- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.241
babandan mı cekınıyosun kuzum :) gercı doğal sert yapıdaysa bıraz eger ahh babam benı ne kılıklarla gordu gecen gun 20 yasgunumu kutlarkenkı resımlerımı buldum ay ben nasıl gıymısım okıyafetı ay babamda ızın vermıs dıskoya gıtmısım o halde ayy valla sımdıkı aklım olsa gıymezdım oyle :) ama yınede guzel gunlerdı.
koca göbekle adamcağızın göz zevkini bozmayaım yaa:):) gerçi o ayda ne giyersen dar gelir bende bol bol salaş şeyler pek sevmem ama daracıkta giymem herhalde o günleri bi göreyimde hayılrısı ile yazın gebelik daha iyi oluyor cici cici giyiniyorsun:):) gençken düşünmüyorsun canım yaa evlendikten sonra insan daha bi derli toplu olmay çalışıyor :)
oyyy yavrum maşallah ona yaa dil çıkardı demek yerim ben onu tosunum benim
rabbim bize de nasip etsin inşallah doktor doğumla ilgili bişey dedi mi canım açılma falan var mı
bu arada nerde doğuracaksın bilelim de ona göre hareket ederiz:)
ohh kardeşinde iyiymiş rahatlamışsındır canım ne güzel
şuanda herşey normalmiş serpilcim. sancım çoğalmadıkca acılmada çoğalmazmış normal doğum olcak inş. son anda aksi bi durum olmzsa. evime çok yakın gittiğim hastane. haticenin gittiği hastane ile aynı doktorumuzda aynı.:)
çok şükür rahatladım valla. paşamda iyi ohhh gel keyfim gel
şuanda herşey normalmiş serpilcim. sancım çoğalmadıkca acılmada çoğalmazmış normal doğum olcak inş. son anda aksi bi durum olmzsa. evime çok yakın gittiğim hastane. haticenin gittiği hastane ile aynı doktorumuzda aynı.:)
çok şükür rahatladım valla. paşamda iyi ohhh gel keyfim gel
ya benim sürekli salça yeme isteğim var ekmek üstüne sürüp yiyorum sürekli manyaklaştım iyice:)
hahahaa salçacı kızan seni :))
ya kızlar aranıza rüya yorumlayabilen varmı
sbhtan beri arıyorum bulamadım tam karşılığını
küflü peynirler gördüm çok iğreniyordum böyle iğğş yapıyodum
peynirim anlamı çok güzel bekarlara eş evliye gebeye bebek fln diyo
küf anlamına baktığımda zekatı verilmemiş mal diyo :S
ama küflü peynir deyince hiçbişey çıkmıyo
bu rüya iyimi şimdi kötümü bilemedim
geçen ay rüyasnda kuzenim görmştü beni peynir yiyomuşuz fln
bebek diye yormştuk anlamına bakıp yarım yamalakta olsa bi yerden tuttyduk bebeği :)
şimdi bu küf işi karıştırmasydı heveslenecektim ona göre
ne diyosunz bi yorumu olan varmı :)))))
slm kızlar bıseyler yıyeyım dıe kactı kaynanamın yanından ama yıne ınıcem
eeesssmmmaaaa allah kavustursun cnm hayırlı teskerler olsun ıns tez zaman da gecsın vakıt.pasamızın ıyı olmasına cok sevındım cok sukur herseyınız yolundaa
tatıl dıyorsunuz yanı esımde hayal kuruyor 40mız cıkınca tatıle cıkalım dıyor ayy el kadar bebeyle zor ama bılemıyorum yınede
baktım da bende bulamadım yaaa sen küfü boşver peynire odaklan canım bebeiiş geliyor belki de:):)
ayy derya yedim salçayı nasıl rahatladım anlatamam:)
uzat ayaklarını da öyle ye canım dinlen azcık, kaynanan düzelmedi mi ameliyat falan olmadı herhalde
slm kızlar bıseyler yıyeyım dıe kactı kaynanamın yanından ama yıne ınıcem
eeesssmmmaaaa allah kavustursun cnm hayırlı teskerler olsun ıns tez zaman da gecsın vakıt.pasamızın ıyı olmasına cok sevındım cok sukur herseyınız yolundaa
tatıl dıyorsunuz yanı esımde hayal kuruyor 40mız cıkınca tatıle cıkalım dıyor ayy el kadar bebeyle zor ama bılemıyorum yınede
kızlar bu elbise nası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?