• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

😱😱gerçekten mi heyecanlandım çok mu sancılı nasıl ay nefes al ver pilates topun var mı🤪
Top vardı ama kim bilir nerde şişirmedik bile 😂😂 dur kız hemen doğurmak herhalde 2 3 gün sürebilir ağrılar çok hafif çünkü doğum sancısı gibi değil 😂😂

Top vardı ama kim bilir nerde şişirmedik bile 😂😂 dur kız hemen doğurmak herhalde 2 3 gün sürebilir ağrılar çok hafif çünkü doğum sancısı gibi değil 😂😂
Sancı geliyorsa sabaha kadar sıklaşacak işte sancı gibi mi kız sen biliceksin ben bilmemki🤣🤣🤣

İnsan heyecanlanıyor acaba bugün kavuşacak mıyız diye 😊😊
Bir avazda kendi sancınızla kurtulun inşallah 🤲🏻 sancı esnasında edilen dua kabul olurmuş bize de aklınıza geldikçe ismen dua edin benim adım yeşim 😅 bir de yakın çevreniz mümkünse Meryem süresini okusun benim eşim son ayeti bitirdiğinde ben oğlumu doğurmuştum çünkü o kadar bagirmadan sonra en sonunda "ay anne bu çok güzel" dediğimi duymuş 🥰

Bir avazda kendi sancınızla kurtulun inşallah 🤲🏻 sancı esnasında edilen dua kabul olurmuş bize de aklınıza geldikçe ismen dua edin benim adım yeşim 😅 bir de yakın çevreniz mümkünse Meryem süresini okusun benim eşim son ayeti bitirdiğinde ben oğlumu doğurmuştum çünkü o kadar bagirmadan sonra en sonunda "ay anne bu çok güzel" dediğimi duymuş 🥰
Allah razı olsun 😊 yakın çevremde pek kimse yok eşimle yalnız olacağız hastanede büyük bir ihtimalle o da o an heyecandan okuyabilir mi bilmiyorum yine de söyleyeyim 😊😊

Desene seninki naz yapıyor. Sen misin aylarca gec gel kızım diyen hakkını veriyor cocuk😅
Darısı Bizlerin başına 🙏🙏

Ama canım bence hazirlik yapıyor kızın. Ne zaman kontrole gideceksin tekrar ?
Siz misiniz beni buraya diken dedi şimdi de ben çıkmıyorum diyor gibi geliyor bana da 😂😂 cuma günü kontrole gideceğim o zamana kadar doğurmazsam 😂

Siz misiniz beni buraya diken dedi şimdi de ben çıkmıyorum diyor gibi geliyor bana da 😂😂 cuma günü kontrole gideceğim o zamana kadar doğurmazsam 😂
Ay seveyim onun inadını beeeen. Cimcimeee 😍😍😅
Peki cuma günü kontrolde ne diyebilir doktor. Alalım falan diyebilir mi ?
Nasil bir yol ciziyor size simdi. 40haftaya kadar bekleyecek mi bir aksilik olmazsa dogal yolla gelmesini

Nasil bir yol ciziyor size simdi. 40haftaya kadar bekleyecek mi bir aksilik olmazsa dogal yolla gelmesini
bu bebeklerin karında kudurma saatleri doğduktan sonra da aynı mı acaba😅

Hiç öyle bi durumdan bahsetmedi doğmazsa alırız ya da suni sancı veririz gibi şeyler söylemedi ama çok kilo almazsa iyi olur doğum zor olur dedi belki de doğumu başlatmak isteyebilir

Back
X