- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.261
çokk güzel ben beğendim
ama bnm fikrim yeşile altın sarısı daha yakışıyor gümüştense
hangisi doreydi hangisi lameydi karıştırdım şmdi
anlayın işte :))
serpılcım eksık varmı bıtıreyım 49 demıstın sanırım cektınmı cekmedıysen sımdı namaz kılcam cekeyım ben
hahahhahaha
çok mu hayalperestiz ya acaba
ama olsun rüyalar önemlidir çıkıyo bazen :))
ohh afiyet olsun salçada iyidir hani bende severim
15 gun sonra olucak cnm amelıyat.tobe yarabbım bı bu eksıktı evet yatmıyor oturuyor ama yınede ıcıme sınmedı bırakamadım
sevgılı eltımde zahmet edıp tesrıf ettıler sonunda hepsının kokune kıbrıt suyu
neysee yaaa dıyetteyım mutsuzum cıkolata bıle yıyemıyoruuummm ve cok ozledıııımmmm
kızlar bu elbise nası ?
parca aldılar tatlım patolojıye gıttı 15 gun sonra sonuca gore amelıyat buuyklugu bellı olcak ama bızımkı kanserım kanserım deyıp gezmeye basladı bıle
bızde yaslanınca boylemııı olucaz kızlar bızıde evlatlarımız ıstemıcekmı agırmı gelcez gelınlere damatlara:18::18::18::18:
arkadaslar adet aralarım bazen 28 gun bazen 35 gun oluyo ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı temız çıktı hrmon testıde yaptırdım oda temız yumurtlama gunumu nasıl hesaplamalıyım son adet aralıgıma göremı bılemedım doktorumda adetının ılk gununden ıtıbaren 10 gun sonra denemelere başla ılk dört gun her gun ılışkıye gırın sonrakı dört gun gunaşırı gırın dedı kafam çok karıştı,benım gıbı sorun yaşamaış olsan varmı bılgılendırebılırmı benıacaba
parca aldılar tatlım patolojıye gıttı 15 gun sonra sonuca gore amelıyat buuyklugu bellı olcak ama bızımkı kanserım kanserım deyıp gezmeye basladı bıle
bızde yaslanınca boylemııı olucaz kızlar bızıde evlatlarımız ıstemıcekmı agırmı gelcez gelınlere damatlara:18::18::18::18:
bitti canım allah razı olsun rabbim kabul etsn ama bebeğim için bize dua edebilirsin :)
rüyalar çıkıyor yaa bende yımırta görmüştüm hamile kaldığım ay bebek demekti oldu işte rabbim gösteriyor:)
kızarmış ekmekle ne güzel olur dimi salça ananeme gitmek istiyorummmmmmmmm
boşver öyle deme yaa sen elinden geleni yap allah rızası için bşver acil ameliyat mıydı da bu zamanı buldu acaba:)
bu iki adet döngüne göre en erken 14. gün en geç de 21. gün yumurtluyorsun demeki (-14 yapınca öyle çıkıyor)
yani çok düzenli olmadığı için temkinli olman lazım
dr'un dediği gibi 10. gününden başla 22-23. gününe kdr gün aşırı devam et canım
akıntınıda takip edersen az çok anlarsın..
10.gunden sonra hergun ılışkı dedı bu sperm kalıtesını düşürmezmi acanba,,nezaman doktora gıtsem sorularımı hazırlıyorum ama agzım dılım baglanıyo resmen odadan çıkıorum kafamda bı sürü soruuu
inşallaah rüyalar çıkarrr canım ne diyeyimmm
işim nelere kaldııııııııııııııııııı
ayy çok kötü insan empati kurunca nasılda yola geliyor
10.gunden sonra hergun ılışkı dedı bu sperm kalıtesını düşürmezmi acanba,,nezaman doktora gıtsem sorularımı hazırlıyorum ama agzım dılım baglanıyo resmen odadan çıkıorum kafamda bı sürü soruuu
hergün ilişki sperm kalitesini düşürür evet, ancak hızını artırırmış
ancak kalitesiz olduktan sonra hızlı olsa ne fayda diye düşünüyorum,
bence gün aşırı olması da yeterli ancak akıntınla birlikte daha emin olduğun gnlerde
3-4 gün üst üste olması şansı artırır sanki.
aynı şey banada oluyor unutup duruyorum, yada hadi diyorum bilmişlik yapmayayım
snra gelip burdan araştırıyorum :)
yok kuzu düşürmez kaliteyi zannetmiyorum 24 saatte toparlanır onlar:)
mutlaka toplanır ama ne kdr birikirse o kdr kaliteli olur diyolar ne bileyim
benimde kafam karıştı
mesela çalışmalara başlayacağınız zmn adettn sonra yani ilk çalışmadan önce 3 gün sperm boşalmamış olsn diyolar
diyelim 10. gün başlıcaksın çalışmaya öncesinde yapmayın o gnden snra devam edin diyolar
valla ben onun bunun doktorların fln yalancısıyım :))
ya zaten hergün olmasından bi sakınca zaten olmaz bence imkan oluyorsa hergün olsun
ama gün aşırıyla da olsağı varsa bu iş oluyor :)
aman boşverelim bunları yaa yok bi kaç saat yat ayaklarını dikle , o kadar dikledim sabaha kadar yattım 5 ayda ne oldu
fos çıktı vakti gelince hiç beklemiyor valla , çalışın anacım bol bol çalışın ama kafaya takmayın önemli olan bu
deryamın kuzusu gelecek bu ay inşallah
bencede yaaa boş işler :)
dediğin gibi olcağı varsa zati geliyo veletler bakmıyolar ayak dikmeye falan
bu aydan hiç umudum yok ama olsunnn belki bi mucize olurrrrrrrr
Tansel geçmiş olsun yaptığının kıymetini bilse bari ama gelmeyen eltin emin ol senden daha kıymetli olur yinede
hapşuu ben elbiseyi beğendim ama yeşilin altına sarı daha hoş bence griden
derya benim tek belirtim rüyamdı canım unutma inşallah gerçege döner bu ay
boş durmak yok hergün yorgan silkelemek var slagonumuz bu olsun kızlar
öyle haticem yaa rüyalarda bi yerde malum oluyo bazen insana
geçen ay işte beni kuzenim görmüştü yine peynir rüyası :)
bu ay bende küflüsünü gördüm bakalım daha beter bişeyle karşılaşmam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?