Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

baharcımm nasıl şaşırdımm anlatmam okadr alışmışımki tosunun demeye :) rabbm hayırlısını versn sağlıklı sıhatli bi evlat olsun.

deryaaa bn geldim kuzum ama kimsecikler yok geç kaldım sanırım. inş bebiş vardır kusum göbişinde ondan böle hissediyosundur. beklee test falan yapmaa...

haticemm kıyamam yaaaa kız artık bn evdeyim canın bişi isterse söle kuzum bn yaparım sana gelir yersin. öle kimseye minnet etme boşver.

kasım kasım kasılıyom yatamadım bi bakınıyım zaman geçsn dedim. kmseciklerde yok

5 yıllık evliyim cnm bu saatten sonra degişmez heraldee kaldım böyle ühüüüüüü(burda yalan dünyadaki nurhayat gibi ağlayayım bari :)))) )

günaydın kızlar, çok mutsuzum bugün çok
gece hiç uyuyamadım o yetmez gibi sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı brz
sanırım adet olacağım ben boşuna bu kdr salak salak heveslendim
vücudum bile dalga geçiyor benle nefret ediyorum herşeyden !
iğrenç bi güne başladım ölmek istiyorum yeter artık
sbhtan beri ot gibi etrafa bakınıyorum

deryaaa allah korusun o nasıl laf öyle aşkolsun tevekkkül etmek lazım hem dur bakalım hemen karalar baglama velevki olmadı ondada vardır bir hayırrr gençsin hamdolsun sağlıklısınnn her ay sansın daha artıcak bunları düşünnn

Baya sasirdim cnm esim zaten degisir.diyodu durmadan annem uzuldu biraz ama ailede cogu kiz olsun diyordu.kiz duyuncalar coook sevindiler bende.sevindim ay nasil.suslerim onu ben simdi isim bulmam lazim

cnm valla süpriz yapmış kuzucugun sana sağlıkla doğsun gelsin inş...

günaydın kızlar hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :119: :119:

hapşu çok şaşırdım canım rabbim gönlüne göre versin
esmacım sağol hayatım öpüyorum seni
derya ne biçim laf onlar öyle hiç yakıştımı sana

bana bak huni zamanınmı geldi nedr kaşınıyosun heralde ne biçim konuşuyosun herşeyi ateşe baglama görmeden ümit kesmek yok allahtan ümit kesilirmi canım ya inş hayırlısıyla olacak

baharcım bide inan dün nette giyime baktım kızlara o kadar cici şeyler varki anlatamam ben hep eşime yaaaaaaaa bunlar çok cici diyrm oda kızın bunlar diyo e heralde yani sen şimdi ne ciciler alırsın kızınaaaaaaaaaaaaa yenir onlar valla

kızlar merhaba..

Kadınlar gününüz kutlu olsun :)
Ben 8 aylık evliyim... Ama Pko var bende adetim düzensiz her zaman 45-50 gün arasında oluyordum. ama nerdeyse 120 gün olacak okadar çok ilaç aldımki pko için eşim de kullanma artık dedi çok kilo aldım birde hayıt suyu aldım bende 1 şişesi bitti ama bende tık yok... şuan sol kasığımda sncılanmalar var.. akıntı,sık idrara çıkma birde ateşim çıkıo ürekli hararet basıyor. doktora gitmeye korkuyorum kasığımdaki ağrılar belimden sol bacağımın içine vuruyor.. deli olmamak elde değil... çok mutsuzum yaws

maşallah sana rabbim sen koru
nasılsın canım iştemisin yoksa

bugün iyiyim haticem işteyim ağrım var ama azaldı şükür çok ayakta durmadığım sürece sorun yok gerçi oturmakta yaramıyorum
kalkmakta zorlanıyorum ne yapalım kanama olmasında dayanıyorum artık buna da binlerce şükür

ne çirkini kıııııı dünyalar tatlısı buuuuu allahım korusun nasıl oldun şeker

hee çok çirkin baksana koca göbekli kızım , iyiyim özge ağrı var ama şükür önceki gibi değil dün de hiç kanama olmadım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah son olsun

cnm çok oturmakta çok ayakta kalmakta sakıncalıymış mesela 2 saat oturuyosan 10 dk kalkıp dolaşmalıymışınnn

maşşallah güzel kızıma
iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…