Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım hadi testi tekrarla da haber ver öncesinde 3-4 saat idrarını tut öyle yap testi ama olur mu inşallah güzel haberlerin vardır

kızlarr bebek odası baktık bugün eşimle yarın da bakıp son kararımızı vericez, yanları ve altı çekmeceli büyüyebilen karyola+geniş dolap istiyorum, şifonyere falan yerim yok çünkü, dolabın kapakları camlı olsun camların iç kısmı da tüllü oluyor ya hani böyle süslü duruyor o tarz olanları beğendik biz, renk beyaz üzerine lila veya pembe kulplar olabilir, değişik bebek odası fikirleri olan var mıı, istediğim çizgi kahraman ya da figürü firmanın ressamları yapacaklar herşey benim yaratıcılığıma kalmış ama aklım çok karışık, acaba sade mi olsun yoksa cicili bicili mi olsun karar veremedim, herşeyi seçmek çok zor yaa kendime bişey alırken hemen karar veririm çocuğa almak çok zormuş, onun herşeyi senden iyi olsun istiyomuşsun yaa.. kız bebek bekleyenler siz baktınız mı model biz modoko dan yaptırıcaz ama bütün mağazaları gezemedik, yarın da kalan mağazalara bakıp karar vericez zaten 40 güne ancak getirecekler hepsi de..

melekcim ağrılı kasılma şeklinde bişeyin yoksa korkma bebek hareket ediyodur içerde
ablamda öyle dedi hilalcim bebiş dönüyrdr yada hareket yapıyordr filan ama ne biliyim baya sertleşiyo içerisi agrılı degl ama tam kasılıyorum yani niş bişi yoktr canım sende odanı alıcakmşsın bence düşündgn renkler güzel ama çok şatafatlı yapmaki oda biraz sade olsun sen eşyalarla süslerle filan cıvıl cıvıl yaparsın abartıya kaçıpta gözleri yormasın yani bence daha güzel olur

herkese s.a. kimse yok ama diyeym burcucum inş gönlüne göre versn rabbim haber et bizede bu arada kızlar yarın sınava giricem duanızı beklyrmmmmmmmmmm çok korkuyrm ya inş hayırla sonuçlanır allahım utandırmasın bide sonrasında oglum için alışverişe çıkıcaz nasipse sınavdan sonra iyi gelr dua edin nolurrrrrrrrrrr

ay çok istediğim halde çıkamıyorum dışarı
eşim rahatsız ve benm aklım testte arada psikolojik olarak midem bulanıyo iştahsızım açım
eşim le konuşuyoduk senn hamile kalacağın yok bari ben kolları sıvayımda çalışmalara başlayalım belki bende tutar dedi koptum valla :)
inş yanlış görmüyorumdur yani ben görmek istediğim şekilde görmüyorumdur olmazsa bile üzülmicem çünkü yok gibi görünsede 2. çizgiyi gördüm sayılır bu bile çok güzel

slm canlarım sımdı babanemızle alısverısten geldık kızıma harıka seyler aldım yınneeee cok sukur bı eksıgımız kalmadı sayılır kendımı kaybettım bugun her cıcıye saldırdım haftayada ananemızle cıkıcaz bakalım

sadece besıgımız ve kuvet fıle vs kaldııı kızıma bıseyler aldıkca ben mutlu oluyorum kızlaarrr harıka bır duyguuu sımdıden 20 adet önlüğümüz olmus sanırım dahada cogalıcakk

evet abartmamayı planlıyorum fazla cıvıl cıvıl gözlerini yorabilir yenidoğanın ama neler var görmelisiniz, istersen odanın duvarlarına veya tavanına komple resim yapıyorlar, gökyüzü, deniz temaları falan var taşınmayı düşünmesem onların sade olanlarından boyatabilirdim, sınavında başarılar canım Allah yardımcın olsun , sonra da alışverişin keyfini çıkar

neyse ne kadar geç yaparsan o kadar artmış olur hcg değerin o da bişey yarın yaparsın dicem ama eczane bulman zor yarın

arkadaslar 9.gunde yaptigim 4.30du. asilamanin 11gunu 17.80e katlanmis arkadaslar insallah hamileyimdir

canım tebrikler hamile olmasan artmaz değerin sen adet günün geçene kadar hatta kalp atışını duyana kadar eşin dışında kimseye söyleme yine de çok erken daha çocuk bi yerleşsin bakalım güzelce

çok zevkli değil mi biz de bebek odası bakarken eğlendik çok, güle güle kullansın cicilerini, ben internetten aldıklarımı bekliyorum, sebamedin setini de aldım şampuanı yağı kremi vs .. kıyafet almaya bayılıyorum ben de, kız çocuklarına neler neler var değil mi canım ben 3-6 aya göre bir jile aldım benim yok öyle elbisem çok şık pantalonları falan da süper, ben de bu hafta oda işini halledersem haftaya biraz ümraniye ye geçip alışverişe devam edeyim diyorum daha eksiklerimiz çok..

