Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İNŞALLAH HAYIRLI NURTOPU GİBİ BİR BEBEĞİNİZ OLUR SAĞLIKLI.
ÜZÜLMEYİN LÜTFEN.

Amin inşallah,Rabbim gönlüne göre versin.
Üzme kendini,zamanı gelmemiş demekki. Vardır bu bekleyiştede bir hayır.

Anlamadigim bir şey var siz neden herkesin yükünü yüklendiniz ki evet olmaması çok zordur acı verir anlıyorum ama neden herkese bakıp acı çekiyorsunuz sonuçta verecek olan siz değilsiniz sizin elinizde olam bir durumda değil bakin böyle yaparak aşırı yıpratıyorsunuz kendinizi bahanem hep derki yavrum dünyanın arkası uzun çek çek bitmez herşeye kafa yormayın ileriye lazım diye şimdi size soylıyım inşallah ufaklık gelir sağlıkla dua edicem size

Amin inşallah,Rabbim gönlüne göre versin.
Üzme kendini,zamanı gelmemiş demekki. Vardır bu bekleyiştede bir hayır.
Evet aynen canım birazda genetikten haber gelmedi ya onun stresi de var üzerimde bi ögrenebilseydik iyi haber alsak inanki herşey güzel oluck

Allah razı olsun canım ister istemez onlar üzülürken bende üzülüyorum .insallah bi an önce gelirde hepimizin yüzü güler

:)) biraz güldüm size siteminiz bile cok tatlı insallah bir gün hepimizin olurda inanki rahatlarız valla arkadaslarımın cocukları var inanki cocukları yanında yokken daha rahatlar ohh be diyip rahat rahat oturuyorlar bizde öyle oluruz belkide

Canı. Benim iNsallah dedigşn gibi olur herşey bşr gün insallah bende senin gibi olurum

Arastırıldımı canım hiç . Tüp bebekte insallah iyi bir sonuca varabilirsem hepinize umut olmak isterim . Tekrarlayan düşüklere genelde tüp bebek yapılıyor
Araştırıldı sonuç hiç birşey yok.Üstelik düşüklerden 2 taneside dış gebelik canm malesef.Bakalım sonkez deneyip buda olumsz olursa artk tüp bebek

Araştırıldı sonuç hiç birşey yok.Üstelik düşüklerden 2 taneside dış gebelik canm malesef.Bakalım sonkez deneyip buda olumsz olursa artk tüp bebek
Hayırlısı canım ozaman simdiden para biriktirmeye basla inanki manevi yönden düzeliyosun bir şekildede maddiden düzelemiyosun kimsedende isteyemiyorsun iki kuruş degilki binlikler havada uçuşuyor hele birde düşüklerin olunca

Bakalım 4. Üncü yinenormal deniycez inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canm.sende pıhtılaşma sorunu olabilir ona baktınmı?Birde dua okutucam ben düşük olmasn diye öyle birşeyde yapabilirain önlem amaçlı

Nuskam var canm ve hamile kalınca okunacak duam da hazır biz tam teşkilatlıyız :) ne duyduysak yaptık valla gerisi takdiri ilahi. İnsallah gerek kalmaz canm hayırlısı olsun. Valla kac gündür onu düşünüyorum içimden bir ses de öyle diyor genetikten iyi haber alıcakmışım gibi hissediyorum bana kalırsa pıhtılasma sorunu cıkacak ama tabi Allah bilir

Genetik genelde temiz çıkıyor.bendede pıhtılaşmaya meyil çıktı.Gerçi aspirinde kullandım ama yine olmadı.Rahim filmide temiz.Gittiğim doktorun sayısı belli değil.Çok zor allahım bizlere sabır versin.Bu yaşadıklarımı eşimden başka kimse bilmiyor.Çocuk düşünmüyrz izlenimi verdik herkese.Ama tüp bebek yaptırırsak annelere anlatacağz.Rabbim artık tez vakitte yawrularımıza kavuştrsn bizi.

Bende 8 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyor dpktorlar olmasi mucize diyorlar ama senin gibi degilim ben aslinda nasibi varsa olur deyip birakiyorum ise basladim kafam dagiliyor
Calisiyor musun?

Canım Allah öncelikle HAYIRLISINI versin..
sana iki tane örnek vereyim yakın çevremden,
çok yakın arkadaşımın annesi tam 14 yıl çocuk hasreti çekmiş. malı mülkü ne varsa hepsini satmışlar bu hasret için.. başından bile iğneler yemiş.. bir evlat sahibi olmuş. (arkadaşımın ablasına). tabi sonra artık evladımız var diyerek o stresten uzak şekilde yaşamışlar birliktelikleri ve hiç ummadığı anda arkadaşıma hamile kalıyor annesi..
ikinci örnekse 18 yıl evlat hasreti çeken komşumuz.. tam 18 yıl sonra aldı bebeğini kucağına. ve bebeği daha 2 yaşındayken beyninde tümör çıktı ve küçükken oluşan bir şeymiş, hamilelik tetiklemiş. bebeği 3 yaşındayken hayatını kaybetti. çocuk hep garip büyüdü.
her zaman hayırlısı dile Allah vermiyorsa da emin ol vardır bir bildiği.
yaşınız kaç bilmiyorum ama evlat edinmeyi de düşünmez misiniz daha bebeklikten

İnşallah olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Size sağlıklı sıhhatli ana babaya hayırlı evlat versin inşallah.

Benim de bir tanıdığımda sizin gibi düşük oluyordu. 3 doktor değiştirdi. 3 kaybı var. Daha sonra çok iyi bir doktor buldular Prof tu sanırım. Adam bu işlerde uzmanmış. Direkt pıhtılaşma sorunu çıktı. Şu an çocuğu 1 yaşında ve süper bir gebelik dönemi geçirdi. Dr demiş ki, bebek oluşuyor önemli olan o. Yani doktor olayı aşırı önemli bir faktör. Bir de rica ediyorum muska vs işlerine girmeyin. Direkt edin duanızı, şirke giriyor.

inşallah olur dualarım siiznle Allah kucağınızı doldursun inşallah

evlatlık bebek hiç düşündünümz mü? face da evlat edinen aileler diye bir grup var oraya takılmıştım biraz yeni bebek isteyip sıraya giriyorlar sıra onlara gelince mis kokulu bir melekleri oluyor hem de bir çocuğa yuva vermiş oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…