Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

otur oturduğun yerde ne işin çarşıda pazarda yaww ne korkusuzsun hay allahımya

isyanlara başlattım teyzesi hiç sorma bıktı yavrucak benden ama hergün seviyorum onu ağrılarım çok oluyor üzüyorum sonra ama mutluyum yine de hava da güzel içim açılıyor böyle olunca:)

pazara mı gideceksin üff esma otur yerinde yaa balkon yok mu sizin çık bi nefes al sonra gir içeri yolda bişey olacak sonra dayan biraz daha

:))))) korkuttunuz beni bee
kayınvalidemde yanımda ya doğurmaya falan niyetlensem yeetiştirir beni hastaneye hem bnm tosunum çok akıllı baksanıza teyzeleri dinlenmek istiyomuş bni izne ayırdı uslu uslu gününü bekliyo

kızlar karnımı bi görseniz resmen meksika dansı yapıyo dalgalanıp duruyo. kalabalık biyerde otururken komik oluyo ama herkesin dikkatini çekiyo nasıl oynuyo o die millet göbeğime odaklanıyo tüm bakışlar göbeğimde

:))))) korkuttunuz beni bee
kayınvalidemde yanımda ya doğurmaya falan niyetlensem yeetiştirir beni hastaneye hem bnm tosunum çok akıllı baksanıza teyzeleri dinlenmek istiyomuş bni izne ayırdı uslu uslu gününü bekliyo

kızlar karnımı bi görseniz resmen meksika dansı yapıyo dalgalanıp duruyo. kalabalık biyerde otururken komik oluyo ama herkesin dikkatini çekiyo nasıl oynuyo o die millet göbeğime odaklanıyo tüm bakışlar göbeğimde

hoşgeldin canım, maşallah tosununa
bizde hergün merak ediyoruz acaba bgnmü doğurdu bu kız diye
ama daha duruyorr paşa bekliyor gününü
ya aslnda bi böyle pipiriklerniyoruz ama geçen otobüse her akşam birlikte bindiiğim bi kız vardı hamile
ben sanıyorum 7 aylık fln bi sordum ki ne duyayım
bu arada kızda işten çıkıyo her akşam yani
9 ay 10 ü de dolmuş haftaya sezaryanla alcaklar artık diyo
hey maşallah dedim yaa hem o kdr şişmemiş gayet rahat inip biniyo otobüze geziyo bide
hemde günü dolmuş geçiyo bile hala çalışıyo
vallaa biz olsak yayılır yatarız işte millette bi azim ki sorma
sen geldin aklıma :))

Son düzenleme:

allahım ne büyüksün rabbim bi nokta sonra ne hale geliyor kıyamam ben ona daha şimdiden eller havaya ohhh müzik aç yawruma bakim

maşallhhh maşallhhh....
cnm bnde rahatım yaa herişi yapıyom valla oturduğum yerde duramıyom:) en güzeli öle olmak yata yata zamn geçermi bee bugün mutfak dolaplarını silmeye niyetlendim kaynanam kızdı bana çok şükür hem hareketli olunca şişmiyosunda bn hala yüzüklerimi takıyom ayakkabılarımı giyiyom.
bu arada 29 gn kalmış tıcker öle yazıyo...

maşallah deryaa yaa alnından öpeydin kızı yolda doğuracak yani o derece bende çok isterim öyle dinamik olmak
4 aydır tam tersiyim baharın güneşin gelmesini bekliyorum aktifleşirim belki diye böyle olursam mızmızın teki olacağım
hiç sevmem, bu arada tosunum teyzesinin doğum gününü de bekliyor olabilir yani

yok artık sende dolap silcek kadarda değil
al eline örgü falan örsene sen bu aralarda :))

valla maşallah dedim, bizlerde öyle olsak oh ne ala
otura otura şişer insan tabi çalışan demir paslanmaz demişler
dediğin doğru ama kışın böyle insanın canı hiçbişe istemiyo
yaz gelse daha enerjik olcaz hepimiz biliyorum ben :)

valla güneşli ılık gnleri bekliyorum kuzum belki ruhum neşe dolar, hava kötü ağrı sızı
üstüne bunaldım , bide tam tersi olurmuş yazın iyice bunalım :):)

off biliyorum daha erken ama almak istiyorum bişeyler odasını beğendik almak istiyom onu arabasını kıyafetlerişni bişeyler almak istiyommm 22 sinde gidicem sonra beni kimse tutamaz

kızlar ya inanamzsınız bır sıte buldum temmuz annelerınden hamıle olmadan oncekı kılonu yazıyosun ve boyunu hamılelıgın hafta hafta kac kılo almıs olmanızı yazıyo maksımumdan mınımuma kadar Pregnancy weight gain calculator ben hesapladım 74 le doğurmalıymısım kım ben mı ooo alamamkı okadar kilo

Son düzenleme:
off biliyorum daha erken ama almak istiyorum bişeyler odasını beğendik almak istiyom onu arabasını kıyafetlerişni bişeyler almak istiyommm 22 sinde gidicem sonra beni kimse tutamaz

al haticem al insan dayanamıyor yaa ben zor tutuyorum kendimi 22 sinde mi göreceksin paşamı bende 12 sinde ama büyük ultrasona kadar bekleyeceğim yine rabbim yüzümü güldürür inşallah bende bi kaç tane oda modeli beğendim netten paylaşayım sizinle

benimde 79 çıktı 17 kilo alır mıyım bilmem nasıl olurum acaba tombiş tombiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…