Allah ım derya ma burcuya da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bebiş

insallah bebegim yerlesmistir gobusume..ilk hamileligim cnm bizde once soyleyecektik fakat esimde bende dayanamadik.insallah hersey yolunda gider

amin cnm insş isteyen herkese nasip etsin ..ümraniyede güzel şeyler var cnm bebişin güzel günlerde giyer inş...

iyi geceler kızlar artık evde internetim var,
çok kötü bir doğum günü geçirdim asla unutmayacağım
4 lü test sonucumda down sendromu riski 1:75 çıktı
yıkıldım doktorumla konuştum eğer bu çocuk mongolsa ve doğurmayacaksan
hemen karnından sıvı alalım dedi bende ne olursa olsun doğuracağım dedim 24 martta
büyük ultrasona gireceğim ve orada herşey belli olacak çok korkuyorum Allah ın takdiri
tabiki boynum kıldan ince yavrum o benim asla kıyamam ona bu benim sınavım olacak
ama böyle bişey varsa da beni çok zor bir hayat bekliyor kötüye alıştırmaya çalışıyorum
kendimi ama inşallah meleğim turp gibidir ne olursunuz bana dua edin okuduğumuz salavat ı
tefriciyeyi rabbim kabul etsin dua etmekten başka yapacak hiçbişey yok ve sizden tek
isteğim dua meleğim sizden dua istiyor teyzeleri, sizi seviyorum...

serpilcim üzüldüm canım şimdi zor geçecek günler ama bebeğin sağlıkla doğacak ben öyle hissediyorum Allah ın izniyle, biz duamızı ettik ederiz de gerisi Allah ın takdiri, o senin yavrun tabi ki kıyamazsın ne olursa olsun ama bence sapasağlam bir bebiş o annesini korkutuyor sadece

Canim sen hic uzulme simdiden bu testlerin %100 guvenirligi yok bunu untma bebisin sagliklidir senin icin dua edicem. Birde ikili testin ne cikmisti? Ben birtek onu yaptirdin en guvenilir olan oymus ki yanilma payi onda.da var.

Canim sen hic uzulme simdiden bu testlerin %100 guvenirligi yok bunu untma bebisin sagliklidir senin icin dua edicem. Birde ikili testin ne cikmisti? Ben birtek onu yaptirdin en guvenilir olan oymus ki yanilma payi onda.da var.

canım ikili testimizde sadece betamız yüksekti ense kalınlığı ve burun kemiği güzel gelişmişti
bu sonuca görede doktor 20.hastada usg istedi sırf beta için bebeğimin herşeyi normaldi

canım ikili testimizde sadece betamız yüksekti ense kalınlığı ve burun kemiği güzel gelişmişti
bu sonuca görede doktor 20.hastada usg istedi sırf beta için bebeğimin herşeyi normaldi

inşallah 20. haftada da bebişini sapasağlam göreceksin kendine de bebişine de zarar verme

tatlım ıcın rahat olsun ne olur gercekten yanılma cok cok oluyor en ıyı arkadasımın basına geldı aynen senın basına gelenler ama sımdı turp gıbı 2 yasında oglu var ve yengemın kız kardesı onunda aynı oldu ve bana sen asloa yaptırma bosuna ınsanın ıcıne kurt dusuruyorlar dedı ve ıykıde yaptırmamısım ve onunda 2 yasında dunya tatlısı bır kızı var yanı bosuna onlarda uzuldu ve agladı sakın uzulme senınde kızın cok ıyı ben buna emınım ınanma o testlere falam

evet 24 marttakı renklı usg cok onemlı cunkı bebegını ayrıntılı herseyınıu goruyorlar ve bana radyolojı dr dedı eger burnu ve ensesı haftasına gore deılse dawm sendromu eger dudak yapısı kotuyse zıhınsel sorunu oluyormus cok sukur bızım herseyımız ıyıydı ve sende goruceksınkı herseyın ıyı cıkıcak ve kocaman bır ohhh cekeceksın ben buna emınım tatlım dularım senınle ve mınık kızımız defne ıle sızı cok sevıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…