Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaa burcu had sende test al lütfen belki bebiş var sevinelim tekrardan birinin sevinci bitmeden diğerine sevinelim:)

çok da almamışsın canım yaaa bende verdiğim kiloyu aldım şuan hamile kaldğım kilodayım ama yersem devamı gelecek gibi kendimi tombiş olarak çok merak ediyorum:)

nerdesin sen kaç gündür gezenti kaç gün geçti senin niye test yapmıyorsun

slm cnm sorma ya ablam işe başladıda kaynanası gelene kadar ben bakcam bebişe ondan dışarı çıkamıyorum bebeği evde tek bırakamam havada soğuk dışarıda çıkarmak istemiyorum bugün yarın evime geçcem o zmn test alırım diyorum eşimede aldırmak istemiyorum çünkü heyecanlanıyo sonra üzülüyo 1 tane bile belirti yok sadece mevsim yorgunluğu ve bebiş ilk defa bakıyorum hiçte kolay bişey değilmiş başıma ağrılar giriyo valla

rose unda hiç belirtisi yoktu burcu hadi hayırlı haberlerle bebek bakmak zordur bilirim yiğenime baktım bende doğdu yanında kaldım yengemin gece uyumadığım zamanları bilirim:)

kızzz deryyaa nerdesın bedenın var ruhun yokkk kızlar cokmu yogunsunuz iş iş nereye kadar boşverin gitsın sızde

rose unda hiç belirtisi yoktu burcu hadi hayırlı haberlerle bebek bakmak zordur bilirim yiğenime baktım bende doğdu yanında kaldım yengemin gece uyumadığım zamanları bilirim:)

sorma valla çok zor emanet olunca farklı oluyo kendinin olsa yine kolayda bakalım hayırlısı inş sevcinçli bir haber veririm

kızlarrr kocam la ısyanlardayız artık kızımızı ısmıyle sevmeye baslamısken ozellıkle benım aılem dalga gecerler cok deıp bızı soguttu esımde ben ıyce soguöaya basladım dıyorlar evet derın ısmı cok alay edıcı olabılır kızımız uzulmesın annem bugun dedı genc kız oldugunda dusunsene nekadar derın sın gel senı cıkarayım deseler falam dıyor evet kotu olur

derin lere gıttım deseler bıle butunlesınce kotu oluyor gecen annem bendeydı kardesım aradı nerdesın dıe annemde derınlerdeyım dedı oda nekadare derınlerdesın dıyor sanırım esımde bende ısmınden vaz gecmek zorunda kalıcaz

sız ne dusunuyorsunuz halbukı okadar benımsedıkte kızım buyuyunce onunla dalga gecmelerını ıstemem

kızımızı gördük bugüüüüünn, döndü poposunu göstermedi yüzünü inatçı şey, sonunda bir an gördük, çirkiiin sanki dünya güzeli bi de saklıyor elleriyle herşeyi çok iyi, ama dr bana 3 hft sonra bi daha bakıcak dopplerle, preeklampsi gelişme riskin var ama kesin olacak diye bişey yok dedi, biraz kafama taktım dua edin olmasın öyle bişey bebek için de anne için de çok tehlikeli bir süreç o :26:

tansel kızının ismi çok güzel ve karizmatik o şekilde dalga geçmezler çok var şimdi o isim. ben de hala düşünüyorum ama değiştirmiycem sanırım

selma sen bakma millete onlara kalırsa her isme bi lakap takarlar ben eşime ne desem hep bişeyler uyduruyor öyle derler böyle derler olmaz diye amacı arif koymak ama asla o olmıycak

maşallah kızıma kocaman olmuştur sıkma canını allahın izniyle bi aksilik olmıycak evlatlarımıza

ay ne güldüm geçen isimlere bakıyorum o nasıl bu nasıl diye soylüyorum eslem dedim eskiden bi şarkı vardı hani
eslem meslem karşıbeli seslen olmadı baştan abuçiçiçi derler olmaz

kızlar ozaman soyle dıyım ben mına demıstım esım kaba dedı esım gokce dedı ben asla olmaz dedım sonra derin ve begüm arasında kaldık derin soylemesı guzel begum anlamı

derının malum hıc bır anlamı yok
begüm ıse prenses hanım efendı kadın hukumdar demek

sızce begüm nasıl

yaa sankı banada derinle cok dalga gecerler gıbı gelıyor bılsem gecılmıycek bende asla degıstırmem ama bence cok gecerler puufff kafam karıstı ıyceee

ilk sen mina demiştin mine koyun ozaman bence kulağa çok hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…