- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.001
inşallah iyi haberler vermek için geliceksin buraya yapınca sonucunu yaz bana
Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar hayırlı sabahlar ...
biliyorum bi çoğunuz burda olmayacak olanlarla idare edicez
bende ölesine eşim kalkmadan gireyim dedim..
dün sabah idrarımla test yapmıştım tek çizgiydi ama sanki bana 2.çizgi sanki diyorum çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk dikkatli bakınca
dünden beri haabire bakıyorum yanılıyomuyum ama bilmiyorum normal biri baksa tek çizgi der ben çooooooooooooook dikkatli baktım diyemi öle gördüm offf ne kadar gıcık oldum olabilirmi ha
eşimede bişey sölemedim ya yoksa üzülür ay çok bozuk ashabım bugün
ablamda öyle dedi hilalcim bebiş dönüyrdr yada hareket yapıyordr filan ama ne biliyim baya sertleşiyo içerisi agrılı degl ama tam kasılıyorum yani niş bişi yoktr canım sende odanı alıcakmşsın bence düşündgn renkler güzel ama çok şatafatlı yapmaki oda biraz sade olsun sen eşyalarla süslerle filan cıvıl cıvıl yaparsın abartıya kaçıpta gözleri yormasın yani bence daha güzel olurmelekcim ağrılı kasılma şeklinde bişeyin yoksa korkma bebek hareket ediyodur içerde
ablamda öyle dedi hilalcim bebiş dönüyrdr yada hareket yapıyordr filan ama ne biliyim baya sertleşiyo içerisi agrılı degl ama tam kasılıyorum yani niş bişi yoktr canım sende odanı alıcakmşsın bence düşündgn renkler güzel ama çok şatafatlı yapmaki oda biraz sade olsun sen eşyalarla süslerle filan cıvıl cıvıl yaparsın abartıya kaçıpta gözleri yormasın yani bence daha güzel olur
ay çok istediğim halde çıkamıyorum dışarı
eşim rahatsız ve benm aklım testte arada psikolojik olarak midem bulanıyo iştahsızım açım
eşim le konuşuyoduk senn hamile kalacağın yok bari ben kolları sıvayımda çalışmalara başlayalım belki bende tutar dedi koptum valla :)
inş yanlış görmüyorumdur yani ben görmek istediğim şekilde görmüyorumdurolmazsa bile üzülmicem çünkü yok gibi görünsede 2. çizgiyi gördüm sayılır bu bile çok güzel
arkadaslar 9.gunde yaptigim 4.30du. asilamanin 11gunu 17.80e katlanmis arkadaslar insallah hamileyimdir
slm canlarım sımdı babanemızle alısverısten geldık kızıma harıka seyler aldım yınneeee cok sukur bı eksıgımız kalmadı sayılır kendımı kaybettım bugun her cıcıye saldırdım haftayada ananemızle cıkıcaz bakalım
sadece besıgımız ve kuvet fıle vs kaldııı kızıma bıseyler aldıkca ben mutlu oluyorum kızlaarrr harıka bır duyguuusımdıden 20 adet önlüğümüz olmus sanırım dahada cogalıcakk
evet abartmamayı planlıyorum fazla cıvıl cıvıl gözlerini yorabilir yenidoğanın ama neler var görmelisiniz, istersen odanın duvarlarına veya tavanına komple resim yapıyorlar, gökyüzü, deniz temaları falan var taşınmayı düşünmesem onların sade olanlarından boyatabilirdim, sınavında başarılar canım Allah yardımcın olsun , sonra da alışverişin keyfini çıkar
neyse ne kadar geç yaparsan o kadar artmış olur hcg değerin o da bişey yarın yaparsın dicem ama eczane bulman zor yarın
canım tebrikler hamile olmasan artmaz değerinsen adet günün geçene kadar hatta kalp atışını duyana kadar eşin dışında kimseye söyleme yine de çok erken daha çocuk bi yerleşsin bakalım güzelce
çok zevkli değil mi biz de bebek odası bakarken eğlendik çok, güle güle kullansın cicilerini, ben internetten aldıklarımı bekliyorum, sebamedin setini de aldım şampuanı yağı kremi vs .. kıyafet almaya bayılıyorum ben de, kız çocuklarına neler neler var değil mi canımben 3-6 aya göre bir jile aldım benim yok öyle elbisem çok şık pantalonları falan da süper, ben de bu hafta oda işini halledersem haftaya biraz ümraniye ye geçip alışverişe devam edeyim diyorum daha eksiklerimiz çok..
Allah ım derya ma burcuya da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin bebiş
serpilcim üzüldüm canım şimdi zor geçecek günler ama bebeğin sağlıkla doğacak ben öyle hissediyorum Allah ın izniyle, biz duamızı ettik ederiz de gerisi Allah ın takdiri, o senin yavrun tabi ki kıyamazsın ne olursa olsun ama bence sapasağlam bir bebiş o annesini korkutuyor sadece[/QUOTE
inşallah hilalcim çok örnek var riski olupta sapasağlam doğan bebekler zor bir süreç bu stres beni bırakmayacak
herhalde hamileliğimden hiçbirşey anlamıyorum, korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum offff
iyi geceler kızlar artık evde internetim var,
çok kötü bir doğum günü geçirdim asla unutmayacağım
4 lü test sonucumda down sendromu riski 1:75 çıktı
yıkıldım doktorumla konuştum eğer bu çocuk mongolsa ve doğurmayacaksan
hemen karnından sıvı alalım dedi bende ne olursa olsun doğuracağım dedim 24 martta
büyük ultrasona gireceğim ve orada herşey belli olacak çok korkuyorum Allah ın takdiri
tabiki boynum kıldan ince yavrum o benim asla kıyamam ona bu benim sınavım olacak
ama böyle bişey varsa da beni çok zor bir hayat bekliyor kötüye alıştırmaya çalışıyorum
kendimi ama inşallah meleğim turp gibidir ne olursunuz bana dua edin okuduğumuz salavat ı
tefriciyeyi rabbim kabul etsin dua etmekten başka yapacak hiçbişey yok ve sizden tek
isteğim dua meleğim sizden dua istiyor teyzeleri, sizi seviyorum...
Canim sen hic uzulme simdiden bu testlerin %100 guvenirligi yok bunu untma bebisin sagliklidir senin icin dua edicem. Birde ikili testin ne cikmisti? Ben birtek onu yaptirdin en guvenilir olan oymus ki yanilma payi onda.da var.
canım ikili testimizde sadece betamız yüksekti ense kalınlığı ve burun kemiği güzel gelişmişti
bu sonuca görede doktor 20.hastada usg istedi sırf beta için bebeğimin herşeyi normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?