- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.221
bi kaç kişiyi yakaldım hee geçmişi okurken online lar valla hiç selam vermiyiler bize küstüm şahsen
ohh muhabbete bak deniz kum güneş noluyor yawww
heheh her yerdeee kar varr kalbim seni beklerr karlar düşerr düşer düşer ağlarımmm hep ismini hep ismini anarımmmmmmmmmm
aynen canım ya neyse az kaldı yaza :) 4 ay falan :)
ohh muhabbete bak deniz kum güneş noluyor yawww
heheh her yerdeee kar varr kalbim seni beklerr karlar düşerr düşer düşer ağlarımmm hep ismini hep ismini anarımmmmmmmmmm
evet cnm bende farkettim
mfalconda kocaman olmuş bu arada
nisanı bi atlatsak hayırlısı ile şöyle rahat rahat giyinsek bi babetler elbiseler ohhh sonra da deniz kum bekle bizi:):)
yaww hatice bi dur şurda hayal kuruyoruz karı çıkar aradan :):):)
neyseeee selamınaleyküm
aleykümselam diyorum
evet az kalmış , bizim zuzunun da az kaldı hee 37 de bide face de resimleri var bi tombiş bi tombiş görseniz:)
her sene oldugu gibi olursa havalar kıbrısta nisanda baya hava guzel sıcak olur ohh gıyerız kısa kollu kıyafetler sortlar ya ben ne gıyecegımı bulamıyorum artık kızlar evde kıyafetler olmamaya basladı pantolanlara gıremıyorum elbıselerım oluyor bırtek onlarda daralmaya basladı alısverıs yapsam kıslık bırsey yok duzgun ay delirejem ben
aaa merak ettim ya
ayy ne güzel yaa yaz gelsinn incecik tiril tiril giyinelim şöyleee
bizim o moda girmemiz haziranı bulur :) kıbrısta olmanın faydaları işte
bu kıyafet derdide ayrı bişey valla olmaz şmdi göbüş büyücek
baktım da kaldırmışlar yaaa bi tane tontiş suratlı belki de doğurdu bizimki hiçte girmiyor ki haber alalım
faceden takip edeyim bari bebeişin resmini koyarlar elbet:)
lahana gibi giyinmekten sıkıldım bende yazada göbek kocaman olacak dar bieyde giyilmez napcam bakalım
baktım da kaldırmışlar yaaa bi tane tontiş suratlı belki de doğurdu bizimki hiçte girmiyor ki haber alalım
lahana gibi giyinmekten sıkıldım bende yazada göbek kocaman olacak dar bieyde giyilmez napcam bakalım
bende koca göbekli olurum inşallah yaza
neden gıyılmezmıs asıl o zaman gıyılır dar oh göbıs meydanda bayılıyorum ya
kızlar 14 nisanda düğün var halam terzı kendıme kıyafet dıktırıcem aklımda soyle bırsey var zümrüt yeşili dar dizin biraz ustunde olucak gogus bolgesı hafıf kalp seklınde olucak tabı goguslerım buyuk oldugu ıcın askılı olmalı askısıda ınce baslıycak kalınlasıcak ve ıncelıcek nete bulursam benzerını resmını koyarım ama sorun ayakabı guzel sık babet bulmam lazım aslında topuklu guzel gıder ama rısklı topuklu gıymem esım hayata ızın vermez
kızlarrrr tosunumu gördüm geldim. ayy daha çok heycan yaptım şimdi anlatamam nasıl bişi bu yaşamak lazım:)
tosunum çok güzel görünüyodu yaa aşık oldum tekrar tekrar. ağzını açıp kapatıyodu esnedi :) bide ilk defa dilini gördümmmm dil çıkardı bize. çok heycan yaptım ya doktorumu bi görseniz okadr heycanlı konuştuki uçarak geldim eve sanki:) 2.877 gr olmuş 49 cm boyu.tontiş tontiş yanakları eller ağzında falan izlemeye doyamadım valla.
sizlerde tez zamanda görün beişlerinizi büyümüş bi şekilde inş.
rosee az kaldı cnm sakın girmemezlik yapma valla heran doğurabilrim:d karda kışta dikkat et kendine. boşver millet taşısın sakın bişi yapma.
selmaaa yat hmn dinlen cnm bel ağrısı çok zor çekilmiyo valla. yorulmaman lazım bebeğin için.
kızlar bnde yazın kum günrş keyfini oğlumla yaşıcam inş.
bu arada kardeşimde aradı yerleşmiş herşey çok iyi diyo:) çok şükr sesinide duyduk.
inşallah bitanem yaaa göbüş yarıştırırız seninle benimki daha belli olmuyor ne zaman çıkacak tam anlamıyla:):)
hazirana 7 aylık oluyorum bahar babamın yanına falan koca göbüşle gidemem öyle:):)
gözümde canlandırdım da gzel olur buşursun babet yaa neler var neler ama nisanda çıkar mı babetler bilmiyorum
kızlar 14 nisanda düğün var halam terzı kendıme kıyafet dıktırıcem aklımda soyle bırsey var zümrüt yeşili dar dizin biraz ustunde olucak gogus bolgesı hafıf kalp seklınde olucak tabı goguslerım buyuk oldugu ıcın askılı olmalı askısıda ınce baslıycak kalınlasıcak ve ıncelıcek nete bulursam benzerını resmını koyarım ama sorun ayakabı guzel sık babet bulmam lazım aslında topuklu guzel gıder ama rısklı topuklu gıymem esım hayata ızın vermez
kızlarrrr tosunumu gördüm geldim. ayy daha çok heycan yaptım şimdi anlatamam nasıl bişi bu yaşamak lazım:)
tosunum çok güzel görünüyodu yaa aşık oldum tekrar tekrar. ağzını açıp kapatıyodu esnedi :) bide ilk defa dilini gördümmmm dil çıkardı bize. çok heycan yaptım ya doktorumu bi görseniz okadr heycanlı konuştuki uçarak geldim eve sanki:) 2.877 gr olmuş 49 cm boyu.tontiş tontiş yanakları eller ağzında falan izlemeye doyamadım valla.
sizlerde tez zamanda görün beişlerinizi büyümüş bi şekilde inş.
rosee az kaldı cnm sakın girmemezlik yapma valla heran doğurabilrim:d karda kışta dikkat et kendine. boşver millet taşısın sakın bişi yapma.
selmaaa yat hmn dinlen cnm bel ağrısı çok zor çekilmiyo valla. yorulmaman lazım bebeğin için.
kızlar bnde yazın kum günrş keyfini oğlumla yaşıcam inş.
bu arada kardeşimde aradı yerleşmiş herşey çok iyi diyo:) çok şükr sesinide duyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?