insallah canim hakkimizda hayirlisiAynen canm insallah seninde hayırlı saglıklı evlatların olur
Genetikten sonra insallah doktora gidicez canm kesinlikle söylicem bu testi çünki bu zamna kadar hiç yapılmadı coraspirin içtim ama yine düşğk yaptım. Benim sorunum ne bilmiyorum şimdilik sma beta hcg nin az yükselmesi veya hemen düşmesi yani kan pıhtılasmada nasıl belirtiler oluyor onu arastırmam lazımAblam 2 düşük yaptı. Sonra kendisi internetten arastirdi ve dusuklere kan pihtilasmasinin sebep olabilecegini ogrendi. Doktorundan bu testi yapmasini istedi. Test pozitif çıktı. Kan pihtilasmasi varmis meğer. Simdi oğlu 2 yaşına girecek yakinda. Hamileliginde her gün igne oldu. Acilen pihtilasma testi yapin.
Yani genetikten iyi sonuc gelirde insallah artık igne flan vuruluruz hiç sıkıntı degil genetik benim kafamı yoruyor hem maddi hem maneviBu arada yeni okudum pihtilasma testi mutlaka yaptir canim dusuklerin cogu sebebi o oluyor
Yaz canm sen birşey olmaz burdaki kızların hepsi iyi derdimize derman olcak kim varsa isterse reklsm yapsın acıgızAllah en kisa zamanda nasip eder ins. Benim kardes gibi sevdigim bir arkadasim da 3 dusukten sonra hamile kaldi suan 5 aylik oglu var. Doktordan cok cok memnundu. Istersen adini yazayim diyecem ama simdi adi x derim, kk dakiler reklam yapiyorum diye'Kiz x,Sen misin yoksa' yazarlar diye cekiniyorum:)
Bende ayni soruyu soruyorum.. benimde yok bebegim ama kimseye soylemedik istiyoruz diye bide herkes uzakta zaten cocuk yokmu diye biri sorunca bile cok uzuluyorum sizin durum cook daha zor hele ayni evdeymissiniz. Insallah tedavi sonuc verir mutlu haberleriini de paylasirsin..Allah razı olsun insallah olur birgün. Ben zaten tüp bebegi bile herkesten gizledim .çok az kişi biliyor ve sormayın dedim rica ettim sagolsunlar sormuyorlar . Benim üzüntüm tek kendime üzülemem. Yani ailem eşim onun ailesi çok zor birlikte oturyoruz kvalide kpederle annemler yan binamdalar herkesin sevindigini üzüldügünü net görebiliyorum belki biraz uzak olsalardı böyle olmazdı diye düşünüyrum
İnsallah canm benim hep birlikte güzel haberler alırızBende ayni soruyu soruyorum.. benimde yok bebegim ama kimseye soylemedik istiyoruz diye bide herkes uzakta zaten cocuk yokmu diye biri sorunca bile cok uzuluyorum sizin durum cook daha zor hele ayni evdeymissiniz. Insallah tedavi sonuc verir mutlu haberleriini de paylasirsin..
Bizim kiza yazdim ama okumadi uyuyor galiba. Sabah ogrenince hemen yazacagim canim. Arkadasim gobeginden igne yapiyordu dusuk olmasin diye snirim basindan sonuna kadar yapti ama ne ignesi bilmiyorum.Detayi da sorarim.Yaz canm sen birşey olmaz burdaki kızların hepsi iyi derdimize derman olcak kim varsa isterse reklsm yapsın acıgız
Biz eşimle yaptırdık canm şimdi de yumurtayla sperm birleşti 5.güne gelip donduruldu onu pgt ye yolladık yani genetigine bakılsın diye yolladık. İyi haber gelirse transfer günümü belirlicez insallah. Seninde transferin hayırlı olsun canm benim hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz[/QUOTE Sağol canım teşekkür ederim allah hayırlısıni versin hakkmizda
Sağol canım teşekkür ederim allah hayirlisini verisnSağol c
aynı yaştayız :) ben daha evlenmedim bile yaza düğünüm allah kısmet ederse :) daha çok gençsin inan ki kendini yıpratma önümüzde daha yıllar var :) evilendiğimde bile 1-2 yıl çocuk düşünmüyorum ben sen kendine eziyet ediyorsun yapma :) ve eminim bu kadar stres yaptığın için kötü etkiliyorÜzüldüm canm evet herşeyin hayırlısını istemek lazım 24yasındayım canm
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.İyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
benim de hep düşük oluyormuş. ama dr lar anlamamış.Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
Ogrendim canim Nihan karakaya. Kosuyolunda ozel muayene yeri varmisYaz canm sen birşey olmaz burdaki kızların hepsi iyi derdimize derman olcak kim varsa isterse reklsm yapsın acıgız
Masallah canim Allah bagislasin evlatlarini insallah bizimde olurbenim de hep düşük oluyormuş. ama dr lar anlamamış.
8 sene sonra 3 çocuk verdi Rabbim.
stresten uzak dur, oluruna bırak.
inşallah olacaktır.
Aminn canmRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Evet belkide canim aslinda suan strest yapmiyorum ama bazen oyle bir zaman geliyorki tutamiyorum icimdeaynı yaştayız :) ben daha evlenmedim bile yaza düğünüm allah kısmet ederse :) daha çok gençsin inan ki kendini yıpratma önümüzde daha yıllar var :) evilendiğimde bile 1-2 yıl çocuk düşünmüyorum ben sen kendine eziyet ediyorsun yapma :) ve eminim bu kadar stres yaptığın için kötü etkiliyor
olur olur Allah'ın izniyle.Masallah canim Allah bagislasin evlatlarini insallah bizimde olur
Hamile kaldığınızda ve düşük yaptığınızda da mı haberleri olmuyor yaa, benimkiler adet günümü benden iyi biliyorlar maşallah , sesimin titresiminden anlıyolar hamile miyim düşük mu oldu.Genetik genelde temiz çıkıyor.bendede pıhtılaşmaya meyil çıktı.Gerçi aspirinde kullandım ama yine olmadı.Rahim filmide temiz.Gittiğim doktorun sayısı belli değil.Çok zor allahım bizlere sabır versin.Bu yaşadıklarımı eşimden başka kimse bilmiyor.Çocuk düşünmüyrz izlenimi verdik herkese.Ama tüp bebek yaptırırsak annelere anlatacağz.Rabbim artık tez vakitte yawrularımıza kavuştrsn bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?