Amin canım benim Allah razı olsunyaa inşAllah sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder Rabb'im size ve tüm isteyenlere❣AMİNNN❣
İnşallah canım benim insallahRabbim en yakın zamanda inşallah nasip etsin hayırlı si ve sağlıklıdır ile canım Rabbim den sağlıklı ve hayırlı evlat için dua et Rabbim büyük olacak inşallah
Sagol canım benim bende pgt yaptırdım insallah transferden sonra tutarda daha düşmezler .maşallah 3ünüde dogurdunuzmuCanım benim, bnim ilk oğlum evliliğimin 5. Yılı doğdu. Birçok düşük yaşamıştım, çokk eski konularımda var. Ondan 12 yıl sonra 2016 da üçüz oğullarım doğdu. Pgt yaptırdık düşmediler, şimdi de çok zor ama farklı telaşlardayım. Allah kalnine göre versin, ümidi kaybetme
bu arada Rabb'im nasip ederse benımde 5. gebeliğim. kan pıhtılaşması varmış bende. Allah'tan ümidinizi kesmeyin ❣Eğer Allah size bir kapı açtıysa sizin önünüzde hiç bir engel kalmaz ❣Amin canım benim Allah razı olsun
siz kaçlık iğne kullandınız ?Kanda puhtılaşmaya baktılarmı? Bnm oymuş sorun, yıllarca boşa çekmişm düşük olayını
pıhtılaşmanız yüksekti o zamanHatırlayamadım cnm blki edki konuşarda vardır sanki 2 tane vuruyordum göbekten
Dogru söylüyosun canım . Kan pıhtılasması için ilaç mı igne mi kullandınızbu arada Rabb'im nasip ederse benımde 5. gebeliğim. kan pıhtılaşması varmış bende. Allah'tan ümidinizi kesmeyin ❣Eğer Allah size bir kapı açtıysa sizin önünüzde hiç bir engel kalmaz ❣
iğne kullanıyorum cnmDogru söylüyosun canım . Kan pıhtılasması için ilaç mı igne mi kullandınız
Hayy masallah ya darısı basımızaaaaaaa insallah hepimzinEvet, 16 aylıklar
Bana doktorum ilaç kullancaz dedi ama ben tatmin olamadım yaiğne kullanıyorum cnm
ilaç dediğiniz hap mı?Bana doktorum ilaç kullancaz dedi ama ben tatmin olamadım ya
İnşallah canım, dr unla görüşsen hiç olmazsa bebek aspirini falan kullanırdın, bnm ilk oğlanda öyledine kullandırtmıştı tesadüfmü onla alakalımı bilmem düşük olmadıHayy masallah ya darısı basımızaaaaaaa insallah hepimzin
Evet canım sanırım ilaç dedi ama ben hap olarak algıladımilaç dediğiniz hap mı?
Ben kullandım canım onuda o da fayda etmemiştiİnşallah canım, dr unla görüşsen hiç olmazsa bebek aspirini falan kullanırdın, bnm ilk oğlanda öyledine kullandırtmıştı tesadüfmü onla alakalımı bilmem düşük olmadı
eger kan pıhtılaşma hapıysa kullan cnm zararı yok Allah'ın izniyle birşey olmazEvet canım sanırım ilaç dedi ama ben hap olarak algıladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?