Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok canım çok fazla önemli olan senin kilo alman değl bebeğin iyi beslenmesi abartmışlar

canım tabıkı oyle ama otomatık hesaplayıcı oyle hesapladı zaten normal olmam gereken kılonun cook altında hamıle kaldım ondan oyle cıktı

kızlar kızlar gelemmii yanağızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soguktan ölemmi
puff hava cok guzel gezxmek ıstıyorum ama gezcek yer bulamadım

ayy krem rengi olanı bende çok beğendim
bayılırım böyle tek renk ufak detaylarla renklenmiş odalara
hep hayalim bembeyaz bi odam olsundu
çocuğum olursa ona yaparım inşş ferah ferah

ayy bembeyaz bi oda çok güzel olur ama çocuk büyüyünce o beyazlar ne hale gelir bilmiyorum kuzu:)

kızlar kızlar gelemmii yanağızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soguktan ölemmi
puff hava cok guzel gezxmek ıstıyorum ama gezcek yer bulamadım

otur oturduğun yerde biz çalışıyoruz bak takıl bizimle :)

büyüyen yatak beşik sonra bu hale geliyor

bende öyle düşünüyorum canım en mantıklısı

Puff hava cok guzel gezxmek ıstıyorum ama gezcek yer bulamadım

bak şuna ya sabahın 8.30 dan beri bu sandalyede oturuyorum dahada 4 saati kadar oturacam ayar etme bizi otur oturduğun yerde gezmek falan yok bizi bırakıpta hem nereye gidiyon bakem

2 gün kayboldum neler olmuş çok şükür rabbime senn adına çok sevindim canm ay içim kıpır kıpır oldu inş hadi sıra bizde bende düzenli ilişkiye girmedim ama günüm geçti bende pko olduğu için test yapmak içimden gelmiyo zaten kaç gündür ablamda kalıyorum bebek var dışarıda çıkamıyorum test alayım yada kan vereyim öle oturuyorum artık bakalım eve gidince test alcam olmazsa kan ama inan çok sevindim kaç gün olmuş öğreneli ben yeni nete girebildim

serpıl aldıgım kılomu sormusun cnm ben 6 aya kadar 1 kılo aldım 1 ay ıcındede 4 kılo aldım yanı toplamda 5 kılo almıs bulunmaktayım cok kılo almadım gorende dıyor zaten ama sımdı sımdı hızlıca almaya baslıyorsun sanırım 6 aydan sonra hesaplayıcıda 70 cıkardı ama ben onkere gecerım o 70i

hatcem deme oyle otur otur nereye kadar

ayy kızlar okadar cok ısterım kı sunada hep beraber toplanıp bı yerde oturup sohet etmeyııı hayalı bıle harıkaaaa

nerdesin sen kaç gündür gezenti kaç gün geçti senin niye test yapmıyorsun

kıyamam ben sıze yaa hamıleyken cok zor tabı ama napcan calısan demır ısıldarmıs bızım gıbı pas tutmazsınız ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…