- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.821
naber kızlarr yoruldum yinee, hatice yine mi ciciler aldın Allah sonumuzu hayretsin ama yavaş yavaş alınca bitmiyor zaten yavaş devam et sen, çok ihtiyaç var zaten hepsini bi kerede alma.. kaynananı da boşver hepsi aynıı, bizimki de anahtarı var gelip evde kafasına göre düzen kuruyor iyiniyetli diye ses çıkarmıyorum, sessizce kendi düzenime döndürüyorum herşeyi geneldeo da sıkıldı zaten bi süredir uğramıyor, kendini hasta moduna soktu şimdi bizden ilgi bekliyor bişeyi de yok hep aynı şeyler..
melek2828 yeni evlimiydin canım benim eşim de ilk zamanlar gece geç saatlere kadar internet başında olurdu ben de çok sorun çıkarırdım kendi kendine sıkıldı bıraktı akşamları borsa kapanana kadar bakıyor biraz şimdi, sonra da ikimiz meyve yiyip film dizi vs seyrediyoruz vakit geçiyor, düzelir inşallah o da hatasını anlar zaten zamanla...
derya belirtilerin inşallah düşündüğümüz durumdur canımtest için bekle yine de ateş ölçüyormusun bu arada
günaydın kızlar, çok mutsuzum bugün çok
gece hiç uyuyamadım o yetmez gibi sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı brz
sanırım adet olacağım ben boşuna bu kdr salak salak heveslendim
vücudum bile dalga geçiyor benle nefret ediyorum herşeyden !
iğrenç bi güne başladım ölmek istiyorum yeter artık
sbhtan beri ot gibi etrafa bakınıyorum
Baya sasirdim cnm esim zaten degisir.diyodu durmadan annem uzuldu biraz ama ailede cogu kiz olsun diyordu.kiz duyuncalar coook sevindiler bende.sevindim ay nasil.suslerim onu ben simdi isim bulmam lazim
Kizlar kizim oluyoooorrr
günaydın kızlar, çok mutsuzum bugün çok
gece hiç uyuyamadım o yetmez gibi sabah ateşimi ölçtüm düşük çıktı brz
sanırım adet olacağım ben boşuna bu kdr salak salak heveslendim
vücudum bile dalga geçiyor benle nefret ediyorum herşeyden !
iğrenç bi güne başladım ölmek istiyorum yeter artık
sbhtan beri ot gibi etrafa bakınıyorum
maşallah sana rabbim sen koru
nasılsın canım iştemisin yoksa
ne çirkini kıııııı dünyalar tatlısı buuuuu allahım korusun nasıl oldun şeker
bugün iyiyim haticem işteyim ağrım var ama azaldı şükür çok ayakta durmadığım sürece sorun yok gerçi oturmakta yaramıyorum
kalkmakta zorlanıyorum ne yapalım kanama olmasında dayanıyorum artık buna da binlerce şükür
hee çok çirkin baksana koca göbekli kızım , iyiyim özge ağrı var ama şükür önceki gibi değil dün de hiç kanama olmadım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah son olsun
bugün iyiyim haticem işteyim ağrım var ama azaldı şükür çok ayakta durmadığım sürece sorun yok gerçi oturmakta yaramıyorum
kalkmakta zorlanıyorum ne yapalım kanama olmasında dayanıyorum artık buna da binlerce şükür
hee çok çirkin baksana koca göbekli kızım , iyiyim özge ağrı var ama şükür önceki gibi değil dün de hiç kanama olmadım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah son olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?