- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Genetik test yaptırdınız mı acaba? Düşüklerin nedeni genetik olamiliyor. Trombofili paneli yaptırın. Bende tüp benek tedavisi görüorum. İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
Canım benim üzülme bende 4 yıllık evliyim 4. Tüp deneme olcak ve 2 saat sonra transferim var.İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Biz eşimle yaptırdık canm şimdi de yumurtayla sperm birleşti 5.güne gelip donduruldu onu pgt ye yolladık yani genetigine bakılsın diye yolladık. İyi haber gelirse transfer günümü belirlicez insallah. Seninde transferin hayırlı olsun canm benim hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzCanım benim üzülme bende 4 yıllık evliyim 4. Tüp deneme olcak ve 2 saat sonra transferim var.
1 tane düşüğüm var snei anlayabiliyorum canını sikma üzülme herkes sen gibi ben gibi
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.genetik testleri yaptir mutlaka işte doktorundan
Tabikide canm Rabbime hiç bir şey güç gelmez.insallah imtihanımız bu konuda kolay olurcanım benim üzülme lütfen, Allah yazdıysa mutlaka olur. benim kuzenimin 20 yıl olmadı düşünebiliyor musun 20 yıl, tüp bebek tedavisi oldu 2 defa tüp bebek yaptırdı gitmediği doktor, kullanmadığı ilaç kalmadı. Kullandığı ilaçlardan hormon bozukluğu oldu tüylenme oldu vücudunda, kilo aldı şeker hastası oldu. Sonra özel bi yerde tekrar denedi tüp bebeği ve hamile haberini aldıkşimdi 4 yaşında bi oğlu var. ALLAH yazdıysa mutlaka olur
İnsallah canım benimAllah gonlunuze gore versin insallah.
Gönderdik canm pgt ye sonuc bekliyoruz insallah iyi haber alırızGenetik test yaptırdınız mı acaba? Düşüklerin nedeni genetik olamiliyor. Trombofili paneli yaptırın. Bende tüp benek tedavisi görüorum. İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.
Amin canm bemim.genelde genetikten iyi sonuc cıkıyor demissin ya acaba bu pgt içinmi gecerli forumdada okuyorum ama hep içimi karartıcak yazılar yazmışlar inanki uykularım kaçıyor artık. İnsallah kavşuruz canm benim .ne kadar gec söylersen o kadar iyi olur cnmGenetik genelde temiz çıkıyor.bendede pıhtılaşmaya meyil çıktı.Gerçi aspirinde kullandım ama yine olmadı.Rahim filmide temiz.Gittiğim doktorun sayısı belli değil.Çok zor allahım bizlere sabır versin.Bu yaşadıklarımı eşimden başka kimse bilmiyor.Çocuk düşünmüyrz izlenimi verdik herkese.Ama tüp bebek yaptırırsak annelere anlatacağz.Rabbim artık tez vakitte yawrularımıza kavuştrsn bizi.
5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
Benim de bir tanıdığımda sizin gibi düşük oluyordu. 3 doktor değiştirdi. 3 kaybı var. Daha sonra çok iyi bir doktor buldular Prof tu sanırım. Adam bu işlerde uzmanmış. Direkt pıhtılaşma sorunu çıktı. Şu an çocuğu 1 yaşında ve süper bir gebelik dönemi geçirdi. Dr demiş ki, bebek oluşuyor önemli olan o. Yani doktor olayı aşırı önemli bir faktör. Bir de rica ediyorum muska vs işlerine girmeyin. Direkt edin duanızı, şirke giriyor.
5 kere dusuk yasadiysaniz sorununuzu tup bebegin cozecegini zannetmiyorum. İyi bir egitim arastirma hastanesine gidin derim. Rahim yetmezligi olabilir, ne biliyim daha farkli seyler olabilir.
Canm yasım 24 o yüzden bana bir evlat teslim etceklerini sanmıyorum hee bakarmıyım seve seve ve cok güzel de bakarım ama bu işler zor bakkaldan ekmek almak gibş birşey degilkiinşallah olur dualarım siiznle Allah kucağınızı doldursun inşallah
evlatlık bebek hiç düşündünümz mü? face da evlat edinen aileler diye bir grup var oraya takılmıştım biraz yeni bebek isteyip sıraya giriyorlar sıra onlara gelince mis kokulu bir melekleri oluyor hem de bir çocuğa yuva vermiş oluyorlar
Çok istedim canm calışmayı ama eşim izin vermedi bende evde igne oyası yapıyorum dışarıya o bana o kadar iyi geliyorki Allah ın izniyle tabi.Bende 8 yillik evliyim esimden dolayi cocugumuz olmuyor dpktorlar olmasi mucize diyorlar ama senin gibi degilim ben aslinda nasibi varsa olur deyip birakiyorum ise basladim kafam dagiliyor
Calisiyor musun?
İnsallah canım benim insallah cok sagol bu dualarınız hepimiz için kabul olur insallahİnşallah olur Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Size sağlıklı sıhhatli ana babaya hayırlı evlat versin inşallah.
Sagol canm benim iyikş varsınızHadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Hakkınızda hayırlısı
iyi yapiyosun ugrasin olur kafan dagilirÇok istedim canm calışmayı ama eşim izin vermedi bende evde igne oyası yapıyorum dışarıya o bana o kadar iyi geliyorki Allah ın izniyle tabi.
Üzüldüm canm evet herşeyin hayırlısını istemek lazım 24yasındayım canmCanım Allah öncelikle HAYIRLISINI versin..
sana iki tane örnek vereyim yakın çevremden,
çok yakın arkadaşımın annesi tam 14 yıl çocuk hasreti çekmiş. malı mülkü ne varsa hepsini satmışlar bu hasret için.. başından bile iğneler yemiş.. bir evlat sahibi olmuş. (arkadaşımın ablasına). tabi sonra artık evladımız var diyerek o stresten uzak şekilde yaşamışlar birliktelikleri ve hiç ummadığı anda arkadaşıma hamile kalıyor annesi..
ikinci örnekse 18 yıl evlat hasreti çeken komşumuz.. tam 18 yıl sonra aldı bebeğini kucağına. ve bebeği daha 2 yaşındayken beyninde tümör çıktı ve küçükken oluşan bir şeymiş, hamilelik tetiklemiş. bebeği 3 yaşındayken hayatını kaybetti. çocuk hep garip büyüdü.
her zaman hayırlısı dile Allah vermiyorsa da emin ol vardır bir bildiği.
yaşınız kaç bilmiyorum ama evlat edinmeyi de düşünmez misiniz daha bebeklikten
Aynen canm insallah seninde hayırlı saglıklı evlatların oluriyi yapiyosun ugrasin olur kafan dagilir
Ablam 2 düşük yaptı. Sonra kendisi internetten arastirdi ve dusuklere kan pihtilasmasinin sebep olabilecegini ogrendi. Doktorundan bu testi yapmasini istedi. Test pozitif çıktı. Kan pihtilasmasi varmis meğer. Simdi oğlu 2 yaşına girecek yakinda. Hamileliginde her gün igne oldu. Acilen pihtilasma testi yapin.Rahmim y şeklindeydi canm histeroskopiyle oda düzeldi malesef yine hamile kaldım düşük yaptım. Genetik için mecburen tüp bebek denedik insallah iyi sonuc alırsak tek yaptırmadıgımız pıhtılasma testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?