Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada yeni okudum pihtilasma testi mutlaka yaptir canim dusuklerin cogu sebebi o oluyor

Genetikten sonra insallah doktora gidicez canm kesinlikle söylicem bu testi çünki bu zamna kadar hiç yapılmadı coraspirin içtim ama yine düşğk yaptım. Benim sorunum ne bilmiyorum şimdilik sma beta hcg nin az yükselmesi veya hemen düşmesi yani kan pıhtılasmada nasıl belirtiler oluyor onu arastırmam lazım

Bu arada yeni okudum pihtilasma testi mutlaka yaptir canim dusuklerin cogu sebebi o oluyor
Yani genetikten iyi sonuc gelirde insallah artık igne flan vuruluruz hiç sıkıntı degil genetik benim kafamı yoruyor hem maddi hem manevi

Allah en kisa zamanda nasip eder ins. Benim kardes gibi sevdigim bir arkadasim da 3 dusukten sonra hamile kaldi suan 5 aylik oglu var. Doktordan cok cok memnundu. Istersen adini yazayim diyecem ama simdi adi x derim, kk dakiler reklam yapiyorum diye'Kiz x,Sen misin yoksa' yazarlar diye cekiniyorum:)

Yaz canm sen birşey olmaz burdaki kızların hepsi iyi derdimize derman olcak kim varsa isterse reklsm yapsın acıgız

Bende ayni soruyu soruyorum.. benimde yok bebegim ama kimseye soylemedik istiyoruz diye bide herkes uzakta zaten cocuk yokmu diye biri sorunca bile cok uzuluyorum sizin durum cook daha zor hele ayni evdeymissiniz. Insallah tedavi sonuc verir mutlu haberleriini de paylasirsin..

İnsallah canm benim hep birlikte güzel haberler alırız

Yaz canm sen birşey olmaz burdaki kızların hepsi iyi derdimize derman olcak kim varsa isterse reklsm yapsın acıgız
Bizim kiza yazdim ama okumadi uyuyor galiba. Sabah ogrenince hemen yazacagim canim. Arkadasim gobeginden igne yapiyordu dusuk olmasin diye snirim basindan sonuna kadar yapti ama ne ignesi bilmiyorum.Detayi da sorarim.

Sağol c

Üzüldüm canm evet herşeyin hayırlısını istemek lazım 24yasındayım canm
aynı yaştayız :) ben daha evlenmedim bile yaza düğünüm allah kısmet ederse :) daha çok gençsin inan ki kendini yıpratma önümüzde daha yıllar var :) evilendiğimde bile 1-2 yıl çocuk düşünmüyorum ben sen kendine eziyet ediyorsun yapma :) ve eminim bu kadar stres yaptığın için kötü etkiliyor

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

benim de hep düşük oluyormuş. ama dr lar anlamamış.
8 sene sonra 3 çocuk verdi Rabbim.

stresten uzak dur, oluruna bırak.
inşallah olacaktır.
Masallah canim Allah bagislasin evlatlarini insallah bizimde olur

Evet belkide canim aslinda suan strest yapmiyorum ama bazen oyle bir zaman geliyorki tutamiyorum icimde

Hamile kaldığınızda ve düşük yaptığınızda da mı haberleri olmuyor yaa, benimkiler adet günümü benden iyi biliyorlar maşallah , sesimin titresiminden anlıyolar hamile miyim düşük mu oldu.
Gizli saklı yurutemedik bu isleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…