- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.401
benimde 79 çıktı 17 kilo alır mıyım bilmem nasıl olurum acaba tombiş tombiş :)
canım kremli olan odaya bayıldııımmm
canım 30 kılo almam gerekıyomus uuuu hayata alamam yapım da yok okadar kılo almak tıtıttıttt
bende çok beğendim o modeli canım aklımda yani rengide güzel duruyor
canım kremli olan odaya bayıldııımmm
yok canım çok fazla önemli olan senin kilo alman değl bebeğin iyi beslenmesi abartmışlar
bende kremi beğendim sade şeyleri severim bende eşim çileğin denici odasını beğendi
Eki Görüntüle 359043 mavi beyaz eşim kaptan aslında çok beğenmiş bunu
genç odası şeklinde mi alacaksınız canım
ayy krem rengi olanı bende çok beğendim
bayılırım böyle tek renk ufak detaylarla renklenmiş odalara
hep hayalim bembeyaz bi odam olsundu
çocuğum olursa ona yaparım inşş ferah ferah
kızlar kızlar gelemmii yanağızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soguktan ölemmi
puff hava cok guzel gezxmek ıstıyorum ama gezcek yer bulamadım
büyüyen yatak beşik sonra bu hale geliyor
kızlar kızlar gelemmii yanağızdan öpemmi siz ananızın koynunda ben soguktan ölemmi
Puff hava cok guzel gezxmek ıstıyorum ama gezcek yer bulamadım
Allahimm bizlerden nusretini esirgeme hamislerimize sihhat,bekleyenlerimize tez zamanda evlat nasip et et insaalah
burasi harbiden ugurlu kizlar ya bu kadar tesaduf olamaz yani bir bir dogurucaz bole giderse
sirada derya melek burcu var cok calisin kizlar bak anlamam ben ole kustuk, kirildik felan hergun yoklama yapicegim sizi bak
sonra ismimizi gebisler kulubu yapalirizzzzzzzz
2 gün kayboldum neler olmuş çok şükür rabbime senn adına çok sevindim canm ay içim kıpır kıpır oldu inş hadi sıra bizde bende düzenli ilişkiye girmedim ama günüm geçti bende pko olduğu için test yapmak içimden gelmiyo zaten kaç gündür ablamda kalıyorum bebek var dışarıda çıkamıyorum test alayım yada kan vereyim öle oturuyorum artık bakalım eve gidince test alcam olmazsa kan ama inan çok sevindim kaç gün olmuş öğreneli ben yeni nete girebildim
hatcem deme oyle otur otur nereye kadar
Ayy kızlar okadar cok ısterım kı sunada hep beraber toplanıp bı yerde oturup sohet etmeyııı hayalı bıle harıkaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?