• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de imtihanim Annem ve kardeslerim...

Bende bir gazla hiddetlendigim acaba bosansam mi dedigim oldu eşimle kavga ettiğim dönemde annemi denedim baktım benim pskolojimi harcayacak dirdiri ile o arkamda olurumlari yalan fakat annemi ne yaptigi hatalara ikna edemedim.erkek kardesim kincilik yapiyor onla başa cikamiyor..bende evimde huzur bulmaya calisiyorum.
esimle aram masaallah sukrolsun iyi. ama hayat bu okur da birsey olursa anneme donsem elalem nederle baslar onun kizi soyleydi boyleydi diye devam eder. ya cok komik bisey anlatayim. ben 14 yasindayken falan hala ic camasirlarinda cizgi film karakterli olanlari severdim. bigun ust komsuta gitti benden 2 yas buyuk kizi var onun camasirlarini ovdu ya bana. heo baskalari ile kiyasladi. dusundukce farkediyorum...

Yahu kadın annemi özlüyorum diyor uzak dur demek niye?
Çok üzüldüm sizin adınoiıza inşallah aranız düzelir ve annenizde anlayış gösterir. Kardeşinizi pek anlamadım ben tuhaf biri.
ozlenmiyorum ki...

Kardeşinin gerçekten saygısızca davranışları var.
Ben olsam ne aradığında açarım nede mesajına cevap veririm bir süre.
Taki ablasına saygıyı öğrenene kadar.
Anneni aradin niye acmadi acaba?Muhtemelen kardeşini o aratmıştır.
İçinde kalmasın bir kez daha ara yine açmaz ise mesaj yazarsın.
Üzülme bak senin de sevgini ihtiyacı olan iki evladin ve esin var onları düşün.
esimin yerinde baskasi olsa cok sey soylemisti... saygisiz ve simarik...

esimle aram masaallah sukrolsun iyi. ama hayat bu okur da birsey olursa anneme donsem elalem nederle baslar onun kizi soyleydi boyleydi diye devam eder. ya cok komik bisey anlatayim. ben 14 yasindayken falan hala ic camasirlarinda cizgi film karakterli olanlari severdim. bigun ust komsuta gitti benden 2 yas buyuk kizi var onun camasirlarini ovdu ya bana. hep baskalari ile kiyasladi. dusundukce farkediyorum...
benimki de öyle idi.
herkes mükemmel benden herkes başarılı herkes herşeyin en iyisini buluyor.
ben dışında herkes hata yapsa el üstünde tutuluyor.hatalarım hep benim yüzümden beni hataya iten kimse yok.
sonra bana kızıyordu neden hayattan bezgin gibisin.
neden hep giyimine çok dikkat etmiyorsun.
yeşil tişörtün yakışmamış kırmızıyı giy.
neden düzgün kibar yürümüyorsun.
neden topuklu ile yürümeyi beceremiyorsun.
herkes incecik ne güzel elbiseleri üstüne yakışıyor.sen kilo versene.(yemesem hastamısın der diyetimi baltalamak için 2 yudum yesen birşey olmaz der)
neden laf sokup üste çıkmıyorsun kendini savunmayı beceremiyorsun.
sanki sadrazam karısı doğuracakmış yanlışlıkla düşmüşüm bu aileye.e bu saaten sonra evliliğim beni depresyona soksa bile annemin soktuğu depresyondan daha iyidir.
ha bide bu lafların ayrılıp eve gelen kızına söyleme şekli ne olur hayal dahi etmek istemiyorum.

dusunuyorum her zor zamanimi kucumsemis.
dogum yaptigim gece sutum gelmedi acliktan oglum.agliyordu kucagima almak istedim annesiyim ya bebegimin neymis paylasamiyirmusum. milletin anasi sezeryan sonrasivyatiyirsun kalk der benimki kalktim diye kiziyordu.
offf ne yapicam bilmiyorum. karman corma heraey...

Back
X