- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
Yazmaliyim anlatmaliyim. Sanirim 23 gun oldu dogum yapali. 1.5 yasinda bir kizim daha var sukrolsun yalnizim tek basima bakiyorum buraya kadar normal sorun yok gibi gorunuyor ama var. Annem dogumdan once yardim ederim vs modundaydi asla israr etmedim. dogum oldu. okdugu gunden itibaren ihtiyacin varsa kalayim dedi ben de once sen bikirsin diye cevap veriyordum sonrasinda belki duymak istiyordur gonlu hos olsun diye ihtiyacim var dedim neyse 1 hafta sonra baska bir is icin istanbula gitti. sorunlar basladi tekrar ihtiyacin varsa geleyime dondu ben de artik kirici olmayacak sekilde annecim suanda ihtiyacim yok kendi basimin catesine bakarim ihtiyacim olursa cagiririm dedim. annem istanbukdan memleketine dondu saniyorum ki hersey iyi his. hergun ariyorum acayip soguk konusuyor neyse en son 3 haziranda aradim kardrsim mezun olacakti fito istedim yollamadi unuttular dedim onemsemedim. sonrasinda artik aramiycam dedim velhasil su gun okdu daha annem beni aramadi ben de onu aramadim... arada bir kv geliyor halam geliyor yemek vs yardim ediyorlar gidiyorlar.
annem onun kvsi var halasi diyip duruyormus. neyse bugun kardesim aradi. 18 yasinda. annemi arasana yuregim yaniyor vs. uzatmiyorum... aradim acmadi. mal gibi kardesimi aradim, aradim acmiyor desim. kardesimde musait degilim dedi teli kapatti. esim de bana kizdi kucucuk cocuga kendini ezdiriyorsun diye...
yillardir bu boyke kuretaj oldum yalnuzdim, tip bebk tedavisi oldum yalnizdim kizimin dogumuna 2 gun kala geldiler 40 gun kaldi Allah razi olsun ama okadar cok alingan ve insani doldurur ki beni esime oyle bir doldurki 5. ayda ancak toparladik. gelmemesi daha iyi hem zaten ben de daha iyiyim ama surekli gunah kecisi olmaktan cok sikildim.
ozluyorum, kirginim kizginim... vs vs vs... bu imtihani nasil vericem acaba... Allah dogru kararlar aldirsin...
annem onun kvsi var halasi diyip duruyormus. neyse bugun kardesim aradi. 18 yasinda. annemi arasana yuregim yaniyor vs. uzatmiyorum... aradim acmadi. mal gibi kardesimi aradim, aradim acmiyor desim. kardesimde musait degilim dedi teli kapatti. esim de bana kizdi kucucuk cocuga kendini ezdiriyorsun diye...
yillardir bu boyke kuretaj oldum yalnuzdim, tip bebk tedavisi oldum yalnizdim kizimin dogumuna 2 gun kala geldiler 40 gun kaldi Allah razi olsun ama okadar cok alingan ve insani doldurur ki beni esime oyle bir doldurki 5. ayda ancak toparladik. gelmemesi daha iyi hem zaten ben de daha iyiyim ama surekli gunah kecisi olmaktan cok sikildim.
ozluyorum, kirginim kizginim... vs vs vs... bu imtihani nasil vericem acaba... Allah dogru kararlar aldirsin...