Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

rihana naptın canım kan tahlili yaptırdnmı merak ettim yaz hadi?

koca göbekle adamcağızın göz zevkini bozmayaım yaa:):) gerçi o ayda ne giyersen dar gelir bende bol bol salaş şeyler pek sevmem ama daracıkta giymem herhalde o günleri bi göreyimde hayılrısı ile yazın gebelik daha iyi oluyor cici cici giyiniyorsun:):) gençken düşünmüyorsun canım yaa evlendikten sonra insan daha bi derli toplu olmay çalışıyor :)

biraz yaşla da alakalı canım galiba yani o yaslarda uni. gıdıyosun herseyı yasamak ıstıyosun doya doya cok sukur ailemde ızın cerdı vermesydı sımdı yasamaya kalkardım buyuk ıhtımal buda evlılıgımı etkilerdi diye dusunuyorum. bıde tabıı iş hayatına gırıncede ınsan daha bır olgunlasıyor evlenınce sorumluluklarda artıyor ya resmen zamanla evrim gecırıyoruz

şuanda herşey normalmiş serpilcim. sancım çoğalmadıkca acılmada çoğalmazmış normal doğum olcak inş. son anda aksi bi durum olmzsa. evime çok yakın gittiğim hastane. haticenin gittiği hastane ile aynı doktorumuzda aynı.:)
çok şükür rahatladım valla. paşamda iyi ohhh gel keyfim gel

iyi iyi sevindim canım vaktiyle gelsin oğlumuz, sen kendini anlarsın zaten canım , hatice den haber alırım ben
o zaman canım, keyfini yerim ben onun:)

ne uslu oğluşumuz gününü bekliyor usul usul annesi
yirim ben onu ya

ya nasıl kar yağıyor anlatamam, niye eve göndermiyor bunlar bizi ya yolda kalırsak

slm kızlar bıseyler yıyeyım dıe kactı kaynanamın yanından ama yıne ınıcem

eeesssmmmaaaa allah kavustursun cnm hayırlı teskerler olsun ıns tez zaman da gecsın vakıt.pasamızın ıyı olmasına cok sevındım cok sukur herseyınız yolundaa

tatıl dıyorsunuz yanı esımde hayal kuruyor 40mız cıkınca tatıle cıkalım dıyor ayy el kadar bebeyle zor ama bılemıyorum yınede

ya benim sürekli salça yeme isteğim var ekmek üstüne sürüp yiyorum sürekli manyaklaştım iyice:)

hahahaa salçacı kızan seni :))

ya kızlar aranıza rüya yorumlayabilen varmı
sbhtan beri arıyorum bulamadım tam karşılığını
küflü peynirler gördüm çok iğreniyordum böyle iğğş yapıyodum
peynirim anlamı çok güzel bekarlara eş evliye gebeye bebek fln diyo
küf anlamına baktığımda zekatı verilmemiş mal diyo :S
ama küflü peynir deyince hiçbişey çıkmıyo
bu rüya iyimi şimdi kötümü bilemedim
geçen ay rüyasnda kuzenim görmştü beni peynir yiyomuşuz fln
bebek diye yormştuk anlamına bakıp yarım yamalakta olsa bi yerden tuttyduk bebeği :)
şimdi bu küf işi karıştırmasydı heveslenecektim ona göre
ne diyosunz bi yorumu olan varmı :)))))

esma kardeşin için sevindim inşallah tez zamanda alışır
tosun paşam uslu uslu oturuyor desene 29 şubatı atlattı ya ne zaman isterse gelsin :)) gün için bişeyt demedimi dr ne zaman gelirmiş

baktım da bende bulamadım yaaa sen küfü boşver peynire odaklan canım bebeiiş geliyor belki de:):)
ayy derya yedim salçayı nasıl rahatladım anlatamam:)

uzat ayaklarını da öyle ye canım dinlen azcık, kaynanan düzelmedi mi ameliyat falan olmadı herhalde

serpılcım eksık varmı bıtıreyım 49 demıstın sanırım cektınmı cekmedıysen sımdı namaz kılcam cekeyım ben

baktım da bende bulamadım yaaa sen küfü boşver peynire odaklan canım bebeiiş geliyor belki de:):)
ayy derya yedim salçayı nasıl rahatladım anlatamam:)

hahahhahaha
çok mu hayalperestiz ya acaba
ama olsun rüyalar önemlidir çıkıyo bazen :))

ohh afiyet olsun salçada iyidir hani bende severim

Son düzenleme:
kızlar bu elbise nası ?

Eklentiler

• $yesil-elbise1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
uzat ayaklarını da öyle ye canım dinlen azcık, kaynanan düzelmedi mi ameliyat falan olmadı herhalde

15 gun sonra olucak cnm amelıyat.tobe yarabbım bı bu eksıktı evet yatmıyor oturuyor ama yınede ıcıme sınmedı bırakamadım
sevgılı eltımde zahmet edıp tesrıf ettıler sonunda hepsının kokune kıbrıt suyu

neysee yaaa dıyetteyım mutsuzum cıkolata bıle yıyemıyoruuummm ve cok ozledıııımmmm

iyi ettin kız arada kaç öylee özletme fazla kendini
kaynana bugünlerde esir alcak seni anlaşılan
nasıl bari durumu inş önemli bişiyi yoktur canım

parca aldılar tatlım patolojıye gıttı 15 gun sonra sonuca gore amelıyat buuyklugu bellı olcak ama bızımkı kanserım kanserım deyıp gezmeye basladı bıle

bızde yaslanınca boylemııı olucaz kızlar bızıde evlatlarımız ıstemıcekmı agırmı gelcez gelınlere damatlara:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…