımı bekledim deli danalar gibi adet oldum transfer için gittim kontrole malesef kist oluşmuş doktor yasmin verdi şimdilik onu içiyorum. Aralıkta adet olurum ondan sonrasını artık kestiremiyorum Allah bilir

Umudunu asla kaybetme. Bak tedavi görüyormuşsun. En büyük ilaç moral bunu unutma. Hamile de kalabiliyormuşsun zaten. Umarım en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.
Ayy insallah insallah o kadar ihtiyacım varki bebek sesine dogmamış evladımı şimdiden çok özledim

Rabbim en yakın zamanda inşallah nasip etsin hayırlı si ve sağlıklıdır ile canım Rabbim den sağlıklı ve hayırlı evlat için dua et Rabbim büyük olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…