Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de sizin gibi üzülüyordum.bana da kafana takma ondan olmuyor diyorlardı.ben de nasıl kafama takmamayı başaracağım derken bebek olayını 6 ay sonraya erteledim.6 ay sonra tüp bebek deneriz diye karar aldık.o arada kursa yazıldım hobilerimi gerçekleştirdim ve bebek işini ertelemenin rahatlığıyla yaşadım.ve sonra Allah nasip etti. İnanın bana rahatlık çok önemli bu cümleye ben de önyargılıydım ama kemdim yaşadım.Sizin için dua edeceğim herşey gönlünüzce olsun eviniz en kısa zamanda bebek sesleri ile şenlensin inşallah

Olur olur neden olmasın. Ben evli değilim ama etrafım benzer olumlu şeylerle dolu ama sabır ve moral istiyor o yüzden moralinizi bozmayın ve sonuna kadar bitti demeden mücadele edin. En kısa zamanda isteğinizin gerçekleşmesini dilerim.

@Mucizeolsakeske canım nasılsın? ne zaman olacak transfer? birbirimizden haber alalım. ben ameliyattan sonraki ilk adetime oldum sanırım benim transfer ocak başı olacak.

İnsallah canım sagol Allah evladını sana bagışlasın

İnsallah canım benim sagol

@Mucizeolsakeske canım nasılsın? ne zaman olacak transfer? birbirimizden haber alalım. ben ameliyattan sonraki ilk adetime oldum sanırım benim transfer ocak başı olacak.
İyim canım sen nasılsın. Yarın yasmin bitiyor gülüm .ne zaman adet olursam gidicem insallah. İnsallah kist geçmiştir ya sen neler yapıyosun

İyim canım sen nasılsın. Yarın yasmin bitiyor gülüm .ne zaman adet olursam gidicem insallah. İnsallah kist geçmiştir ya sen neler yapıyosun

ameliyattan sonraki ilk adetimi oldum işte. çok sancılı ve ağır geçiyor. bende bir sonraki adette doktora gideceğim tedaviye başlayacağız transfer için. yasminden sonra 3 4 güne kalmaz adet olursun canım. inşallah kist gitmiştir sağ salim başlarsınız tedaviye. ikimizde sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz tez vakitte inşallah.

Canımm birbirimize destek olalım
Bebişini kaybeden anneler
Uzun zamandır bebiş bekleyen bebişi olmayan anneler destek olalım birbirimize
İnşallaj bi gün hepimiz buraya yazarız hamileyimm

Aminn canım benim insallah hadi hayırlısı bakalım

İn
Canımm birbirimize destek olalım
Bebişini kaybeden anneler
Uzun zamandır bebiş bekleyen bebişi olmayan anneler destek olalım birbirimize
İnşallaj bi gün hepimiz buraya yazarız hamileyimm
İnsallah canım benim sende mi bebegini kaybettin yasın kaç

Yok canım ben daha hiç hamile kalamadım evleneli 16ay oldu
Denedik olmadı klomen kullandım bi kez olmadı şimdi aşılama denicez bakalım
Hmm hayırlısı canım insallah olur

Düşük sebebiniz için doktorlar ne dedi acaba?
Valla şuanlık birşey cıkmadı canım yumurtaların genetige gitmesi gerektigini söylediler gönderdik pgtye iyi sonuc geldi transfer için adet oldum ama malesef kist çıkmıştı yasmin verdi adet oldum yinr sökülemedim kistim gitmedi galiba

Masallah hamilesiniz Allah kucaginiza almayida nasip eylesinn insallah bende 3yillik evliyim bizim de daha yok cok üzülüyorum cok agliyorum ayni seninde dedigin gibi gulsemde hayatima devam etsem de icimde bir bosluk var Rabbim tez zamanda verir insallah bana ve tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…