Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eger kan pıhtılaşma hapıysa kullan cnm zararı yok Allah'ın izniyle birşey olmaz
İnsallah canım yasmin kullanıyorum bu ay kist çıktı ilk adette gidip transfer için hazırlıklara baslıcaz

İnancıniź varsa birazcikta teslimiyet duygusunu yaşayin derim..teslim olun kaderinize.. teslim olun hayatin size verdiklerine vermediklerine..vakti saati gelmeden daldan yaprak bile düşmez.sallanir sallanir da taa nezman düşer işte onu bile kararlayan bir Güç var..bazen teslimiyet en güzel ilaç ve terapidir..kimse kaderini bilemez belkide " o an" henüz gelmedi..siz sadece teslim olun..teslimiyet pozitiftir.ruhun pozitif olması kimyayı etkiler bedeniniz de size mutlaka pozitif yaklaşacaktir..bunu illaki mota mot istediğim olacak diye düşünmeyin.belkide pozitif ilmak sizi evlat sahibi yapmaz direkt ama doğru yillara sevkolmanizi doğru insanlarla karşılaşmasini sağlar..Yaradan hakkinizda hayirli olana gönlünüzü de razi ķılsın

Canim rabbimden hayirlisini iste ben bekarken polikistlik oval var dediler yillarca ilca kullandim evlenmeden once esimede soyledim doktorlar hic bir zaman an e olamazsin ilacla belki demislerdi ailem esim herkez biliyordu artik sag yumurtaligimda ifras etmisti ve evlendikten sonra esimin israli ile korunduk ama doktorlar korunmayin hic bir zaman an e olamazsin daha bir cok sey dedi esim ve ben hayirlisi dedik ve bisey takmadik kafamiza cok rahat oldum ve hic ummadigim anda hamile kalmisim doktoar sen ne yaptin ya dediler hamilelik surecim cok zor gecti ama sukurler olsun mendini rahat birak vucudunu sikma hic rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirlisiyla seninde bir evladin olur

İkinci transferimde benim de başıma geldi canım.
bir gittim ki başlamak için kist çıktı bir sonraki ay oldum transfer.
neyse geç olsun da güç olmasın.
insanın hayali kırılıyor tabi ama her şerde bir hayır vardır.
böyle şeylere takılma. tuzu biberi olsun.
her şey güzel olacak inşallah.
bende ocak sonu gibi transfer olabilirim.
haydi kırkımız karışsın inşallah.

İnsallah canım benim insallah

İnsallah canım benim Allah razı olsun evladını sana bagıslasın

İnsallah canım benim ne güzel hamile kalmışsın darısı basımıza olsun insallah

Sagol canım benim amin. İnsallah rahat olmaya çalışıcam

"Umursamadığınız, düşünmediğiniz, takmadığınız anda oluyor" diyenlere soruyorum tedavi ile bebek sahibi olmaya çalışırken hergün hap, iğne kullanırken bunları nasıl yapıcaz biri bana söylesin..

Aynen valla dogru söylüyosun unutabilmek mümkün degil. Tam amann unuttum dersin ilaç igne saatin gelir gelde unut

Insallah saglikla olsun. Allah gonlunuze gore versin

Aralardaki mesajları okuyamadım kusura bakmayın,5 düşük demişsiniz rahim ağzı yetmezliği gibi bir durum mu var ya da tüplerde iltihaplanma benzeri bir şey? Dikiş vs atma yöntemi kullanıldı mı acaba ? Benim bir tanıdığımın da 5. düşükten sonra ikiz bebekleri oldu da bu nedenle sordum.İnşallah tez vakitte hayırlısıyla alırsınız kucağınıza yavrularınızı.

benim de tup bebekle oldu, 3-4 denemeden sonra tuple hamileyim, zor bir süreç ama keyifli geçirirsen güzel gidebilir. guzel bir doktor bulup ona gitmekte fayda var. hamile kalmandan sıkıntı yoksa , hamileliği surdurecek surmesi için alanında uzman bir doktor, tup bebekle cozersiniz ins. iyice moral depolayıp öyle başlayın tedaviye.

Hiç bir sorun bulunamadı canım dediklerinin hiç biri yok bende. ilk basta rahim filmimde y şeklinde çıktı histeroskopi oldum düzeldi ve yine hamile kaldım sonra yine düştü.bu sefer yumurtalarının kötüsü dölleniyo. Tüp bebege giriştik 10yumurta iyi kalite donduruldu. Genetikte sorun olabilir dediler.3 yumurtayı pgtye yolladık 2 tanesi iyi geldi transferi bekliyoruz dahasorunumz belli degil

Transferi bekliyorum canım gayet iyiyim herşey Allah tan artık kafama hiç bir şey takmıyorum olacagı varsa oluyor

Tamamen unutmak imkansızdır tabi ki tedavi sürecinde. Akışına bırakmak, rahatlamak esas olan. En kötü durumu içinizde kabullenince daha kolay. Çok zor tabi, yaptım demekle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…