Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim üzülme bende 4 yıllık evliyim 4. Tüp deneme olcak ve 2 saat sonra transferim var.
1 tane düşüğüm var snei anlayabiliyorum canını sikma üzülme herkes sen gibi ben gibi
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.genetik testleri yaptir mutlaka işte doktorundan

canım benim üzülme lütfen, Allah yazdıysa mutlaka olur. benim kuzenimin 20 yıl olmadı düşünebiliyor musun 20 yıl, tüp bebek tedavisi oldu 2 defa tüp bebek yaptırdı gitmediği doktor, kullanmadığı ilaç kalmadı. Kullandığı ilaçlardan hormon bozukluğu oldu tüylenme oldu vücudunda, kilo aldı şeker hastası oldu. Sonra özel bi yerde tekrar denedi tüp bebeği ve hamile haberini aldık şimdi 4 yaşında bi oğlu var. ALLAH yazdıysa mutlaka olur

Biz eşimle yaptırdık canm şimdi de yumurtayla sperm birleşti 5.güne gelip donduruldu onu pgt ye yolladık yani genetigine bakılsın diye yolladık. İyi haber gelirse transfer günümü belirlicez insallah. Seninde transferin hayırlı olsun canm benim hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

Tabikide canm Rabbime hiç bir şey güç gelmez.insallah imtihanımız bu konuda kolay olur

Genetik test yaptırdınız mı acaba? Düşüklerin nedeni genetik olamiliyor. Trombofili paneli yaptırın. Bende tüp benek tedavisi görüorum. İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.
Gönderdik canm pgt ye sonuc bekliyoruz insallah iyi haber alırız

Amin canm bemim.genelde genetikten iyi sonuc cıkıyor demissin ya acaba bu pgt içinmi gecerli forumdada okuyorum ama hep içimi karartıcak yazılar yazmışlar inanki uykularım kaçıyor artık. İnsallah kavşuruz canm benim .ne kadar gec söylersen o kadar iyi olur cnm

Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.

Haklısın canım bir sürü yazdılar nuska evde duruyor en sonunda bir tanesine ikna ettiler takıyorum ama inanki ondan

bir beklentim yok ben Rabbimden istiyorum hayırlısıyla .

Rahmim y şeklindeydi canm histeroskopiyle oda düzeldi malesef yine hamile kaldım düşük yaptım. Genetik için mecburen tüp bebek denedik insallah iyi sonuc alırsak tek yaptırmadıgımız pıhtılasma testi
5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.

Canm yasım 24 o yüzden bana bir evlat teslim etceklerini sanmıyorum hee bakarmıyım seve seve ve cok güzel de bakarım ama bu işler zor bakkaldan ekmek almak gibş birşey degilki

Bende 8 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyor dpktorlar olmasi mucize diyorlar ama senin gibi degilim ben aslinda nasibi varsa olur deyip birakiyorum ise basladim kafam dagiliyor
Calisiyor musun?
Çok istedim canm calışmayı ama eşim izin vermedi bende evde igne oyası yapıyorum dışarıya o bana o kadar iyi geliyorki Allah ın izniyle tabi.

İnşallah olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Size sağlıklı sıhhatli ana babaya hayırlı evlat versin inşallah.
İnsallah canım benim insallah cok sagol bu dualarınız hepimiz için kabul olur insallah

Üzüldüm canm evet herşeyin hayırlısını istemek lazım 24yasındayım canm

Rahmim y şeklindeydi canm histeroskopiyle oda düzeldi malesef yine hamile kaldım düşük yaptım. Genetik için mecburen tüp bebek denedik insallah iyi sonuc alırsak tek yaptırmadıgımız pıhtılasma testi
Ablam 2 düşük yaptı. Sonra kendisi internetten arastirdi ve dusuklere kan pihtilasmasinin sebep olabilecegini ogrendi. Doktorundan bu testi yapmasini istedi. Test pozitif çıktı. Kan pihtilasmasi varmis meğer. Simdi oğlu 2 yaşına girecek yakinda. Hamileliginde her gün igne oldu. Acilen pihtilasma testi yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…